Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bagabaga wrote:A ja z pytaniem do Viki głównie, ale jak ktoś poradzi to również dzięki.
Viki zachwalasz olej kokosowy i masło kakaowe. A co dla takich jak ja, które nie znoszą tych zapachów (typu kokos, migdał, czekolada itp.)? Czy te oleje nie pachną intensywnie jak środek naturalny?
mi strasznie przeszkadza zapach tego olejku na skórze jakaś masakra mam całe opakowanie i nawet nie dam rady się tym smarowac;/ wrrsynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Pochwalę się, a co.
Ale dostałam serię kopniaków! Aż się zdziwiłam! Mały od kilku minut ciągle fika. Wystawia pupę, głowę, nogi. Robi fikołki! Cały brzuch lata.Czuć pod ręką.
Liskova, ania.g, monika_89, Aprilia, ewka315, Pola_x, Felicity, lucy1983, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Dzięki Viki za odpowiedź
mój ginekolog powiedział żebym brała rutinoscorbin 2xdziennie.
Dziewczyny ja przytyłam pół kilo choć mam wrażenie, że z 5 kg taka się czuję ociążała :p Ale ogólnie mało się ruszam, mało piję, ale za to dużo śpię
Do ginekologa wchodzę sama, potem lekarz woła męża
A ogólnie zaczęłam dzisiaj 18 tydzieńhehe właśnie zdałam sobie sprawę, że już jestem w 5 miesiącu
ale ten czas leci. Nie obejrzymy się a będzie styczeń
Gumisia lubi tę wiadomość
-
Witam przy okazji wszystkie nowe styczniówki i niestyczniówki
przepraszam, że nie wymienię was wszystkich indywidualnie, ale nie spamiętałam wszystkich nicków
Duży ruch tu na forum się zrobił od kilku dni, ledwo nadążałam z czytaniem
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAprilia wrote:A ja witam się z wami nieśmiało z poczekalni u doktorka
wizyta mi się opóźnia. Dziś kończymy 17 tydzień i 4 miesiąc
Liczę po cichu, że maleństwo nie będzie nieśmiałe i pokaże kim jest, czy to kokardka, czy krawacik
Aprilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ale gorac. Tez tak źle znosicie upały? Dzisiaj mój Staś przeżył swoją pierwszą kąpiel pod chmurką w malutkim basenikuale miał radoche.
Co do wizyt to chodzę sama. W pierwszej ciąży mąż był na każdej wizycie, w drugiej raz na jakiś czas, a teraz w ogólezresztą latam jak wściekła na te usg wiec aż tyle czasu to nie ma
Aniu ja się zastanawiam nad wózkiem baby jogger city select, jakoś nie przemawia do mnie wózek jeden obok drugiego ale może się mylę.
Viki twoja wiedza- bezcenna
Aprilia witaj
mimi niestety z miedniczka nie pomogę choć pamiętam ze kiedyś o tym coś czytałam, ale niegdy nas to nie dotyczyło
Co do wagi to nie przytyłam jeszcze, ale w każdej ciąży miałam do tej pory tak ze waga stała do 16 tc a później leciała na łeb na szyję. Zobaczymy jak będzie tym razem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, ale naskrobałyście od wczoraj!
witam nowe styczniówki
u mnie troche lepiej z samopoczuciem i jedzeniem, od 2dni mam w miarę spokój z mdłościami i wymiotami. Mi gin na początku powiedział ze moge przytyć max 9-10kg a teraz jestem już praktycznie na minusie 10kg od majatakże jak juz zaczne nadrabiać to ho ho
co do wizyt to zawsze wchodze najpierw sama, maly wywiad, badanie szyjki a potem gin pyta czy jest mąż,to wtedy ja kładę się do usg a on woła mojego
Aprilla opowiadaj jak na wizycie bo pewnie juz jestes po
ahh no i nadal u mnie cisza, żadnego smyrania ani kopania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:11
Gumisia lubi tę wiadomość
-
Nie, jestem technologiem/biotechnologiem. Towrzę produkty kosmetyczne pod względem składu, dokumntacji, wyglądu zewnętrznego. Wymyślam po prostu kosmetyki całymi dniami.
Do kosmetyczki mi daleko, ja jej tworze produkt do ręki.
Taka zabawa w pracy trochęDlatego mogę wam powiedzić co zadziała a co nie. Co jest picem marketingowym a co nie.
Gumisia, Ducha, anulka557, Hikaru, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nie dużo. Oglądałam go w sklepie. Super się prowadzi. I może być też pojedynczy. Zobacz sobie prezentację. Małe siedziska a stelaż to się jedna rąk składa. Bardzo mi się podobał. Koła duże takie jak pompowane, amortyzacja. Mi bardzo przypadł do gustu a zwłaszcza jego wszestronnosc niejako
ania.g lubi tę wiadomość