Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aj tam, zaraz poczujecie:)
Potem dojdzie nowe zmartwienie. Czy od godziny się ruszało? Zawsze o coś jest.
Felicity zjedz porządny obiad po 10 minutach połóż się i przyłóż rękę do brzucha.
Tak na linii majtek. Może poczujesz? Czasem tak czuje intensywniej. W brzuchu nie czuje a pod ręką tak.
-
nick nieaktualnyViki wrote:Felicity zjedz porządny obiad po 10 minutach połóż się i przyłóż rękę do brzucha.
Tak na linii majtek. Może poczujesz? Czasem tak czuje intensywniej. W brzuchu nie czuje a pod ręką tak.
Viki ja od tygodnia tak robie po kazdym posiłku non stop i nic
-
Melduję się po wizycie
Trochę późno ale potem się będę tłumaczyć
Wszystko jest w najlepszym porządku i na swoim miejscuDzidziuś rozwija się prawidłowo, waży już ok 150 g
Było serduszko
I teraz najlepsze - doktorek tylko spojrzał, i powiedział, że nie ma żadnych wątpliwości co do płci - i że będzie chłopak
I pokazał nam cały sprzęt synusia hihi
Tak więc możemy śmiało startować z robieniem wyprawki bo już nic się w tej kwestii nie zmieni
Postaram się wrzucić zdjęcie w wolnej chwili.
A teraz zmykam bo padam na twarz...ania.g, Felicity, Hikaru, Giannaa, Cynnia, mimi87, bacha8709, Pola_x, FasUla, anulka557, Liskova, ewka315, monika_89, Martii, Namida, Mila920, Gumisia, lucy1983, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aprilia wrote:Melduję się po wizycie
Trochę późno ale potem się będę tłumaczyć
Wszystko jest w najlepszym porządku i na swoim miejscuDzidziuś rozwija się prawidłowo, waży już ok 150 g
Było serduszko
I teraz najlepsze - doktorek tylko spojrzał, i powiedział, że nie ma żadnych wątpliwości co do płci - i że będzie chłopak
I pokazał nam cały sprzęt synusia hihi
Tak więc możemy śmiało startować z robieniem wyprawki bo już nic się w tej kwestii nie zmieni
Postaram się wrzucić zdjęcie w wolnej chwili.
A teraz zmykam bo padam na twarz...
gratuluję synka!!
Summerka gratuluję ruchów -
Gratuluje synka!
Dziewczyny od którego tygodnia powinno się regularnie odczuwać ruchy? Bo tak wczoraj czułam, nawet trochę w nocy. A od rana nic...
Od kilku dni czułam regularnie i taka cisza... Czy tak jest jeszcze w 18 tygodniu?
I mam wrażenie, że mi brzuch zmalał znowu. A tak się już chwaliłam.
Oh te zmartwienia:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Gratuluje synka!
Dziewczyny od którego tygodnia powinno się regularnie odczuwać ruchy? Bo tak wczoraj czułam, nawet trochę w nocy. A od rana nic...
Od kilku dni czułam regularnie i taka cisza... Czy tak jest jeszcze w 18 tygodniu?
I mam wrażenie, że mi brzuch zmalał znowu. A tak się już chwaliłam.
Oh te zmartwienia:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Viki brzuch moze malec, tez tak mam co chwile sie zmienia i jest ok, pytałam lekarza
po 20 tc jak nas wywali to będzie zaś narzekanie "moje pleeecy, niewygodnie spaaać"