Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martwię sie troche że moja dzidzia jest mała jak na swój wiek,na początku nasze maleństwa rosły prawie identycznie a moje 9 dni temu miało 129g.A kośc udowa ile mierzy u Twojego synka?anulka557 wrote:no właśnie nie, tylko wagę, zmierzył jeszcze główkę, brzuszek i kość udową
-
anulka557 wrote:no co tu dużo pisać, zaś będę jajaca podcierać, syn wyciulał mnie jak jeszcze nikt w życiu
zdrowiutki, z dziwnymi pozycjami
waży 184g
nie dociera jeszcze do mnie, nic nie kupuję, czekam do połówkowego
a to jak mój mąż stwierdził "urodzony brukarz, po tatusiu" 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50ba9027d15d.jpg
hehe, no nieee, nie wierze... chłopak ?!
To co, pomagać ci szukać innego lekarza tak jak obiecałam ?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to już raczej więcej ma jak moje dziś za te 9 dni pewnie podrosło sporoMama84 wrote:martwię sie troche że moja dzidzia jest mała jak na swój wiek,na początku nasze maleństwa rosły prawie identycznie a moje 9 dni temu miało 129g.A kośc udowa ile mierzy u Twojego synka?
kość udowa 23,4 i co odpowiada 17tc, AC 117 co odpowiada 17+3 i BPD 41,3 co odpowiada 17+5, także wymiarowo jest tak jak wychodzi mniej więcej z tp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas też produkcja sprzed owu. Ale mdłości miałam w każdej ciąży a mam dwie córki i syna. A teraz jeszcze nie wiadomo i też mnie zdrowo mdliło.anulka557 wrote:miałam i mdłości i zbrzydłam i kochaliśmy się na 3 dni przed owu, beta mi szybko rosła, i przeczucie mega miałam na dziewczynkę i dupa blada z tego!
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyja już w nic nie wierze, moja intuicja poszła do lamusa heh ja każdą ciążę czułam co będzie, po objawach też akurat pasowało a tu coś się "popsuło" i szok totalnyania.g wrote:U nas też produkcja sprzed owu. Ale mdłości miałam w każdej ciąży a mam dwie córki i syna. A teraz jeszcze nie wiadomo i też mnie zdrowo mdliło.
ania.g lubi tę wiadomość
-
No i jestem, dzidziol ma 9,3 cm i dalej nie wiem kim jest.
kolejna wizyta za 3 tygodnie. W poniedzialkowym badniu moczu wyszły mi bakterie, mam brać żurawit i za 2 tyg sprawdzić mocz. Mam też pozwolenie na koncert Linkin Park z czego się baaaardzo cieszę, niech słucha dobrej muzyki od małego, mam tylko uważać żeby mnie nikt nie widział i nie podał w zusie że się szlajam po koncertach
Pytałam tez o położną środowiskową, podnoć już czas żeby się gdzieś zapisać także jutro chyba podjadę do ośrodka w którym przy okazji dzęki temu będę mieć SR za darmo
vincaminor cieszę się, że u Ciebie dobrze
akitna gratuluję chłopczyka
anulka haha Ty wiesz
może jeszcze siusior zniknie
Ty mi nie mów, że 3 dni przed owu może mi też wyjść siusior
nick nieaktualny, Liskova, mimi87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bacha, to identycznie jak u mnie, na początku 100% dziewczynka, potem mi to przeszlo, a teraz chłopak się okazalo

Anulka, gratki! Mi gin mówi, że na tym etapie zaczynamy już podawać wagę dziecka, a nie CRL
Mama84 ale dzieciaczki teraz szybko rosną na tym etapie
Mój dzieć 24.07 miał 95g, a 3.08 145g
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za wszystkie gratki

Anulka, gratuluję synka
mały szelma z niego 
Nie mam zbytnio weny do pisania ostatnio, upały mnie wykańczają, a jeszcze mamy w rodzinie mega problem, ogromny stres,aż wczoraj nawet lekarz przepisał mi tabletki na uspokojenie
a spytałam tak mimochodem bo nie spodziewałam się, że mogę cokolwiek brać. Ale jeszcze nie było konieczności aby je wziąć.
Nabyłam dzisiaj 2 cyckonosze
bo stare już uwierają niemiłosiernie. A i tak w domu zwłaszcza przy tych upałach chodzę bez, wygoda najważniejsza 
nick nieaktualny, ewka315 lubią tę wiadomość