Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:no właśnie nie, tylko wagę, zmierzył jeszcze główkę, brzuszek i kość udową
-
anulka557 wrote:no co tu dużo pisać, zaś będę jajaca podcierać, syn wyciulał mnie jak jeszcze nikt w życiu
zdrowiutki, z dziwnymi pozycjami
waży 184g
nie dociera jeszcze do mnie, nic nie kupuję, czekam do połówkowego
a to jak mój mąż stwierdził "urodzony brukarz, po tatusiu"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50ba9027d15d.jpg
hehe, no nieee, nie wierze... chłopak ?!
To co, pomagać ci szukać innego lekarza tak jak obiecałam ?anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:martwię sie troche że moja dzidzia jest mała jak na swój wiek,na początku nasze maleństwa rosły prawie identycznie a moje 9 dni temu miało 129g.A kośc udowa ile mierzy u Twojego synka?
kość udowa 23,4 i co odpowiada 17tc, AC 117 co odpowiada 17+3 i BPD 41,3 co odpowiada 17+5, także wymiarowo jest tak jak wychodzi mniej więcej z tp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:miałam i mdłości i zbrzydłam i kochaliśmy się na 3 dni przed owu, beta mi szybko rosła, i przeczucie mega miałam na dziewczynkę i dupa blada z tego!Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyania.g wrote:U nas też produkcja sprzed owu. Ale mdłości miałam w każdej ciąży a mam dwie córki i syna. A teraz jeszcze nie wiadomo i też mnie zdrowo mdliło.
ania.g lubi tę wiadomość
-
No i jestem, dzidziol ma 9,3 cm i dalej nie wiem kim jest.
kolejna wizyta za 3 tygodnie. W poniedzialkowym badniu moczu wyszły mi bakterie, mam brać żurawit i za 2 tyg sprawdzić mocz. Mam też pozwolenie na koncert Linkin Park z czego się baaaardzo cieszę, niech słucha dobrej muzyki od małego, mam tylko uważać żeby mnie nikt nie widział i nie podał w zusie że się szlajam po koncertach
Pytałam tez o położną środowiskową, podnoć już czas żeby się gdzieś zapisać także jutro chyba podjadę do ośrodka w którym przy okazji dzęki temu będę mieć SR za darmo
vincaminor cieszę się, że u Ciebie dobrze
akitna gratuluję chłopczyka
anulka haha Ty wieszmoże jeszcze siusior zniknie
Ty mi nie mów, że 3 dni przed owu może mi też wyjść siusior
anulka557, Liskova, mimi87, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bacha, to identycznie jak u mnie, na początku 100% dziewczynka, potem mi to przeszlo, a teraz chłopak się okazalo
Anulka, gratki! Mi gin mówi, że na tym etapie zaczynamy już podawać wagę dziecka, a nie CRL
Mama84 ale dzieciaczki teraz szybko rosną na tym etapie
Mój dzieć 24.07 miał 95g, a 3.08 145ganulka557 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za wszystkie gratki
Anulka, gratuluję synkamały szelma z niego
Nie mam zbytnio weny do pisania ostatnio, upały mnie wykańczają, a jeszcze mamy w rodzinie mega problem, ogromny stres,aż wczoraj nawet lekarz przepisał mi tabletki na uspokojeniea spytałam tak mimochodem bo nie spodziewałam się, że mogę cokolwiek brać. Ale jeszcze nie było konieczności aby je wziąć.
Nabyłam dzisiaj 2 cyckonoszebo stare już uwierają niemiłosiernie. A i tak w domu zwłaszcza przy tych upałach chodzę bez, wygoda najważniejsza
anulka557, ewka315 lubią tę wiadomość