Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja się witam w te upały wrr bez wiatraka ani rusz;/ czuje się jak wielorybek ;/ duża i ciężka masakra;/ nigdy mi się nie udało przekroczyć wagi 49 kg a teraz hmm już dawno jej nie widziałam ;/ już są 4 kg na plusie ;/
a dawno się nie odzywała Arizona R co tam u ciebie kobieto jak ci fasolka rośnie ?synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:hej ja się witam w te upały wrr bez wiatraka ani rusz;/ czuje się jak wielorybek ;/ duża i ciężka masakra;/ nigdy mi się nie udało przekroczyć wagi 49 kg a teraz hmm już dawno jej nie widziałam ;/ już są 4 kg na plusie ;/
a dawno się nie odzywała Arizona R co tam u ciebie kobieto jak ci fasolka rośnie ? -
Witam
Dziś o 9 wizyta. Nie wiem czy będzie usg ale to możliwe bo przecież musi podglądać czy z blizną po ostatnim cc jest wszystko ok. Może dziś się dowiem kto u mnie mieszkaLiskova, anulka557, mandragora, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyPowiem Wam dziewczyny ze szybko to leci... Jutro zaczynam 20 tydzień a wydaje mi sie jakby minął miesiąc, dwa...nawet nie mialam czasu sobie kupić takiej fajnej książki ciąża tydzień po tygodniu a teraz to juz chyba mi sie nie opłaca;)aza chwile bedzie jesień a w zimie juz rodzimy;)
mimi87, ania.g, Liskova, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Zaczynam dziś 19 tydzień, a junior/ka plumka intensywnie. To na pewno nie są ruchy jelit:) Bardzo miłe uczucie, które znacznie uprzyjemnia prace w takim ukropie:pmimi87, Felicity, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Mnie właśnie juz druga noc z rzędu obudził ból brzucha i twardy brzuch... Tylko ze ja mam tak od 13 tc i oprócz magnezu nie dostałam innych zaleceń bo szyjka i łożysko sa ok.
ja mam to samo i zaczynam się martwić ale w środę wizyta i mam nadzieje że się wyjaśni ;/ zawsze myślę poleżę trochę i wezmę nospe ale jakoś zasypiam i rano już nic nie masynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualnyMimi a miałaś tak wczesniej?jak sie dowiesz czegoś od lekarza to daj znać prosze;) ja nie chce panikować bo w 17 tyg byłam na USG i było ok, wiec mysle, ze to po prostu przez to ze za mało piłam, miałam stresujący i pracowity tydzien i ze moze wiecej wody i magnezu załatwi sprawę. Chociaż wolałbym zeby nie było takich atrakcji bo chce jechać na wakacje i bede sie stresować jesli mi to nie przejdzie...
-
FasUla wrote:Mimi a miałaś tak wczesniej?jak sie dowiesz czegoś od lekarza to daj znać prosze;) ja nie chce panikować bo w 17 tyg byłam na USG i było ok, wiec mysle, ze to po prostu przez to ze za mało piłam, miałam stresujący i pracowity tydzien i ze moze wiecej wody i magnezu załatwi sprawę. Chociaż wolałbym zeby nie było takich atrakcji bo chce jechać na wakacje i bede sie stresować jesli mi to nie przejdzie...synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
karolinka1992 wrote:Dziewczyny ja dzis w nocy sie obuddzilam bo wyczulam poniżej pępka taka twarda gulke ciekawe co to moglo być...
karolinka1992 lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:może dziecko.. ja nie raz mam wrażenie, że macica mi twardnieje, ale jak badam ręką to się okazuje, że to z jednej strony dziecko się wypina plecami
A po czym rozróżniasz czy to macica czy dziecko:)?? -
nick nieaktualnyappee wrote:A po czym rozróżniasz czy to macica czy dziecko:)??
karolinka1992, monika_89 lubią tę wiadomość