Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba jest jakaś wyższa, widziałam taki temat bo w mojej tylko 50 mg ale dokończę to opakowanie i potem wezmę inne;) ciekawa jestem czemu tak sie dzieje bo moja mama magnez brała dopiero pod koniec a u mnie to sie zaczęło w podobnym czasie co u Ciebie
-
tygrys73 wrote:Raczej z przychodni Martii,na pewno masz ustaloną położną środowiskowa
Dzięki
Chyba nieczytelnie napisałam. U mojej prywatnej ginki nie ma położnej, wiec wiem, że u niej tego nie załatwie.Zastanawiałam sie czy mam iść do przychodni, czy może do szpitala oraz głównie nad tym, czy nalezy mi sie taka położna skoro chodze prywatnie i nie korzystam z gina na nfz.Mogą mnie pognać z tej przychodni?
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. A więc, wyłamuję się z siusiakowego klanu. Będziemy mieli córkę Julię
Poza tym wszystkie parametry prawidłowe, gin kilka razy podkreślał że bardzo mu się dziecko podoba (w sensie rozwój) i o matko waży już 110 gram. Po raz kolejny ciąża wychodzi mi z usg o 4 dni do przodu. Wiem też już na pewno że gin skieruje mnie do szpitala Bielańskiego i cc będzie w skończonym 38 tyg.anulka557, Namida, Martii, bacha8709, mandragora, Aprilia, monika_89, mimi87, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem po wizycie. A więc, wyłamuję się z siusiakowego klanu. Będziemy mieli córkę Julię
Poza tym wszystkie parametry prawidłowe, gin kilka razy podkreślał że bardzo mu się dziecko podoba (w sensie rozwój) i o matko waży już 110 gram. Po raz kolejny ciąża wychodzi mi z usg o 4 dni do przodu. Wiem też już na pewno że gin skieruje mnie do szpitala Bielańskiego i cc będzie w skończonym 38 tyg.i zazdroszczę normalnie
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem po wizycie. A więc, wyłamuję się z siusiakowego klanu. Będziemy mieli córkę Julię
Poza tym wszystkie parametry prawidłowe, gin kilka razy podkreślał że bardzo mu się dziecko podoba (w sensie rozwój) i o matko waży już 110 gram. Po raz kolejny ciąża wychodzi mi z usg o 4 dni do przodu. Wiem też już na pewno że gin skieruje mnie do szpitala Bielańskiego i cc będzie w skończonym 38 tyg.
Gratulacjeania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chciałam się jeszcze zapytać o te położne, a to koniecznie trzeba mieć? Tzn muszę korzystać z pomocy położnej? Bo do mnie na pierwsze 2-3 mce przyjedzie mama (akurat będzie mieć chorobowe) żeby mi pomagać.
Mam jeszcze inne pytanie, odnośnie tego czy coś trzeba czy nie. Czy laktator jest mi koniecznie potrzebny? trochę to dziadostwo kosztuje