Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Hehe.
Ja mam termin na 12 stycznia. Wstępnie miał być 21, 19... Aż zeszło do 12, bo dzieć duży.
Ale ja podejrzewam że święta lub sylwester może być już w szpitalu.
Jakieś takie przeczucie mam.
ja z 19 przez 17, później 15 na 11 stycznia kończąc
Gumisia lubi tę wiadomość
-
Gumisia wrote:Hehe.
Ja mam termin na 12 stycznia. Wstępnie miał być 21, 19... Aż zeszło do 12, bo dzieć duży.
Ale ja podejrzewam że święta lub sylwester może być już w szpitalu.
Jakieś takie przeczucie mam.
A jak dzieciol będzie po mnie (oby nie) to wyjdzie miesiąc wcześniej
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Ja to mam przeczucie że też urodzę wcześniej
A jak dzieciol będzie po mnie (oby nie) to wyjdzie miesiąc wcześniej
Dlatego tak jakoś przeczuwam że ja ze swoim pierwszym będę miała to samo, choć wiadomo nie jest powiedziane.
Wolałabym jednak tego 12 stycznia.
-
tygrys73 wrote:Babeczki u mnie najgorzej bo termin oscyluje między 27grudnia a 4stycznia wiec z wigilii mogę jechać do szpitala :p albo w sylwestra. Czyli bałagan i brak personelu
Giannaa, ania.g, mandragora, Summerka, monika_89, Aprilia, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Stycznióweczki
Ja melduje się już a domku -kilka dni spędziłam w szpitalu miałam zabieg zakładania szwu okrężnego na szyjce macicy.
Bardzo się stresowałam okazuje się że niepotrzebnie nie było tak źle
Teraz nakaz leżenia -tylko jak wytrzymać przy takich temperaturach?
Mandragora bardzo mi przykro z powodu straty córeczki
niestety ja tez jestem Aniołkową Mamą (2 wczesne poronienia , synka straciłam w lipcu zeszłego roku w 18 tyg)
Mam nadzieję że tym razem się uda
i styczeń 2016 będzie najszczęśliwszym styczniem w moim życiu
Pozdrawiam wszystkie -
Ducha wrote:Chciałam jeszcze tylko zapytać czy polecacie jakieś kremy na rozstępy albo olejki? Mama cały czas przekonuje mnie do bio oil bo już w sumie powinnam zacząć czegoś używać bo czasami skóra brzucha swędzi
-
Mordeczka i tak właśnie mówiłam mamie że raczej nie zaleca się w ciąży chociaż go nigdy nie miałam ale widziałam w reklamie że znikają po nim blizny i rozstępy i już wtedy dało mi do myślenia że ma na pewno mocne działanie ale mama jak to mama uważa że ma racje. Na szczęście mam swoje zdanie i sama decyduje
dlatego też tak czytam co proponujecie bo to moja pierwsza ciąża i trochę się wszystkim stresuje
-
Hej dziewczynki ja po połówkowym się melduję. Jestem przeszczęsliwa bo będziemy mieli CÓRECZKĘ
straszna uparciucha leżała tak zwinieta w kłębek ze nie dało się zmierzyć długości. Waga ok 250g, wszystkie parametry w normie. Jedynie serduszka nie dało się zbadać aż tak dokładnie jak się powinno ze względu na bardzo trudne położenie. Siedzi baaardzo głęboko i wszystko ukrywa
no więc będę musiała zainwestować w jeszczę jedno ddodatkowe usg w 24 tyg, ale wybaczam jej
ania.g, Liskova, Martii, Giannaa, bacha8709, monika_89, Summerka, menka, Felicity, anulka557, Szi, Gumisia, Pola_x, Aprilia, ewka315, mimi87, lucy1983, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość