Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ale się dziś wkurzyłam;/ ślub coraz bliżej a mi się wszystko wali;/ dj się nie odzywa tort też nic ; do tego rodzina zamiast mi pomagać robi aferę. Bo powiedziałam siostrzenicy że jak chce się ubrać w białą sukienkę na wesele moje to niech przynajmniej nałoży kolorowe buty dla kontrastu bo cała na biało to ma być panna młoda i oczywiście ona pojechała do sklepu i kupiła białe buty to mnie zagotowało i powiedziałam że nie życzę sobie tego. No to ona i moja siostra powiedziały że nie przyjdą na wesele tak samo jak koleżanka ;/ kuzwa czy ludzie nie rozumieją że na ślubie się na biało nie ubiera ;/synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
A mi stopa zmalała. Ostatnio nowe kupiłam zamiast 38 na 37:)
I buty mi spadają te co nosiłam wcześniej
To możliwe?
Bioderka stoją w miejscu i tak mam potężne. Chyba z miliona mam w biodrach. Cycki też w miejscu, ale tu ta sama sytuacja. Jakby się jeszcze powiększyły to rozmiarówki już by dla mnie nie było:/
Kupiłam balsam z palmersa do biustu z kalogenem i elastyną aby zapobiegać zwisom i o dziwo ładnie napiął skórę przez noc. Naprawdę efekt- całkiem całkiem.
Wczoraj mi mała też takiego kopniaka przywaliła, że aż mnie zatkało.
-
Liskova wrote:Dziewczyny, czy to możliwe, żebym w środku nocy dostała tak solidnego kopniaka, że sie aż obudziłam?
Do tej pory czuję tylko lekkie smyranie, ew. puknięcia, pływającą rybkę itp.Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Liscova też tak mam.
Waga na plusie a ciuchy noszę te same
Stefcia, ja też mam małą stopę: 36/37, więc jak urośnie o 1 rozmiar, to nie będę rozpaczać
Mimi, a siostrzenica ile ma lat? I jaka ta sukienka?
Bo jak krótka koktajlowa, to ja aż takiego problemu nie widzę -
z tego co mówiła koronkowa długa a siostrzenica ma 22 lata ale nie martwi mnie że ktoś chce przyjść na biało tylko że przez takie perduły moje rodzeństwo nie chce przyjść i towarzyszyć mi w najważniejszym dniu w moim życiu i to mnie bolisynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Mimi nie przejmuj się przed weselem zawsze nerwówka a Tobie stres niepotrzebny:D Dziewczyny trochę niepoważnie się zachowują, bo to ma być Wasz dzień - ale choćby nie wiem co pamiętaj Pani Młoda i tak zawsze jest najładniejsza i wszystkie kreacje przyćmi
ania.g, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Liskova pewnie ze możliwe, mój mały budzi mnie rano serią o 7:45.
Anulka no co ty, jak sie już wie ze w środku jest synuś/córcia to jak można chcieć to zmienićchociaz nie odzywam sie bo to mojr pierwsze dziecko to płeć aż tak ważna nie była :p
Dziewczyny z szerszymi biodrami- właśnie dlatego u was może byc później widać brzusia bo wszystko sie może rozłożyć w poprzek .ja na przykład mam spory brzuch i idzie tylko do przodu.majtki nosze te same..a waga 2kg na plusie na ten moment.
Mimi nie przejmuj sie. Ludzie bywają złosliwi a siostrzenica zachowuje sie jak smarkula i to ona będzie wyglądać jak wiesniara w białej kiecce i butach i z niej będą sie smiac ze nie ma klasy. U mnie taki numer wywinela moja świadkowa. Ale nie martw sie i tak panny młodej nikt nie przyćmi. Chyba ze ty byś zalozyla krótka kiecke
No ale w takiej sytuacji to juz bym ta dziewczyne zabiła :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:42
-
Ja w stare spodnie jeszcze sie na siłę mieszczę, ale mega wygodnie nie jest.
Troche mnie przybyło po bokach, ale to chyba tłuszczyk
Zapuściłam się przez pierwsze miesiące, zero ruchu, głupia ja....
Zastanawiałam sie nawet któregoś dnia jak to jest, z tymi wąskimi biodrami a zleceniem cc. Chyba trzeba zaczekac do końcówki i zobaczyć czy jednak sie nie rozlezą? Bo ja też bardzo wąskobiodrowa.
Stopę mam chyba taką samą.Na razie chodze w japonkach więc nie jestem pewna hmm.
A bimbały znacznie sie powiekszyły. Mąz zadowolony, bo w końcu widac gdzie przód a gdzie tył ciala -
mimi, nie ma co się przejmować. Rodzeństwo na pewno przyjdzie. Smutno, że Cię denerwują teraz takimi rzeczami.
A mnie dziś moja szefowa wkurzyła. Poszłam z wnioskiem urlopowym, a ona go sobie odłożyła na bok. Ani nie powiedziała że ok, ani że nie, ani że się zastanowi...
Jak ja nie lubię takiego podejścia do ludzi! A wakacje na początku września już zarezerwowane, zaplanowane.. ehh -
mimi87 wrote:ale się dziś wkurzyłam;/ ślub coraz bliżej a mi się wszystko wali;/ dj się nie odzywa tort też nic ; do tego rodzina zamiast mi pomagać robi aferę. Bo powiedziałam siostrzenicy że jak chce się ubrać w białą sukienkę na wesele moje to niech przynajmniej nałoży kolorowe buty dla kontrastu bo cała na biało to ma być panna młoda i oczywiście ona pojechała do sklepu i kupiła białe buty to mnie zagotowało i powiedziałam że nie życzę sobie tego. No to ona i moja siostra powiedziały że nie przyjdą na wesele tak samo jak koleżanka ;/ kuzwa czy ludzie nie rozumieją że na ślubie się na biało nie ubiera ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:46
Matka fantastycznej 4 -
Hej.
Ja dziś miałam wizytę, niestety średnie informacje...
Szyjka długa i zamknięta, za to macica się stawia i wylądowałam z Mg i Luteiną na zwolnieniu... Kazała mi być na nim 2-3 tygodnie, ale tyle nie mogę, bo nie przedłużą mi umowy w pracy, także na razie tydzień i mam nadzieję, że okaże się że już dobrze, więc trzymajcie kciuki.
Za tydzień USG połówkowe NFZowskie.
Pozdrawiam leniwie:) -
appee wrote:Hej.
Ja dziś miałam wizytę, niestety średnie informacje...
Szyjka długa i zamknięta, za to macica się stawia i wylądowałam z Mg i Luteiną na zwolnieniu... Kazała mi być na nim 2-3 tygodnie, ale tyle nie mogę, bo nie przedłużą mi umowy w pracy, także na razie tydzień i mam nadzieję, że okaże się że już dobrze, więc trzymajcie kciuki.
Za tydzień USG połówkowe NFZowskie.
Pozdrawiam leniwie:)
Dzięki za odpowiedzi o kopniaku, dla mnie to jest tak nierealne, że wolałam zapytać bardziej doświadczone
Co do bioder i brzucha, to prawda, że przy szerokich biodrach brzuch nie jest duży. Ja mam szerokie biodra i brzuszek naprawdę niezbyt duży. Wyglądam bardziej jak 'otłuszczona na brzuchu' niż jak w ciąży -
No wiem wiem, ale pracuję w szkole i jak przyjdę we wrześniu choćby na tydzień to dyr da mi umowę na czas nieokreślony. Co mi po umowie do porodu i potem po roku macierzyńskiego nie miałabym gdzie wracać, a tak to na spokojnie będzie moje miejsce czekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:36