Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytygrys no normalne
jak od początku na dziewoję się nastawiałam, objawy jak byk na dziewczynkę to gdzieś tam dalej nadzieja jest na tą dziewczynę
oczywiście to nie znaczy, że chłopaka będę mniej kochać, o nie nieeeee
appee trzymam kciuki żeby poukładało się po Twojej myśli -
nick nieaktualnyLiskova niestety tak, tyczy się to nawet smarowania brzucha kremem, w późniejszej ciąży często jest zakaz jak są skurcze, mnie pamiętam z synkiem opierdzielali, jak w szpitalu na podtrzymaniu w 35tc byłam bo brzuch smyrnęłam dwa razy i przylukały
-
nick nieaktualnykażdy dotyk może powodować skurcze macicy, a skoro same już są no to trzeba robić wszystko, żeby ich nie prowokować, czyli co za tym idzie, właśnie nie dotykać brzucha
a ciężko jak cholera, bo jak Cię dziecko kopie, no to kurcze nie dotknij brzucha ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:25
-
Dzień dobry, u mnie dziś 18tc i 5 miesciac
polska_dziewczyna ja też nie czuję jeszcze ruchów, czekam niecierpliwe
stefcia witaj i gratuluję synusia
FasUla aż musiałam wygoglować co to za balonik, raczej nie kupię, wierzę, że jakoś to będzie
rose witaj wpisz się teraz: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0 ja nospę wzięłam kilka razy, ale generalnie staram się jej unikać
Viki my na pewno od początku postawimy na łóżeczko, jakoś kosz mojżesza mnie nie przekonuje
mandragora gratuluję córeczki
mimi biały tylko dla panny młodej... na głupotę ludzka nic nie poradzisz, lepiej olej temat i nieporzebie sę nie stresuj
appe po 3 miesiacu automatucznie muszą ci przedłużyć umowę do czasu rozwiazania, takie jest prawo jak liskova pisze. Zresztą dyr chyba mógłby zrozumiec, że to nie Twoja wina i Ty nie miałaś zamiaru iść na l4mandragora, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Ja tu sie o farbowanie wlosow pytam a przed chwila myslalam,ze umre:-( bol wiezadel ok, ale taki prad bolesny mi przeszedl,ze na ulicy to bym usiadla chyba. Lezalam na kanapie i chcialam wstac,wtedy mnie dopadlo.Teraz czuje lekko ale boje sie juz normalnie poruszac....jak tak do konca bedzie z tymi wiezadlami to zwariuje:-( praktycznie od poczatku ciazy je czuje,tyle ze z kazdym tyg inaczej.W zeszly wtorek tez mialam taki bolesny atak i bylam u gin...tez wspomniala,ze to wiezadla:-(
-
No do dnia porodu to wiem, że będę mieć umowę, ale mnie to nie urządza... Pochodzę kilka dni we wrześniu i wtedy dostanę umowę na czas nieokreślony i wrócę po roku macierzyńskiego do pracy. Dyr niestety nie może inaczej zrobić bo teraźniejsza umowa kończy się 31.08 i w nowej jest zapis, że pracownik ma się stawić 1.09 do pracy, wtedy umowa jest uznana za ważną. Zresztą pierwszą reakcją dyr na info o ciąży były wielkie gratulacje i propozycja umowy na czas nieokreślony, bo bez tego byłaby tylko na rok, także z jej strony super zachowanie. W drugiej pracy dostałam umowę na 2 lata, także to tez fajnie, bo z obu będę dostawać macierzyński i mam otwarty powrót. Nie będę się spinać, wiadomo że Maluch najważniejszy. Biorę też pod uwagę możliwość, że do szkoły będę chodzić ten pierwszy tydzień września, a w drugiej pracy wezmę w tym czasie urlop. Wtedy na te 4h dziennie myślę, że nie będzie problemu.
Martii lubi tę wiadomość
-
Rose123 wrote:Ja tu sie o farbowanie wlosow pytam a przed chwila myslalam,ze umre:-( bol wiezadel ok, ale taki prad bolesny mi przeszedl,ze na ulicy to bym usiadla chyba. Lezalam na kanapie i chcialam wstac,wtedy mnie dopadlo.Teraz czuje lekko ale boje sie juz normalnie poruszac....jak tak do konca bedzie z tymi wiezadlami to zwariuje:-( praktycznie od poczatku ciazy je czuje,tyle ze z kazdym tyg inaczej.W zeszly wtorek tez mialam taki bolesny atak i bylam u gin...tez wspomniala,ze to wiezadla:-(
Ja farbuję włosy farbami bez amoniaku. Kupuję przez net w hairstore, ceny promocyjne i farby profesionalne. Można kupić od razu gotowy zestaw czyli aktywator i farbę. Ostatnio kupiłam loreal i byłam naprawdę zaskoczona że mam po farbowaniu takie miękkie włosy a nie sztywne sianoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 19:11
Rose123 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Rose123 wrote:Ja tu sie o farbowanie wlosow pytam a przed chwila myslalam,ze umre:-( bol wiezadel ok, ale taki prad bolesny mi przeszedl,ze na ulicy to bym usiadla chyba. Lezalam na kanapie i chcialam wstac,wtedy mnie dopadlo.Teraz czuje lekko ale boje sie juz normalnie poruszac....jak tak do konca bedzie z tymi wiezadlami to zwariuje:-( praktycznie od poczatku ciazy je czuje,tyle ze z kazdym tyg inaczej.W zeszly wtorek tez mialam taki bolesny atak i bylam u gin...tez wspomniala,ze to wiezadla:-(
Moja ginka pozwoliła mi farbowac od II trymestru, nie mówiła nic, że ma byc bez amoniaku. Ja i tak tylko baleyage robiłam, odrostów u mnie i tak bardzo nie widac, po info o ciąży już nie robiłam. Może zaszaleje, jak bede szykowac się na porodówkę, żeby być sexi mamuśką
Co do więzadeł też mnie ciągną jak szalone. Jednego dnia nie czuję nic, a drugiego zwijam sie z bólu jak kichne lub za szybko wstane
Rose123, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za odp,te wiezadla beda mi sie snic po nocach:-)
Chyba pofarbuje te wlosy na poprawe samopoczucia bo juz od pol roku farby nie widzialy:-) szybciej mi sie przez to przetluszczaja,a myje codziennie...
Milego i spokojnego wieczoru dla wszystkich babek:-)ania.g, Martii lubią tę wiadomość
-
appe no to fajnego masz dyrektora. Jeśli tak sytuacja wygląda to faktycznie lepiej wziać teraz mniej l4 i pojawić się na chwilę we wrześniu
Rose ja w pierwszym trym nie farbowałam bo byłam świeżo po fryzjerze, a moje włosy rosną w tak żółwim tempie że nie widać odrostow, no może teraz wiec pooowoli będę sie zapisywac żeby coś zrobić z czupryną
szi zdj muisz wrzucić przez jakąś stronkę fotosik czy coś podobnegoRose123 lubi tę wiadomość
-
Rose ja właśnie dzisiaj świeżo po farbowaniu - bez amoniku, odrosty już straszyły:) Współczuję więzadeł, ja na razie czasem odczuwam dyskomfort przy szybkim wstawaniu.
Apropo ruchów Mały dzisiaj tak kopał, że mąż poczuł po raz 1-szy:D i teraz nie chce się ode mnie odczepićZjadłam dwie krówki...może słodkości tak działaja?
monika_89 witam :)a Ty znasz już płeć swojego Maleństwa?Rose123 lubi tę wiadomość