Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Cześć
Melduje się po wizycie. Będzie dziewuchaprzeczucia nie zawiodly
Co do no spy to różne opinie słyszałam włącznie z tymi ze rozmiękcza szyjkę. Ja w ostatniej ciąży brałam ale lepiej mi się sprawdził buskopan forte i luteina dopochwowa ale co kraj to obyczaj.
A objawy też tak sugerowały (mdłości itd.)?
-
nick nieaktualny
-
Hello
U mnie póki co rozmiar bioder ani stopy się nie zmieniły. I wolałabym, żeby stopy zostały takie jakie są bo nie wyobrażam sobie kupowania butów od nowa
Anulka ty 102 w biodrach??? To niewiele mniej niż ja mam, a patrząc na twoje zdjęcia to nie mam pojęcia gdzie są te centymetry
Co do butów, to ja mam takie doświadczenia z pewnym sklepem na "D", ze zawsze jak tam pójdę (a chodzę raczej rzadko bo mi się ich buty nie podobają) to na polkach maja tylko 41, 42, czasem 40. Przy mojej stopie 37 to abstrakcja
Liskova, Mandragora - ja mam dokładnie odwrotnie, ledwo 1 kg na plusie a prawie od początku nie wchodzę w swoje spodnie, spódnice, staniki... I też nie wiem, skąd to się bierze
Liskova przyzwyczajaj się... do nocnych pobudek
Mimi87 trochę się zagotowałam czytając o tej białej kiecce... Nie dość, że to twój dzień, to jeszcze jesteś w ciąży a siostrzenica nie potrafi uszanować ważnej dla ciebie kwestii. Ale powiem tak, ona może będzie miała satysfakcję jak ci zrobi na złość, ale tak jak dziewczyny już tu pisały, to ty będziesz najpiękniejsza a ona się zbłaźni. Bo nie sadze by na serio nie chciała przyjść, podobnie jak siostra. A ty w tym dniu będziesz zaaferowana innymi sprawami, gośćmi, zabawa, że nawet tego nie zauważysz. Wiem po sobie - ja pewne niuanse dojrzałam dopiero na zdjęciach
Rose ja farbuję szamponami bez amoniaku
Mi też więzadła dają się we znaki i to od samego początku
Dziewczyny podpowiedzcie jak pogrubić tekst tu na forum? Ctrl + B mi nie działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:09
-
nick nieaktualnyMam nadzieje... Co do więzadeł to mnie tez dokuczają, w ogóle jak chodzę czuje sie jak nienaoliwiona maszyna która sie zaraz rozsypie i naprawdę mam wrażenie ze sie rozszerzam i trzeszcze, jak chodzę to tez juz nogi trochę szerzej rozstawiam. Jak kaczka trochę choc staram sie jakos normalnie jeszcze wyglądać i chodzić
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 22:05
FasUla, polska_dziewczyna, Szi, monika_89, Pola_x, stefcia29, Felicity, mimi87, Liskova, ania.g, anulka557, Nessa, Mama84, Martii, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorowo
Biodra mi nie rosną, stopy tez nie, albo nie zauważyłam bo póki co chodzę w sandalach
Biel oczywiście TYLKO dla młodej! No ale głupota ludzka nie zna granic.
Juz się nie mogę doczekać ruchów, ale z tego co gin mówił to jeszcze spokojnie trzy tygodnie bez. Na szczęście nie rośnie mi taki wielkolud jak Staś, to może i blizna się uchowa
Szi u mnie trzecia ciąża i każda inna. Ale tak, przeczucie miałam na dziewczynkę, ale to raczej nie po objawach a po terminie owulacji, myślałam że przegapilismy, spanikowalam zbyt wczesnymi starankami po cc i decyzje o ewentualnym poczęciu odłożyłamno i żyłam w blogiej nieświadomości przez kolejny miesiąc z mdłościami i zwrotami głowy, których obecność wiązałam z nieprzespanymi nocami
w życiu bym nie pomyślała ze jestem w ciąży
Jedyny objaw który mi się zgadzał teraz z ciążą z Hania to jest potworna niechęć do ryb. Omijam dalej szerokim łukiemCo do mdłości, to z pierwszą córka nie miałam, a teraz tak.
-
FasUla tez ma takie żyły od miesiąca. Ale to z szybszego przepływu krwi. Nie ma wpływu na skórę.
Aprilia jaki brzuszek okrąglutki i piękniutki.
Ja na razie nie wstawiam, bo się śmiać będziecie, że z takim brzuszkiem to do marcówek:)FasUla lubi tę wiadomość
-
Ja mam żyły niebieskie i na piersiach i na brzuchu z obu stron po bokach,... to nie sa rozstępy...
w tej ciąży mam wysyp trądziku taka kaszka... czuje się gorzej niż nastolatka...matko za nastolatkę nie miałam takiego problemu jak teraz szok... czuje się brzydka ... a to chłopiec będzie a mowią, że dziewuszka urodę odbiera w ciąży ... echFasUla lubi tę wiadomość