Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Braxton się zaczyna po 20tc, macica rozpoczyna przygotowania do porodu. To trwa ( u mnie przynajmniej) kilka sekund i tak jakby twardnieje macica jak ściskana by była. Potem puszcza. Nie są to skurcze jak na @. Zdarza mi się to 2-3 razy dziennie.
-
Martii mam na przedniej. Lekarz ostatnio się baaaardzo dziwił, że cokolwiek czuje tak wcześnie. Więc to norma czuć później. Może masz go ułożonego jakoś specyficznie? Do kręgosłupa?
A że ja już czuje to jest nienormalne.
Ale ja tez nie mam prawie w ogóle brzucha. To też jest dziwne. Jak się położę to aż widać dziecko. Chyba mam za mało tłuszczyku. Nie wiem czemu tak jest. A wszystko jest ok.
Więc po prostu jestem nienormalnym przypadkiem w ciąży. Ważne że dzidzia ma się ok.Martii lubi tę wiadomość
-
Zemraa wrote:Wy już praktycznie wszystkie czujecie ruchy a u mnie zero... co prawda jestem z tych "tłuściejszych "
ale zaczynam się martwić ...
Ja na szczęście nic nie tłukę ale...mam totalne zaćmienie mózgu
czasami wypowiedzieć się nie mogę bo mi słów brakuje ,a jaka zapominalska jestem .Masakra.Zemraa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za odp jeśli chodzi o no-spe
Niestety u mnie więzadła są odczuwalne praktycznie od początku ciąży, z przerwami:)
Ostatni tydzień był okropny więc rozumiem wszystkie te którym to również dokucza i jednocześnie zazdroszczę tym które nie wiedzą o czym mówimy hehe
Ruchów praktycznie jeszcze nie czuję, łożysko z przodu, pewnie dlatego
-
Cześć
Melduje się po wizycie. Będzie dziewuchaprzeczucia nie zawiodly
Co do no spy to różne opinie słyszałam włącznie z tymi ze rozmiękcza szyjkę. Ja w ostatniej ciąży brałam ale lepiej mi się sprawdził buskopan forte i luteina dopochwowa ale co kraj to obyczaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 17:47
ewka315, FasUla, anulka557, ania.g, Liskova, Mama84, mimi87, Szi, monika_89, polska_dziewczyna, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Cześć
Melduje się po wizycie. Będzie dziewuchaprzeczucia nie zawiodly
Co do no spy to różne opinie słyszałam włącznie z tymi ze rozmiękcza szyjkę. Ja w ostatniej ciąży brałam ale lepiej mi się sprawdził buskopan forte i luteina dopochwowa ale co kraj to obyczaj.
Gratuluję córki!!mandragora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć jestem juz po połówkowym wszystko wyszło super i bedzie synuś tak jak chciałam i czułam;) a miałam takie mdłości jak Felicity i myślałam juz ze to ma dziewczynkę
widać nie da sie przewidzieć
ewka315, mandragora, Felicity, Martii, Aprilia, Pola_x, ania.g, JATA, anulka557, Mama84, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny