Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anulka ja też mnóstwo rzeczy potłukłam, głównie w pierwszym trymestrze
najbardziej mi żal mojej ulubionej szklanki
Na szczęście mój mężuś przyjmuje wszystko co się teraz ze mną dzieje za naturalneCzasem może dziwne, może śmieszne, ale naturalne
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z innej beczki... a brałyście no-spę może na bóle więzadeł i podbrzusza? Niby moja gin powiedziała, że można 3x1 nawet ale zastanawiam się ile można tak pociągnąć...biorę tylko jedną a w tym tyg mam nadzieję, że już wcale
PS. Ja nic na razie nie zepsułam, potłukłam itp. heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 10:51
-
Mnie tylko raz bolało w pachwinach to wtedy wzięłam. A w pierwszym trymestrze to kilka razy, bo miałam skurcze jak na @.
Macie już Braxtona Hicksa? Mnie się zaczął jakieś 2 tyg. temu i jest to bardzo nieprzyjemne, mam wrażenie jakbym zaczynała rodzić(tzn nigdy nie rodziłam, ale tak to sobie wyobrażam
)
-
tygrys73 wrote:Mnie tylko raz bolało w pachwinach to wtedy wzięłam. A w pierwszym trymestrze to kilka razy, bo miałam skurcze jak na @.
Macie już Braxtona Hicksa? Mnie się zaczął jakieś 2 tyg. temu i jest to bardzo nieprzyjemne, mam wrażenie jakbym zaczynała rodzić(tzn nigdy nie rodziłam, ale tak to sobie wyobrażam
)
Wow, 1-szy raz o tym słyszę, jeszcze nie miałam takich skurczów. Często u Ciebie się pojawiają?
Jeśli chodzi o no-spę to również nie brałam więc nie pomogęale słyszałam że jest dozwolona.
-
Rose123 wrote:Dziewczyny z innej beczki... a brałyście no-spę może na bóle więzadeł i podbrzusza? Niby moja gin powiedziała, że można 3x1 nawet ale zastanawiam się ile można tak pociągnąć...biorę tylko jedną a w tym tyg mam nadzieję, że już wcale
PS. Ja nic na razie nie zepsułam, potłukłam itp. heheMatka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie mam żadnych skurczy, czasem mi macica stwardnieje jak za długo siedzę, ale to na palcach jednej ręki zliczę ile razy było..
za to młody wszedł wczoraj na wyższy level, leżąc poczułam mocny dyskomfort (myślałam, że pierwszy skurcz) ale patrzę na brzuch, a on z jednej strony zdeformowany od wypukłościskubany pierwszy raz się tak całym sobą wypiął mocno
za chwilkę jak go posmyrałam to się schował i w sekundę taką serię kopniaków na pęcherz dostałam, że myślałam, że popuszczę
kurcze jak on w 19/20 tc już takie cuda wianki wyprawia to ja dziękuję co będzie później
ania.g, mimi87, polska_dziewczyna, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Witam się.
Cześć Rose
Ja wziełam do tej pory 4 tabl nospy i to w ostatnich dniach, przez te dziwne uczucie w podbrzuszu i krzyżu, o które się Was dopytywałam. Ale od kilku dni spokój
Mam dziś trochę stresu, mojemu psiowi coś padło na tylne łapy i chodze i sie zamartwiam. Pewnie mała też troche wyczuwa ten nastrój. -
Co to "zgrabności" to chyba nic nie zniszczyłam, ale jestem niekiedy zapominalska bardziej niż zwykle no i czasami bardzo płaczliwa. Nie mogę nawet dramatu obejrzeć w TV albo złych wiadomości ze świata, bo zaraz zalewam sie łzami. Mąż na razie trzyma się dzielnie i rozumie
ale moje dni sa policzone...
-
nick nieaktualny
-
anulka ja tez ma brzuch krzywy. Dziś jest z prawej strony i śpi, czasem się wierci trochę. To jest przedziwne jak widzę ją pod skórą.
Ale ostatnie dni to tak fika, że masakra. Bez przerwy kopie we wszystko. Nie wiem kiedy ona spała, miałam wrażenie że w ogóle...
Ale dziś wylajtowała w końcu:)
Nie spodziewałam się ruchów tak intensywnych w 20 tygodniu.
Wszystkie ta macie?
Napinania brzucha nie mam ani skurczy, czasem wiązadła zabolą.Jeszcze nie wiem co to.
Co myślicie o koszu mojżesza?
http://mamygadzety.pl/shnuggle-wyjatkowy-kosz-mojzesza/
Jak dla mnie muszę to mieć zamiast łóżeczka na początek.
-
nick nieaktualny
-
Wy już praktycznie wszystkie czujecie ruchy a u mnie zero... co prawda jestem z tych "tłuściejszych "
ale zaczynam się martwić ...
Ja na szczęście nic nie tłukę ale...mam totalne zaćmienie mózgu
czasami wypowiedzieć się nie mogę bo mi słów brakuje ,a jaka zapominalska jestem .Masakra.