Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jestem w pierwszej ciazy i wczesniej nawet nie znałam takiego określenia ale jak brzuch robił mi sie twardy to od razu wiedziałam ze to jest to. Także tak jak pisze Pola od razu mozna sie połapać ale moze Was ominie;) ja nospy nie biorę mimo wszystko ale leżenie dzis trochę pomogło i jest lepiej;)
-
Mi dziś twardnial ale chyba z powodu jelit. Mam zaparcia i dziś straszne gazy, a przed chwilą nawet kolke... Więc to chyba z tego powodu.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Będziemy mieli synka, marzyłam o dziewczynce, objawy jednak wskazywały chłopca:-) teraz układam sobie w głowie myśl że będę miała synka, przedtem nie wyobrażałam sobie tego
anulka557, Pola_x, Martii, ewka315, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzi wrote:Będziemy mieli synka, marzyłam o dziewczynce, objawy jednak wskazywały chłopca:-) teraz układam sobie w głowie myśl że będę miała synka, przedtem nie wyobrażałam sobie tego
u Ciebie chociaż objawy na synka były, u mnie NIC
a też o dziewczynce marzyłam.. no nic, będziemy miały super chłopaki
Szi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzi wrote:I co Anulka już się przyzwyczaiłaś do tej myśli?
Zawsze widziałam siebie bardziej z dziewczynką niż z chłopcem...
i Mi jakoś dziwnie narazieczasem mnie zakłuje, jak dziewczyny o dziewczynkach piszą
ale myślę, że jeszcze troszkę i to mi przejdzie
teraz już na swobodnie wszystko pod chłopaka planuję, wyobrażam sobie jak będzie wyglądał, ahh czemu tak długo do stycznia!!ania.g, Aprilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To nie czekaj za długo bo z tym później różnie bywa.
a że młoda jestem to mogę spokojnie poczekać
a jak się nie uda to trudno i tak już gromadkę mamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szi wrote:No u mnie akurat objawy się sprawdziły, żadnych mdłości itd.
No myślę, że też nie poprzestanę na jednym dzieciątku:-)
W ogóle nawet nie oglądałam do tej pory chłopięcych ciuszków itd.
Czas się przestawić
Gratuluje Szi!!
Wiesz, objawy objawom nierówneMoja szwagierka męczyła się z mdłościami i pawiami cała prawie ciążę, a ma chłopczyka. Ja mdłości co prawda lekkie miałam, ale krótkie i bez pawich zakończeń
a mam babeczkę
Tak jak anulka napisała, nie ma co się sugerować. Ale to już takie moje przemyślenia na przyszłość