Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja też marzyłam o dziewczynce, ale nie traktujmy tego jako ostateczny wyrok, że nie będziemy miały córki
Czy w jedną czy w drugą stronę- fajnie mieć po prostu parkę. Zawsze jest jakiś niedosyt chyba jeśli drugie dziecko jest tej samej płci czy to męskiej czy żeńskiej. A z drugiej strony co to za rozważania, gdy się pomyśli o długoletnich bezskutecznych staraniach...
Szi, anulka557, Aprilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymasz racje.. ja co bądź akurat nie wiem co to długie starania, ba zachodzę nawet kiedy nie chcę, ale ważne, żeby dzieciaczki były zdrowe, przecież to są nasze skarby, kochamy je najmocniej na świecie bez względu na to co mają między nogamitygrys73 wrote:Dziewczyny ja też marzyłam o dziewczynce, ale nie traktujmy tego jako ostateczny wyrok, że nie będziemy miały córki
Czy w jedną czy w drugą stronę- fajnie mieć po prostu parkę. Zawsze jest jakiś niedosyt chyba jeśli drugie dziecko jest tej samej płci czy to męskiej czy żeńskiej. A z drugiej strony co to za rozważania, gdy się pomyśli o długoletnich bezskutecznych staraniach...
ja czuję, że to dla mnie taka "pokora" bo zawsze miałam co "chciałam", a teraz mi nosa utarło
i się cieszę poniekąd, bo daje to do myślenia, właśnie to, że płeć tu znaczenia nie ma, kocham to dziecko coraz mocniej z każdym jego ruchem, a jak już się urodzi to miłości końca nie będzie
Szi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż tak miałam, nawet do połówkowych nic nie kupowałam bo miałam cichą nadzieje, że lekarz się pomylił, ale po tym drugim usg zmienił mi się całkowicie sposób myślenia, dojrzałam chyba do tego.. myślę, że i Tobie niedługo przejdzie i będziesz się już bardzo z synka cieszyłaSzi wrote:NO niby tak, ale głupio mi że aż tak się nie cieszę jakbym się cieszyła z dziewczynki. Może nie powinnam tego pisać, poprostu tak czuje.
Mam nadzieję ze to normalne i mi przejdzie z czasem.
Szi lubi tę wiadomość
-
Ja.Tez marzyłam o coreczce a będzie Synus i też już go kocham jak największego skarba
zwłaszcza jak, tak jak teraz, robi fikoly
Szi lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja myslalam ze bedzie corka bo poczatek ciazy mialam ciezki, kikka oobytow w szpitalu i mowilam ze to dziewczyna juz pokazuje humorki. Wyszlo ze bedzie chlopak, ale w sumie nie chcialo mi sie slodkiego a kiedys jadlam ile mialam i wszyscy mowili ze bedzie syn. Wczoraj jak lezalam i czulam ruchy to zdalam sobie sprawe ze jestem zakochana w nim na maxa. Ale dalej z zazdroscia ogladam sliczne sukieneczki i inne ciuszki dziewczece

-
Mi też się marzy córeczka ale jak będzie synek to nie będę rozpaczać z tego powodu
Będzie tak samo mocno kochany w końcu jakiś czas się staraliśmy o dziecko
Najważniejsze żeby było zdrowe
Szi, tygrys73 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Tak, sukieneczki to jest największy ból hehe
ale ale co powiecie na te miniaturowe chłopięce garniturki? albo ogrodniczki, stroje supermana
bomba
Laski patrzcie jakie cudo dostanę od kuzynki (urodziła w grudniu) i jeszcze ma 2 na rozmiar 62 i 68 jeden kremowy drugi czekoladowy ii jeszcze jeden do fotelika. bardzo się cieszę. z h&m i smyka, tylko po jej dzieciaczku
ania.g, anulka557, Martii, ewka315, FasUla, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Przejdzie, po prostu potrzebujesz czasu żeby się przestawić.Szi wrote:NO niby tak, ale głupio mi że aż tak się nie cieszę jakbym się cieszyła z dziewczynki. Może nie powinnam tego pisać, poprostu tak czuje.
Mam nadzieję ze to normalne i mi przejdzie z czasem.Matka fantastycznej 4
-
Mordeczka wrote:Mi też się marzy córeczka ale jak będzie synek to nie będę rozpaczać z tego powodu
Będzie tak samo mocno kochany w końcu jakiś czas się staraliśmy o dziecko
Najważniejsze żeby było zdrowe 
Ja też o tym wiem, że najważniejsze żeby zdrowe było itd. I aż mi głupio pisać co czuję, dlatego nie wiedziałam czy w ogole pisać to na forum.
Pewnie mi to niedługo przejdzie tylko chwilowo jestem "zaskoczona". -
nick nieaktualny