Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja też marzyłam o dziewczynce, ale nie traktujmy tego jako ostateczny wyrok, że nie będziemy miały córki
Czy w jedną czy w drugą stronę- fajnie mieć po prostu parkę. Zawsze jest jakiś niedosyt chyba jeśli drugie dziecko jest tej samej płci czy to męskiej czy żeńskiej. A z drugiej strony co to za rozważania, gdy się pomyśli o długoletnich bezskutecznych staraniach...
Szi, anulka557, Aprilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Dziewczyny ja też marzyłam o dziewczynce, ale nie traktujmy tego jako ostateczny wyrok, że nie będziemy miały córki
Czy w jedną czy w drugą stronę- fajnie mieć po prostu parkę. Zawsze jest jakiś niedosyt chyba jeśli drugie dziecko jest tej samej płci czy to męskiej czy żeńskiej. A z drugiej strony co to za rozważania, gdy się pomyśli o długoletnich bezskutecznych staraniach...
ja czuję, że to dla mnie taka "pokora" bo zawsze miałam co "chciałam", a teraz mi nosa utarło
i się cieszę poniekąd, bo daje to do myślenia, właśnie to, że płeć tu znaczenia nie ma, kocham to dziecko coraz mocniej z każdym jego ruchem, a jak już się urodzi to miłości końca nie będzie
Szi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzi wrote:NO niby tak, ale głupio mi że aż tak się nie cieszę jakbym się cieszyła z dziewczynki. Może nie powinnam tego pisać, poprostu tak czuje.
Mam nadzieję ze to normalne i mi przejdzie z czasem.Szi lubi tę wiadomość
-
Ja.Tez marzyłam o coreczce a będzie Synus i też już go kocham jak największego skarba
zwłaszcza jak, tak jak teraz, robi fikoly
Szi lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja myslalam ze bedzie corka bo poczatek ciazy mialam ciezki, kikka oobytow w szpitalu i mowilam ze to dziewczyna juz pokazuje humorki. Wyszlo ze bedzie chlopak, ale w sumie nie chcialo mi sie slodkiego a kiedys jadlam ile mialam i wszyscy mowili ze bedzie syn. Wczoraj jak lezalam i czulam ruchy to zdalam sobie sprawe ze jestem zakochana w nim na maxa. Ale dalej z zazdroscia ogladam sliczne sukieneczki i inne ciuszki dziewczece
-
Mi też się marzy córeczka ale jak będzie synek to nie będę rozpaczać z tego powodu
Będzie tak samo mocno kochany w końcu jakiś czas się staraliśmy o dziecko
Najważniejsze żeby było zdrowe
Szi, tygrys73 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Tak, sukieneczki to jest największy ból hehe
ale ale co powiecie na te miniaturowe chłopięce garniturki? albo ogrodniczki, stroje supermana
bomba
Laski patrzcie jakie cudo dostanę od kuzynki (urodziła w grudniu) i jeszcze ma 2 na rozmiar 62 i 68 jeden kremowy drugi czekoladowy ii jeszcze jeden do fotelika. bardzo się cieszę. z h&m i smyka, tylko po jej dzieciaczku
ania.g, anulka557, Martii, ewka315, FasUla, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Szi wrote:NO niby tak, ale głupio mi że aż tak się nie cieszę jakbym się cieszyła z dziewczynki. Może nie powinnam tego pisać, poprostu tak czuje.
Mam nadzieję ze to normalne i mi przejdzie z czasem.Matka fantastycznej 4 -
Mordeczka wrote:Mi też się marzy córeczka ale jak będzie synek to nie będę rozpaczać z tego powodu
Będzie tak samo mocno kochany w końcu jakiś czas się staraliśmy o dziecko
Najważniejsze żeby było zdrowe
Ja też o tym wiem, że najważniejsze żeby zdrowe było itd. I aż mi głupio pisać co czuję, dlatego nie wiedziałam czy w ogole pisać to na forum.
Pewnie mi to niedługo przejdzie tylko chwilowo jestem "zaskoczona". -
nick nieaktualny