Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykajulka wrote:Dziendobry
czy wy też budzicie się bardzo głodne? Ja się budzę codziennie jakbym od dwóch dni nie jadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:23
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Ania ja jeszcze niedawno po seksie mialam plamienia. U mnie to chyba infekcja byla ale musiałam jezdzic do szpitala bo mamy konflikt serologiczny. Przestalismy współżyć i dopiero od niedawna po wyleczeniu infekcji probujemy i jest czysto. Nie ma sie co tolak orzejmowac bo to nie jest pierwszy trymestr ze kazda plamka moze zwiastowac poronienie. Ja przy trzecim plamieniu to juz bylam spokojna jakby nic sie nie stalo.
Dziewczyny az nie moge uwierzyc ze macie takie delikatne ruchy..ja praktycznie spac nie moge. Jak leze na boku to maly się tam przelewa i od razu twardnieje mi brzuch i on mnie jeszcze tam kopie. Prawie nigdy nie śpi. Przewraca sie, wali w pęcherz, czka. Serio jak on sie przestanie chociaz na dwie godziny ruszac to pojade do szpitala ze strachem.
No tak, ale paranoja jest...juz dzis widze ze to sie oczyszcza, wczoraj było różowe dzis takie brązowawe. Najwazniejsze ze z Antosiem wszystko dobrze, pewnie tego nawet nie odczuwa, tylko to ze matka sie denerwuje... Spokojnie sobie odpoczywam i mam nadzieje ze przejdzie. Luteina 3x1 nospa tez. Czuje jak sie wierci:) jeszcze bardzo delikatnie bo mam łożysko na przedniej ścianie. Gin mi powiedział ze za to łatwiej sie rodzi. -
nick nieaktualnyIle w tym prawdy to nie wiem;) moze mnie pocieszał, mowil ze jak jest na przedniej ścianie to szybsze porody naturalne i ze dziecku łatwiej wtedy...ale co łatwiej to nie wiem bo robił ni usg i ja zapatrzona byłam w Antka jakie ma długaśne nóżki;))
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja przy synku miałam na przedniej ścianie, ale ja "rodziłam" na raty 2 miesiące to ciężko mi powiedzieć czy rzeczywiście łatwiejszy, bo ja mając 6 cm rozwarcia miałam bezbolesne skurcze
no ale z bólami i 10 min parciem to w godzinę i młody już był
-
nick nieaktualny
-
Hmm pamiętam że moją mamę zawsze na @ bolał brzuch i krzyż więc miała bóle porodowe brzuszno-krzyżowe moja siostra tak samo miała podczas @ i porodu. Ja miałam bóle @ brzuszne w sumie jajnikowe i ciekawe jaki mnie poród czeka...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny