Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka:)
My już po połówkowych - zdrowe, wymiarowe Maleństwo - Dziewczynka:) Moja intuicja mnie nie zawiodła, chociaż wszyscy dookoła obstawiali chłopca.
Macica przestała walczyć, ale dostałam zgodę tylko na 1,5 tygodnia w pracy, potem już do końca mam być w domu... Musze znaleźć sobie zajęcie na te miesiące.anulka557, Ania:D, Martii, Szi, Mama84, Liskova, ania.g, Pola_x, ewka315, Carmen1724, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyappee wrote:Hejka:)
My już po połówkowych - zdrowe, wymiarowe Maleństwo - Dziewczynka:) Moja intuicja mnie nie zawiodła, chociaż wszyscy dookoła obstawiali chłopca.
Macica przestała walczyć, ale dostałam zgodę tylko na 1,5 tygodnia w pracy, potem już do końca mam być w domu... Musze znaleźć sobie zajęcie na te miesiące.
Super!! Ja mam za dwa tygodnie, juz nie moge sie doczekac:)) mi tez bedzie ciezko bez pracy, ale sa rzeczy wazne i ważniejsze:)) -
Idę jutro na wizytę i jak od jutra wyrzuci mnie na L4, to wolny czas przeznaczę chyba na przebranżowienie się
Po dzisiejszym dniu (i nie tylko) mam dość mojej roboty..
Więc wiem jak wypełnię czas na zwolnieniu
Martii a możesz chodzić na basen, cwiczenia itp.w tym wolnym czasie czy zakaz? -
Nie mam zakazu, ale samej na basen nie lubię chodzić, muszę czekac na M, jak wróci z pracy, a to właśnie jak go nie ma najbardziej mi sie nudzi.
Co do ćwiczeń, to w mojej okolicy jakieś drogie te zajęcia, a teraz priorytet to zebrać na wyprawkęZresztą nie wiem, czy mogłabym zacząć ćwiczyć, jeśli przed ciążą tego nie robiłam ?
-
nick nieaktualny
-
O dziewczyny, świetny pomysł z tą nauką. Ja juz tez planuje, chociaż z moim zwolnieniem bede musiała pewnie poczekać z 2 miesiące. Od kilku lat chce sie zabrać za naukę jakiegoś fajnego języka obcego i cos mi sie wydaje, ze tym razem obstawie hiszpański:)
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
O Boże, ale ja jestem głupia. Tak mnie mała nie kopała dziś w ogóle i się zmartwiłam już teraz. Więc ja poszturchała i chyba ją obudziłam. Ale zaczęła kopać
Ale jestem upierdliwą matką, budzę własne dziecko dla własnego spokoju...
Ja właśnie pomysł z nauką mam i chodzę do pracy i jeszcze przygotowuje się na aplikacje radcowską- mam za miesiąc egzamin a szkołę od stycznia:o
Więc ja się chyba przeładowałam za bardzo. Bo już padam na nos...
Ale zawsze udowadniam wszystkim, że nie ma nie da się. Bo jak ktoś mi mówi "nie da się" to się na maska wkur* i to robię.
-
No ja sie uczyłam non stop jak urodziłam córkę i wiecie jakie ma wspomnienia z wczesnego dzieciństwa? : baw sie po cichutku, bo mama sie uczy;( teraz mi to wypomina. Dlatego skupię sie na samodzielnej nauce, nie żadne szkoły, studia, podyplomowki i egzaminy
Ja tez sie wczoraj zamartwialam a dzis młody kopie jak szalony:) -
nick nieaktualnyJa bede chodzić na jogę lub pilates w ciazy jak gin pozwoli;) mysle ze jak najbardziej mozna mimo ze sie wczesniej nie ćwiczyło;) a na razie wypoczywamy w trójkę na plazy w Gruzji;)ale na następny raz odpuszczę sobie takie wojaże w ciazy bo jednak trochę zbyt intensywne to jak na moj stan i musze cześciej odpoczywać... Powoli zamieniam sie w małego arbuza:)albo kasztanowego ludka, nogi i ręce takie same chude jak wczesniej a brzuch jak piłka i chodzę jak kaczka:D
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny