Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrys trzymam kciuki
U mnie z głodem często jest tak, że jak wieczorem za wcześnie zjem kolację, albo zbyt małą, i nad ranem się obudzę np. jak mąż wstaje do pracy albo na siku, to już nie zasnę jak czegoś nie zjemZ głodu aż żołądek mnie boli! Mąż sobie ze mnie żartuje ale już się przyzwyczaił, że mam w brzuszku małego terrorystę
A ja tym podjadaniem nieszczególnie się przejmuję bo akurat apetyt w ciąży mam mniejszy niż przed, przybrałam ledwo 1,5 kg i wolę zjeść częściej a mało nawet jeśli jest to 5 rano
FasUla lubi tę wiadomość
-
Tygrys trzymam mocno kciuki!!!
Kasia witaj
Ja dzisiaj też po połówkowym - Maluch pięknie rośnie, wszystko w normie. Na USG wiercił się jak szalony ale zdążyliśmy wszystko obejrzećTermin u mnie waha się pomiędzy 6.01 - 8.01 więc prawie bez różnicy.
Jeśli chodzi o kg...no cóż... 5 do przoduApetyt jak u wilka non stop
anulka557, Mama84, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam niby wszystkie objawy co Tygrys pisała a na usg wyszło ze ilośc wód jest prawidłowa:) mimo wymiotów itd także nie ma sie co tez nakręcać, a Ty Tygrys daj znac potem jak sie czujecie!
Podobno Zosia Slotala przytyła do 7 mc tylko 2 kg, ja ostatnio miałam 1,5 ale teraz na pewno nadrobiłam, dostęp do wagi bede mieć za kilka dni ale mysle ze jest 3 kg na plusie;)no i na wakacjach wymioty mi przeszły, ciekawe co bedzie jak wrócę, bo przed wyjazdem codziennie były...
A Ty Felicity jak sie czujesz?
Mandragora jakos tak ta Gruzja nas ciągnęła a ciekawa jestem gdzie z dzieciaczkiem mozna pojechać? Za rok bedzie miał juz 7-8 miesięcy, ciekawa jestem gdzie Wy z maluchami jeździliście i od kiedy? -
Witam was wszystkie
Przepraszam ze tutaj pytam ale macie zapewne dościadczenie aktualne.
W na początku sierpnia odstawiłam tabletki. 09.08 Powienno bylo przyjśc krawienie odstawienne ale nie przyszło. 17.08 mialam wizytę u swojej ginekolog i powiedziała, że jest bardzo zadowolona z tego co widzi bo to pierwszy cykl po odłożeniu tabletek a ja już mam pęcherzyk 16 mm w 9 dniu cyklu i kazała się seksić. Ona przypuszczała ze owulacja nastąpi w czwartek ale ja czulam sluz płodny juz we wtorek i silne kłucie w jajnikach. Do tego wtorek i środa miałam różowy sluz. Towarzyszł mi aż do piątku ból podrzusza bardzo odczuwalne napięcie i wrażenie jakbym miała tam balon dosłownie. a od piątku sucho i od soboty wszystkie dolegliwości ustały. Dopiero dzis czyli w poniedziałek mam kremowy sluz ale nie jest go w sumie mało. Nigdy tak silnie nie odczuwałam owulacji myslicie ze ten kremowy sluz o czymś "pozytywnym" świadczy?
-
nick nieaktualnyKasia nie powinno się dużo jej pić bo ma kofeinę, ale jak jedną dziennie wypijesz, max dwie to chyba nic nie będzie złego
elfiona moim zdaniem jest za szybko,żeby cokolwiek teraz stwierdzić.. np mój śluz w cyklu w którym zaszłam w ogóle nie różnił się od poprzednich, dopiero pierwszy sygnał to, że na kilka dni przed @ zaczęło mnie ciągnąć po bokach w podbrzuszuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 09:33
-
nick nieaktualnyKasia1986 wrote:A dziewczyny tak zbocze z tematu. Pijecie czarną herbatę?
Gdzieś przeczytałam że się nie powinno a ja pije kilka dziennie:P
Mi wyjątkowo smakuje teraz czarna:) tez pije kilka dziennie, co prawda lekkie z łyżeczka cukru. Do tego ze 2-3 szklanki wody, ze 2soku. A i jeszcze czasem ze 2 meliski:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:A Ty Felicity jak sie czujesz?
Dzięki że pytasz:)
u mnie dalej wymioty i mdłości max 1dziennie- czasem męczą codziennie a potem przerwa, czasem co 3dni..naprawdę różnie..już sama nie wiem od czego zależą ale ostatnio tylko rano także jest jakiś postęp
ah FasUla jak ja Ci zazdroszczę wyjazdumy w tym roku pojedziemy jedynie na weekend w góry i to dopiero w październiku..
-
Dziewczyny info z dziś wody prawidłowo AFI 13
albo mialam wczoraj gorszy dzien albo pojebany doktor z przychodni mial zly sprzet! Uklad moczowy maleństwa w porzadky. Wszystko jest ok! A jakby tego bylo malo to dostalam zdjęcie mojej kruszynki w 3d za darmo ze szpitala. Jezuu jak mi ulzylo..wkleje wam jak wrócę do domu
anulka557, mandragora, ewka315, vincaminor, Liskova, Martii, FasUla, Aprilia, monika_89, Pola_x, Zemraa, ania.g, Felicity, Giannaa, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:Dziewczyny jade znowu do szpitala.tym razem za mało wód płodowych tylko 7 AFI. Trzymajce kciuki i pijcie dużo wody..
Właśnie doczytałam że wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:38