Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity to współczuje Ci tych wymiotów, ja mdłości jeszcze mam ake widzę ze wymioty nasilał stres w moim przypadku i nieregularne posiłki... Moze niedługo tez Ci przejdzie?
Ja czarna herbatę pije teraz nałogowo ale bardzo słaba... Juz mam czasem dość zwykłej wody...
Ja chce szczepić na pneumokoki i rota, to jest płatne z tego co wiem -
Tygrys, super wiadomość !!! Ten lekarz co cie tak nastraszył, to twój prowadzący?goo
Kasia, ja swojego czasu wypijałam po ok 4 czarne z herbaty z cytryną, ale kawy już nie tykałam. Nic złego się nie działo złego. Teraz mam faze na syropy z wodą
Kajulka, ja tez sie zastanawiam, co z tymi szczepieniami. Czuję, że to będzie dobra jazda. Każdy podpowiada co innego. Tak, są płatne. -
Ja będę szczepić tylko ta 3w1 czy tam 4w1 podstawowe ale też płatne. Żeby było jedno uklucie. W tej kwestii ufam mojej mamie która sama szczepi takie maluszki01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja szczepie Stasia na wszystko. Marysia tez będę. Pneumokoki są bezpłatne dla wcześniaków i skojarzone tez. Rota obowiązkowo. Wszystkie koleżanki potwierdziły ze zdecydowanie łagodniej dzieci wszelkie wirusowi później przechodzą po szczepieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:52
-
Tygrys cudowne wieści!
I oby bez takich rewelacji na przyszłość!
Ej wczoraj zauważyłam że jak mała kopie to cały brzuch się rusza :0
Normalnie szok. Czasm tego nie czułam a skóra na brzuchu się napinała. Jakiś alien normalnie w tym brzuchu:) -
Dziewczyny czy Wam też brzuch tak "ciąży "? Ja ciągle mam takie wrażenie napięcia i ucisku. Brzuch nie jest twardy jak kamień, ale super miękki też nie.... Bąbel kopie więc może się jakoś mocno rozpycha?01.2016 🧒
1cs
tygrys73 wrote:Martii to nie był mój prowadzący tylko jakiś z NFZ.
Co do szczepien to nie mam pomysłu na razie.
To dobrze, bo takiego "żartownisia" należałoby szybko zmienić
Coś czuję, że temat szczepień jeszcze u nas zawita w intensywnym stopniu pod koniec ciąży -
Myślę że jeśli chodzi o szczepienia każda powinna robić je zgodnie z własnym sumieniem. Bo chyba nie ma dobrego rozwiązania. Szczepić źle, nie szczepić jeszcze gorzej. Ktoś po szczepieniu ma NOPy inne dziecko nie ma i jest wszystko ok. Więc nikt nie da nam pewnego rozwiązania
ania.g lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
A ja już po wizycie. W brzuchu zdecydowanie pomieszkuje chłop-wszystko dziś pokazał
Leżał z rękami pod głową i nogami skrzyżowanymi. Lekarz powiedział, że jak na hamaku. WSzystko u niego dobrze, pomierzony. U mnie też ok. Duphaston odstawiony. Zgoda na przytulaki w końcu! Dobry dzieńLiskova, tygrys73, Pola_x, Mama84, ania.g, Aprilia, Martii, anulka557, Felicity, ewka315, Beatrice lubią tę wiadomość
-
A ja się melduje po wizycie
Wszystko w porządku ,szyjka trzyma ,wody ok,dzidziol zdrowy
-tylko pępowina między nogami i ciężko określić płeć-więc dalej nie wiemy ,chociaż doktor skłania się ku chłopcu
PozdrawiamMartii, anulka557, Felicity, Liskova, Mama84, Mama84, Aprilia, Pola_x, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tygrys Cudowne wieści
Co do szczepień ...mam mieszane uczucia. Olek miał wykupione 5w1 i nie był szczepiony na żadne pneumokoki czy rotawirusy i nic nas nie dopadło. Moja kuzynka uparła się, że wykupi 6w1 pomimo tego, że jej odradzałam i jej dziecko ma autyzm... mam przeczucie, że to po szczepionkach bo dziecko do któregoś miesiąca życia normalnie się rozwijało a później zaczęło się uwsteczniać. Nie będę ukrywać bardzo sie boje tych szczepień...coraz głośniej jest o ich powiązaniu z autyzmem -
nick nieaktualnyja to w ogóle bede chyba szczepiła standardowymi, nie skojarzonymi.. córkę zaczęłam szczepić skojarzonymi koło roczku i to miałam stracha eh.. niech sobie myślą, że jestem wyrodna matka bo kłuję dziecko kilka razy, ale te kilka w jednej mnie momentami przerażają