Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz miedzy niektórymi z nas jest nawet 4tygodnie różnicy wiec nie martw sie ze nic nie czujesz:) dzidzia zdrowa przecież
Ania mój cały czas jest aktywny ale jak np zjem cos slodkiego albo włączę mu głośno muzykę do brzucha to wyprawia dzikie harce wiec mozesz spróbować :p
Mandragora masz rację,do porodu zwykle dają swoją koszule. Trzymam kciuki za twoje wyjściemnie sie uspokoily te twardnienia dzieki nospie.
-
Ja poczułam ruchy dziecka bardzo wcześnie bo na przełomie 14/15 tygodnia. Nikt mi nie wierzył, bo to moje pierwsze dziecko i że to na pewno moje jelita.
Teraz czuje go codziennie jak sobie harcuje sobie w brzuszku, a jak jest spokój to się martwię czy wszystko z nim dobrze. Wczoraj do 22 wiercił się, a dziś tak łagodnie.Ducha lubi tę wiadomość
-
Ducha bardzo rzadkie imię, ale ładne
jednego Kasjana znam. U nas ja wybrałam imię, mąż chciał Wiktora, ale ja od początku mówiłam Marcelek
Bacha zanotuj sobie pory snu i czuwania. Mój np. budzi mnie o 7, potem hasa do 10 następnie jest drzemka do 13, potem wierci się przy obiedzie i po obiedzie znowu drzemka, a po tej drzemce cały wieczór już robi cyrkiA ruchy pierwsze też poczułam w 15tc, a od 17 już normalne kopniaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:13
Ducha lubi tę wiadomość
-
tygrys73 najważniejsze żeby nam się podobało i wiadomo aby nie skrzywdzić dziecka bo później różnie to bywa w naszej miejscowości jest np. Kruszyna i nie miała lekko w szkole. Z tego co tak czytam to ładne imiona dziewczyny wybierają u nas na forum
A u mojego partnera jest właśnie Wiktor ale Wiciu na niego mówią wszędzie go pełno hehe
)
-
nick nieaktualny
-
Liskova tak myślałam kasek, kajuś
. Lubię jak każdy szczerze mówi co myśli hehe
Mnie się tam podoba, chociaż powiem że na początku byłam sceptycznie nastawiona ale jak mój mężczyzna zaczął mówić do brzucha Kasjanek i wgl to się przełamałam i zaczęło mi się strasznie podobać hehe
)
-
Dziewczyny, mam problem z materacem do łóżeczka. Czy któraś już kupiła? Mam łóżeczko 140/70 i materac, który zamówiłam jest dziwnie krótki (138 cm) i nie przylega do szczebelek, tylko jest taka szczelina...
tak nie powinno być, co? Jaki materac wybieracie? Ja kupiłam lateksowy, ale chyba powinnam go wymienić.
-
nick nieaktualnyJa mam łóżeczko 120x60, ponoć moze byc różnica do 2 cm, jesli nie da sie tego zmiejszyc to pewnie lepiej wymienić. Ja mam akurat kokos pianka gryka, ake słyszałam ze lateksowe sa dobre;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:44
-
Aurelia bardzo ładne imię, znam taką jedną ale on sama mówi że źle się czuła z tym imieniem, teraz się już przyzwyczaiła.
Wszystko też zależy w jakim mieście mieszkamy, w dużych nie ma problemu z imionami, są już tak niektóre egzotyczne że ja nie wiem jak rodzice na nie wpadają.
Dziewczyny, czy wy macie też co chwilę wilgotne majtki ? Zaczynam się zastanawiać czy czasem mi wody płodowe nie wyciekają, co jakiś czas czuję jak się jakaś kropelka wylewa, zapach jest nawet przyjemny więc to na pewno nie mocz, a nie pamiętam takie śluzu żebym kiedyś miała. Ogólnie to czuje się jakbym miała dni płodne.