Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mysz85 no to dobrze, ja mam wizytę we wtorek, mam nadzieję że dotrwam.
-
nick nieaktualnymitzula ja mam duzo i czasem tez przypomina plodny, ale jest wszystko ok, gdzies czytalam, ze to normalne, ze zwieksza sie ilosc wydzieliny
wyobrazacie sobie, ze zostalo juz mniej niz polowa?ale ten czas szybko leci, to juz coraz blizej;)ciekawa jestem ktora z nas bedzie miala dzieciaczka juz na swieta, pewnie sie tak zdarzy:) -
nick nieaktualny
-
Cześć babeczki
Kopę lat
Tygrys co się dzieje? Jakieś skurcze masz?
Ja po kolejnej wizycie i widzę że pięknie się wstrzeliłam w temat. Już się wstępnie umówiłam na cesarkę i jeśli Maniuchna będzie w pełni rozwinięta to rodzimy 21 grudnia
A w kwestii imion to mój kolega dał synowi na imię Radek i to nie Radosław, tylko Radek nie wiem jak to przeszło ale udało mu sięania.g, ewka315 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam mieć cesarkę 18 grudnia. A mi lekarz zmieniła na 2 stycznia. A powód?
Bo dziecko lepiej będzie miało jak będzie najstarsze niż najmłodsze w grupie...
Nie wiem ja wytrzymam te Święta. Chyba osiwieje do porodu.
Anuśka, ale to Cię wypuszcza na 24? -
Hej, melduję się po połowkowych, u nas córeczka
na serduszku było widać jakaś jasną plamkeę, ale że reszta wyników ok to mamy sie nie przjemować. Powinno zniknąć po porodzie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90c138a60982.jpg
zemera jak tam?
miztula ja caly czas używam wkładekanulka557, tygrys73, mimi87, Aprilia, Liskova, ania.g, Carmen1724, ewka315 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Viki no gin twierdzi że w wigilię powinnam wyjść do domu. Jeśli nie będzie żadnych powikłań.
Ja się tak panicznie boję stękania w Sylwestra że zgadzam się na wszystko żeby tylko zrobili mi CC
Ja mam jedno dziecko z 4 grudnia (18lat) i jedno z 21 stycznia (12lat). Nie widzę różnicy i nawet pytałam tych moich dzieciorków czy czują się jakoś inaczej bo są najstarsi czy najmłodsi z klasy czy swojego rocznika i wiecie co? Oni mają to gdzieśWięc i ja się nie będę tym przejmować
Monika a masz już imię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:18
Giannaa lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Hania albo Paulina. Zobaczymy, choć teraz wysyp Hań więc poważnie się zastanawiamy nad tym drugim imieniem
Byłam absolutnie pewna że będzie chłopak a tu niespodzianka i mamy małą księżniczkę
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku to leżakuj i się nie forsuj
Ja mam cesarkę ze względów: 1) praktycznych, do kliniki mam daleko a nie wyobrażam sobie rodzić w innym miejscu, stękanie w sylwestra średnio mi się podoba, no i koleżanka rodziła właśnie w okresie świąteczno sylwestrowym i był tak okrojony skład że nie miał jej kto znieczulića 2) rodziłam już SN i było strasznie. Podłączyli mnie pod oksytocynę bo nie miałam skurczów, męczyłam się kilka godzin aż dali mi coś dożylnie i odleciałam. Obudzili mnie w panice bo Zuzi zanikało tętno. Ja nadal nie byłam w stanie jej wyprzeć, więc dwie położne stanęły nade mną i wyciskały mi ją łokciami jak pryszcza. Urodziła się sina i nie oddychająca. Po chwili na szczęście zaczęła płakać.
Nigdy więcej nie chcę rodzić SN bo się panicznie boję. Powiedziałam to ginowi i nawet on stwierdził, że skoro się aż tak boję to lepiej zaplanować CC. -
z tymi dziećmi końcówki roku i z początku nie ma się co przejmować. Ja jestem z końca i zawsze dobrze się uczyłam itd. a znam takie styczniowe dzieci które bardzo odstają od reszty.
-
Anuśka wrote:No i to jest najpiękniejsze. Nadal wszystko za darmo
I lekarz da mi wskazanie. Uwielbiam Gametę
wow u mnie lekarz nawet nie wspomniał o cesarce mam rodzić i już ;p ale może to i dobrze jakos boje się operacjisynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualny