Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:A co Ci dolega że prosto nie będzie?
Ja też chciałam sama uszyć coś dla Mańki ale pożyczyłam maszynę do szycia "przyjaciółce" i już jej nie odzyskałam. Jak jeszcze się przyjaźniłyśmy to obiecała mi odkupić bo ją zepsuła, ale na obietnicach się skończyło, więc dam sobie spokój z szyciem.
W końcu kupiłam gotowca takiego :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e164e055fda7.jpg
Będę mogła do tego różne kolory dodatków dobierać
No ale zobaczymy, nie ma na razie co gdybać - chwilowo jestem zafiksowana na moim Małym Księciu i o rodzeństwie ewentualnie dopiero będziemy myśleć.
Ja maszynę do szycia mam na stanie swojej pracowni, źródło w miarę taniego i dobrego jakościowo minky znalazłam - będą kocyki, pościele, ochraniacze do łóżeczka, zabawki i co się da. Opasek i spinek do włosów, które produkuję na co dzień Małemu nie założę noto trzeba się inaczej realizować.
Bardzo ładny ten zestawNo i rzeczywiście z kolorami dodatków można poszaleć bo taki spokojny jest.
Anuśka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ja będę kupować fotelik BabySafe HUSKY. Moja kuzynka taki ma i on faktycznie rośnie razem z dzieckiem. Jest od 9 miesięcy do 12 lat. Bardzo fajny. A do 9 miesiąca posłuży mi ten fotelik, który mam razem z wózkiem.
Vicaminor ja słyszałam o przypadkach gdy po porodzie PCO znikało i z kolejną ciążą nie było problemów
Masz jakiś sklepik internetowy? Podrzuć linkaJa mam już jedną dziewczynkę a teraz produkuję drugą to może bym coś zakupiła
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Vincaminor bo ciąża leczy pcos bo jajniki wtedy nie pracują i wszystko się ładnie oczyszcza, podobnie jest z endometriozą i wtedy zwykle zaleca się kobietom szybkie starania o następne dziecko
ja jestem pcowiczką, i pcos nadal jest ....kolejne starania (jak będą) to w przyszłym roku i również pod okiem lekarza........
tak z sentymentu zaglądam do Was, aby przypomnieć sobie etap na którym jesteście:)
styczniówka 2015Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:żadna ciąża nie leczy pcos.......cholera jasna przestańcie tak pisać..
ja jestem pcowiczką, i pcos nadal jest ....kolejne starania (jak będą) to w przyszłym roku i również pod okiem lekarza........
tak z sentymentu zaglądam do Was, aby przypomnieć sobie etap na którym jesteście:)
styczniówka 2015
Jejku jestem prawie równo rok po Tobie
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydlatego forum styczniowe to WIELKI sentyment...uwielbiałam wrzesień 2014, wtedy dowiedziałam się że będzie Konstancja a nie Tymoteusz (chociaż na tamten czas byłam zrozpaczona że dziewczynka a nie chłopiec)....i dlatego ciąża Twoja, Summerki, Ashy itp. są dla mnie wyjątkowe:)
Anuśka, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq no faktycznie że widzę spore podobieństwa w naszych ciążach
Beatrice moje dzieciaczki dzisiaj wyjątkowo spokojneZuza z młodym sąsiadem projektują coś na kompie a Piotrek odsypia nockę bo mieli zlot harcerski wczoraj więc nockę zarwał, na rano prosto ze zlotu pojechał do szkoły a teraz padł
A najmłodsza jak zwykle kopie po pęcherzuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:03
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
znowu wieki nie zaglądałam bo ciągle w biegu i nie mam czasu
jak nie praca to wyprawka zajmuje cały czas
Poza tym ostatnio miałam kilka gorszych chwil z powodu różnych osobistych spraw i rzadko wchodziłam gdziekolwiek... Ale już lepiej
A dziś w końcu trochę ponadrabiałam forumowe zaległościi mam czas na odpoczywanie
leżymy na tarasie na słoneczku, ja czytam a mały fika... Niedługo wybieram się na basen co by trochę ulżyć plecom bo to moje największe ciążowe utrapienie
Od środy zaczynam jogę dla ciężarnych może po tym będzie mi lepiej
My kupiliśmy Maxi Cosi Pebble plus i bazę 2WayBase bo można ją używać też później do dalszych fotelików MC. Dużo jeżdżę autem i bezpieczeństwo u mnie na pierwszym miejscu
Miłego popołudniaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:Ja wybiorę taki najlżejszy i juz, ale tez mysle ze dopiero w listopadzie:) pierwsze czeka nas mały remoncik;)
Beatrice dopisz mi proszę na głównej córeczkę
-
To ja też poproszę o zmianę terminu na 31.12.15
Co do fotelika to chcę kupić taki http://allegro.pl/fotelik-z-pozycja-do-lezenia-kiddy-evolution-pro2-i5381528695.html chyba, że w dobrej cenie dostane używany MaxiCosi. My dużo jeździmy i fotelik potrzebuje taki w którym dziecko ma możliwość leżenia.
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq może źle się wyraziłam, że ,,leczy" po prostu wycisza...mea culpa
lucy ja mam to samo szczeście z parterem, bo inaczej nie zdecydowałabym się na mój terenowy wózek, jest dość ciężkawy. A fotelik..zastanawiam się nad używanym maxi cosi właśnie tylko skąd tu się będzie wiedzieć, że bezwypadkowy...;/