Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyz doświadczenia:Liskova wrote:Fasula, ja chcę na 56 5 bodyz długim, 5 z krótkim i 10 pajaców, a na 62 też body, pajace (10) i ew.jakies dwa zestawy z bluzką i spodenkami.
moja mała urodziła się 54cm i bardzooo długo rzeczy 56 były duże....
spała w pajacach, a w dzień śpiochy i kaftanik...ale najwięcej miałam pajaców mimo wszystko....body z kr rękawem prawie nie używałam...w domku miałam ciepło i mała była w jednej warstwie plus kocyk....
rożki do spania i śpiworki nie sprawdziły się....
dobra mykam z Waszego wątku....
ale podczytywać lubię...takie moje małe de ja vu:P
nick nieaktualny, Martii lubią tę wiadomość
-
Vincaminior, jak przypomnę se nazwę to Ci powiem;)
Malenq, ja wladnie długo szukałam 2. fotelika: przodem, tyłem, przodem i tyłem, etc. - masakra! A co sprzedawca to opinia...ech
Zuza z kolei była długa 57, wiec 56 prawie nic nie włożyłam, ale tak myślałam i kupiłam głownie 62, bo zawsze można rękawki czy nogawki zawinąć, a trochę posłużą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:16
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja będe chyba wszędzie jeździć z gondolą. Jest taka piękna. Szkoda, że nie może posłużyć za fotelik samochodowy.
Tygrys wolę nie myśleć
A najbardziej mnie wk* jak maja mnie za niepełnosprawną.
Wszystko by za mnie robili. I nagle odkąd jestem w ciąży, nie ma innego tematu ze mną- tylko ciąża. Nie z mojej inicjatywy.
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny, nick nieaktualny, vincaminor, nick nieaktualny, Liskova, Mama84, nick nieaktualny, mimi87, Aprilia, monika_89, ania.g, Martii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DziękujemyMalenq wrote:powodzenia zatem....i spokojnej TEJ ciąży i szybkiego i lekkiego porodu...

Dzięki Bogu jak do tej pory wszystko jest po prostu idealnie, oby już tak do szczęśliwego rozwiązania po Nowym Roku
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
nick nieaktualnyBoże jak można kogoś dotykać po brzuchu... Ja się daję dotknąć tylko mężowi a reszta niech sobie swoje brzuchy dotyka

Vincaminor - jeśli chcesz się więcej dowiedzieć na co zwrócić uwagę przy fotelikach polecam youtubowe filmiki, no i te testy od ADAC... Wpisz hasło test fotelików samochodowych i na pewno coś znajdziesz. Wklejam ci tu jeden link:
http://youtu.be/CObzq-XAicQ
I ten filmik tej rudej babki też jest informatywny: http://youtu.be/VDxiuohsMg8
No i jednak przoduje maxi cosi pebble
Ja kupuję głównie ciuszki na 62 bo już ostatnio lekarz sugerował że dziecię długie będzie... Mam trochę body, pajaców itd. na 56 ale może ze 3-4 komplety. Reszta na 62, wolę podwijać rękawy niż idłożyć nieużywane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 20:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny płakać mi się chce, coś mi się stało w te krzyże ;( nie mogę chodzić bo momentalnie jakby mi ktoś grubą igłę w nie wbijał i nie mogę wtedy stanąć na lewą nogę, muszę się rękami o ściane zapierać i "przeskakiwać" żeby do łóżka dojść. to samo się dzieje jak leże i chce wstać czy się przekręcić na bok, no tragedia ;( a tylko trochę się dziś przy sprzątaniu pozginałam... zaraz się kładę spać i jutro leżę cały dzień, jak nie przejdzie to ja nie wiem co zrobie
musze być na chodzie, bo dzieciaki przecież eh
-
nick nieaktualnyjedne to zaskoczenie z tabelki bo koleżanka w ogóle się nie udziela, drugie coliberka, ona głownie na fb jest z nami, ale już leży w szpitalu do końca ciąży przez szyjkęBeatrice wrote:Ogarnialam teraz liste ale utknelam na 725str

Wchodze teraz w linka do tabelki a tam jeszcze pelno nowych osob widze i że któraś spodziewa się Bliźniaków
No pięknie
-
nick nieaktualny
-
A to ja to ogarniam, tylko właśnie im więcej oglądam i czytam tym bardziej mam mętlik.lucy1983 wrote:Vincaminor - jeśli chcesz się więcej dowiedzieć na co zwrócić uwagę przy fotelikach polecam youtubowe filmiki, no i te testy od ADAC... Wpisz hasło test fotelików samochodowych i na pewno coś znajdziesz. Wklejam ci tu jeden link:
http://youtu.be/CObzq-XAicQ
I ten filmik tej rudej babki też jest informatywny: http://youtu.be/VDxiuohsMg8
No i jednak przoduje maxi cosi pebble
Chyba zostaniemy przy tym Maxi Cosi - zbiera pochwały a i cenowo nie powala jakoś strasznie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
nick nieaktualny