Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvincaminor wrote:A to ja to ogarniam, tylko właśnie im więcej oglądam i czytam tym bardziej mam mętlik.
Chyba zostaniemy przy tym Maxi Cosi - zbiera pochwały a i cenowo nie powala jakoś strasznie.
U nas dlatego też stanęło przy maxi cosi. Zresztą decydował mąż więc chociaż szybko poszło, nie tak jak ze mną... Bo ja o głupiej pościeli myślę tydzień -
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Dziewczyny a macie moze doswiadczenie z piduszka z motherhood dla ciezarnych? Bo zastanawiam sie czy kupic.
Wy jestescie juz posiadaczkami jakiejs poduchy?Nie wyobrażam sobie spania bez niej
Jest przefantastyczna
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Z motherhood czy jakas inna?
Chyba czas sie tez zaopatrzyc w cos takiego
Dokładnie stąd mam.
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i5182664419.html
Jest świetna bo ma poszewkę zdejmowaną, więc można prać i sama poduszka ma suwaczek więc możesz sobie sama układać gdzie chcesz mieć grubszą a gdzie cieńszą poduchę. A to zaczyna się robić bardzo ważne terazBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Dziewczyny a macie moze doswiadczenie z piduszka z motherhood dla ciezarnych? Bo zastanawiam sie czy kupic.
Wy jestescie juz posiadaczkami jakiejs poduchy?Beatrice, Carmen1724, lucy1983, mimi87 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Beatrice wrote:Z motherhood czy jakas inna?
Chyba czas sie tez zaopatrzyc w cos takiego
Ja bym polecała motherhood, szwagierka kupiła inna i jej sie "wylezala" w jednym miejscu, bo w środku ma groszki, a motherhood nie ma, wiec sie nie wygniecie;)
Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:
ps. fotelik to baaardzo przydatna rzecz tak od. około kwietnia....wcześniej sporadycznie używaliśmy i mamy chicco
najlepiej to nie oszczędzać na tym drugim foteilku bo on z nami będzie do 3lat...
A dlaczego dopiero od kwietnia?? U nas będzie potrzebny od razu. Bo oboje mamy rodziców 120 km od nas i maluch od początku będzie z nami jeździł.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też mam zwykłego dużego rogala, już drugą ciążę go "katuje" i bez niego nie ma spania
a noc męcząca, bolały te krzyże, ewidentnie coś, a raczej bym się kłaniała, że jakiś mały terrorysta uciska mi na nerw i stąd ten ból, bo jak się przekręcił wczoraj to chwile łaziłam normalnie.. oby to chwilowe było bo jak ma być do końca ciąży to ja dziękuję... -
Prawda? Jeszcze chwila i trzeci trymestr! A ja mam tylko ubranka i parę drobiazgów
Anulka ja miałam ze 2-3 tygodnie mocne bóle pleców, niezależnie co robiłam. Odkąd więcej leżę jest poprawa, ale nie do końca. Spróbuj się nie przemęczać. Wieeem, że to trudneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 08:46
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Prawda? Jeszcze chwila i trzeci trymestr! A ja mam tylko ubranka i parę drobiazgów
Anulka ja miałam ze 2-3 tygodnie mocne bóle pleców, niezależnie co robiłam. Odkąd więcej leżę jest poprawa, ale nie do końca. Spróbuj się nie przemęczać. Wieeem, że to trudneno ale jak piszesz, cholernie ciężko mając pod opieką dwójkę dzieci i cały dom, gdzie jedyna pomoc to w niedziele od męża, bo tak to do wieczora pracuje ehh
-
Malenq wrote:chodziło mi o to że rodzicie zimą i jedyne wyjścia będziecie miały do lekarza --- zobaczycie....heheh to do was będą przyjeżdżać heheheh
a zamiast gondoli się nie da...ja jestem zdania, że kręgosłup dziecka ważniejszy niż moda na spacerowanie w nosidełku....
FasUla i to za brzusiem ciążowym tęsknię bardzoooooooooooooooooooo:)
Ja w ogóle nie zastanawiałam się nad adapterami, moje były w komplecie do wózka. Myślałam właśnie, że ta lista fotelików pasujących do wózka znaczy pasujące do adapterów ;)tez nigdy bym się nie zdecydowała na fotelik no name. Akurat na tym nie warto oszczędzać.lucy1983 lubi tę wiadomość
-
JATA wrote:Jejku przecież to nie chodzi o żadna modę ani o to żeby dziecko wozić non stop w tym foteliku. Zwyczajne ułatwienie kiedy chce się kawałek przejechać bez przekładania i budzenia dzieciaczka.
Ja w ogóle nie zastanawiałam się nad adapterami, moje były w komplecie do wózka. Myślałam właśnie, że ta lista fotelików pasujących do wózka znaczy pasujące do adapterów ;)tez nigdy bym się nie zdecydowała na fotelik no name. Akurat na tym nie warto oszczędzać.01.2016 🧒
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Naali a czemu ma nie wyjść?
w gondoli co chwilę będę wychodzić, ale w foteliku po dworze raczej jeździć nie będę. Samochód mamy tylko jeden, który będzie z mężem w pracy, więc jazda samochodem na zakupy bez męża w moim przypadku odpada...Nie ma co się śmiać, bo każdy ma inną sytuację życiową. Nie śmiejmy się z siebie nawzajem, bo nam się ten wątek brzydko popsuje jak innym i co
Summerka lubi tę wiadomość
-
Tygrys nie, nie to chodzi o to, że to tak zabrzmiało jakbyśmy miały nie wychodzić z dzieckiem na dwór bo zima jest.
U nas też jest tylko jeden samochód, ale i tak wiadomo, ze bedziemy z młodym jeździć na zakupy itp.
Zresztą u nas to inna sytuacja, bo tak jak mówiłam mamy daleko całą rodzinę, więc obstawiam, że mały bedzie miał z 2 tyg. jak zalicz pierwszą podróż ponad 100-kilometrową.01.2016 🧒
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200