Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Summerka jak Ty rodziłaś Zuzię? Pytam bo ja mam mieć cesarkę i zastanawiam się ile będę musiała czekać z kolejną ciążą?
Ja, naczelna panikara, oczywiscie miałam cesarkę) niby moja Ginka zalecała rok odstępu, ale nie chciałam tulę czekac;)
I mega sie cieszę, ze teraz tez cidcie bedzie;) chociaz oczywiscie nid jest to spacer po parku, ale jak dla mnie (nie linczujcie mnie), sama myśl o SN to rzeźnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 09:31
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi z brzuchem też się sprawdziło, przy synku miałam piłeczkę, przy córce rozlazł się brzuch na boki i teraz też taka piłeczka się robi
u nas Riko nano , dokładnie ten
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:51
monika_89, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
ania podobne te nasze bryki :p nie było expandera użwanego w tym kolorze który ty pokazujesz i mamy taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/049eeba3a6a4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 09:35
anulka557 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Anulka też bardzo ładny wózek
Mi to się wszystkie podobają
Summerka uspokoiłaś mnie bo wyczytałam w necie że dwa lata trzeba odczekać. A plan mam taki, że pod koniec macierzyńskiego znowu bym sobie zaszłaA powiedz mi jeszcze długo leżałaś w szpitalu po CC?
Ja teraz też panikuję przed SN, ale to ze względu na traumę po poprzednim. -
Anuśka wrote:Anulka też bardzo ładny wózek
Mi to się wszystkie podobają
Summerka uspokoiłaś mnie bo wyczytałam w necie że dwa lata trzeba odczekać. A plan mam taki, że pod koniec macierzyńskiego znowu bym sobie zaszłaA powiedz mi jeszcze długo leżałaś w szpitalu po CC?
Ja teraz też panikuję przed SN, ale to ze względu na traumę po poprzednim.
Byłaby standardowo 3 dni;), ale małej robili badania i byłyśmy 4 dni, myslslam, ze zazwyczaj jest sie 5 dni, ale nie. Mialam taki sam plan i sie udało;)
Te wózki teraz baardzo popularne, zwróciłam na nid uwagę, jak w markecie 5 para mnie z nim minęła i zastanawiałam sie, chyba cena jest dość przystępna? Ile taki wózeczek kosztuje? Swoją droga bardzo ładne;)
-
Anuśka wrote:Vicaminor świetny kolorek mam taki w łazience i zastanawiałam się czy nie kupić takiej pościeli. Ale planuję za rok jeszcze jedno dzieciątko, więc w końcu wzięłam bardzo uniwersalny kolor.
Do tego będzie sporo morskich i zielonych dodatków - za tydzień zabieram się w końcu za szycie minky-kocyków, już się doczekać nie mogę
Też bym chciała szybko drugiego Dzidziusia, ale obawiam się, że z moją chorobą to tak prosto nie będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 09:47
Anuśka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyWszystkie super, moj tez bedzie szary/grafit...tylko wybór taki duzy ze szok:(((mi potrzeba lekkiego co bym sama była w stanie znosić i wnosić na 2 piętro...a i zeby wkładając małego do auta reszta łatwo sie składała do bagażnika...kolka typowe na miasto, nie na wertepy;)wiec...???
-
vincaminor wrote:W moim odczuciu taki turkusik właśnie jest bardzo uniwersalny.
Do tego będzie sporo morskich i zielonych dodatków - za tydzień zabieram się w końcu za szycie minky-kocyków, już się doczekać nie mogę
Też bym chciała szybko drugiego Dzidziusia, ale obawiam się, że z moją chorobą to tak prosto nie będzie...
A co Ci dolega że prosto nie będzie?
Ja też chciałam sama uszyć coś dla Mańki ale pożyczyłam maszynę do szycia "przyjaciółce" i już jej nie odzyskałam. Jak jeszcze się przyjaźniłyśmy to obiecała mi odkupić bo ją zepsuła, ale na obietnicach się skończyło, więc dam sobie spokój z szyciem.
W końcu kupiłam gotowca takiego :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e164e055fda7.jpg
Będę mogła do tego różne kolory dodatków dobieraćSummerka, Ania:D, FasUla, vincaminor, Beatrice lubią tę wiadomość
-
summerka nowy 3w1 gdzieś w granicach 1700/1800 uzywany koło tysiaka więc cena fajna
ja szukalam używki tylko w neutralnych kolorach, chcę szybko zajść drugi raz w ciążę więc nie szaleję z kolorami
Anuśka fajny kompletAnuśka, Summerka, Beatrice lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w 25 tygodniu
jak ten czas leci...
My jeszcze nie myślimy o wózku, pewnie kupimy pod koniec listopada ale sporo tych które dzis wymieniłyście też mi się podoba
wczoraj przyszło nam łóżeczko z szufladą i materacem ale jeszcze czeka na rozpakowanie i sprawdzenie. A dziś bawimy się na weselu, choć jakaś słaba jestem i trochę brzuch pobolewa więc będę musiała się oszczędzać..
FasUla jak u Ciebie z mdłościami i wymiotami? przeszło? dziś 12-sty dzień spokoju u mnieoby tak pozostało
Ducha, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie to wszystkie kolory są uniwersalne oprócz różowego i jasno fioletowego
a jeśli chodzi o fotelik na wózku retro wygląda rzeczywiście dziwnie ale nie patrze na to no bo nie oszukujmy sie chyba tylko po galerii handlowej nim bede jrzdzic przeciez to będzie zima to gdzie z takim odkrytym fotelikiem na dwór