Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:
Tygrys wolę nie myślećA najbardziej mnie wk* jak maja mnie za niepełnosprawną.
Wszystko by za mnie robili. I nagle odkąd jestem w ciąży, nie ma innego tematu ze mną- tylko ciąża. Nie z mojej inicjatywy.
Matka fantastycznej 4 -
Beatrice przepiękne zdjęcia
ps. zmień mi tp na 25 i możesz wpisać Paulinkę
dzieeczyny bez dat tp usuń z listy, oprócz przywitania się chyba więcej ich tu nie było, nie kojarzę żadnejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 17:56
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
anulka557 wrote:kurcze mój nie wiem czy wielki ale kopniaków jako takich od tygodnia ponad nie mam, tylko same przesuwania, kręcenie się, tak jakby właśnie miał mało miejsca, ale przecież full ma to sama nie wiem
Ja własnie z tymi kopniakami mam tak samo jak u Ciebie anulka, nawet zaczęłam panikować że teraz mniej kopie,teraz tylko czuje jak się wierci, jutro połówkowe, mam mega stresa w dodatku robie je u lekarza który nie prowadzi mojej ciązy a ona jest bardzo nie miły i nic nie mówi podczas badania, ale nie mam innego wyjscia bo tylko on w mojej okolicy wykonuje tego typu badania.
-
Pokażę Wam pościel i łóżeczko które kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni (pościel kolor kremowy z misiem na chmurce, łóżeczko kolor sonoma-białe z misiami)
http://allegro.pl/mamo-tato-14cz-posciel-haft-120x90-z-moskitiera-i5105343935.html
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-4-modele-materac-gryka-kokos-i4885630935.htmlAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A co Ci dolega że prosto nie będzie?
Ja też chciałam sama uszyć coś dla Mańki ale pożyczyłam maszynę do szycia "przyjaciółce" i już jej nie odzyskałam. Jak jeszcze się przyjaźniłyśmy to obiecała mi odkupić bo ją zepsuła, ale na obietnicach się skończyło, więc dam sobie spokój z szyciem.
W końcu kupiłam gotowca takiego :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e164e055fda7.jpg
Będę mogła do tego różne kolory dodatków dobierać
Podaj proszę linka do tego gotowca. -
Fasula, Ty jak na ten SOR pojechałaś z biegunką, to Cię zostawili na noc? Czy tylko leki i do domu? Byłaś na sorze gin-położniczym czy normalnym?
Bo ja wzięłam drugą Smectę, ale chyba muszę jechać, jak mi nie przejdzie teraz, bo w ciągu 2h byłam w toalecie chyba z 4 razy i cały czas jedna woda, nawet nie biegunka, tylko woda i boli mnie brzuch... -
Beatrice wrote:UWAGA! Mam ogłoszenie parafialne
Bardzo prosze was dziewczyny przy których nie ma zapisanej płci dzidziusia na 1 stronie aby mi napisałyI bardzo prosze o podanie terminów porodu
Najgorzej ze te TP sa raz z Om raz z USG i jest bajzel z tym...no ale juz trudno. Moglam od poczatku same z OM zapisac. Pozniej nie bedzie wiadomo jak przy porodzie liczyc ktory tydz+dzien. I właśnie jak chcecie żeby wam zmienić termin porodu, dopisać imię to piszcie bo są naprawde spore luki w liscie a byłoby supr jakby była w miare kompletna
Dziewczyny od was nie mam terminu porodu.
blackwidow - TP. ?
Anica - TP. ?
Kota - TP. ?
paznokietek - TP. ?
ktosik85 - TP. ?
myssss - TP. ?
Maximka - TP.
Będe bardzo wdzięczna -
nick nieaktualnyLiskova ja nie wyraziłam zgody na hospitalizacje, zrobili mi USG, słuchałam serduszka i jak z dzieckiem sie okazało, ze wszystko ok, to po 15 minutach poszłam do domu i tam sie leczyłam. Jeszcze 2 h musiałam jechać do mojego mieszkania i 4 dni były ciężkie, tylko łóżko i łazienka, ale w szpitalu nie chciałam zostać, tym bardziej, ze położna stwierdziła, ze u mnie to jakiś rotawirus i zaraze inne ciężarne z gorszymi problemami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Hej:)
Ja własnie z tymi kopniakami mam tak samo jak u Ciebie anulka, nawet zaczęłam panikować że teraz mniej kopie,teraz tylko czuje jak się wierci, jutro połówkowe, mam mega stresa w dodatku robie je u lekarza który nie prowadzi mojej ciązy a ona jest bardzo nie miły i nic nie mówi podczas badania, ale nie mam innego wyjscia bo tylko on w mojej okolicy wykonuje tego typu badania.
ja się nie stresuję, ruchy czuję więc ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny