X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt! :)
    My wróciliśmy wczoraj z nad morza :) poczytałam co u was. My planujemy butelke antykolkowa z LOVI. Jak nie podpasuje małej, bo będę myśleć dalej.

km5sio4phkxiw92p.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;)

Viki, współczuje;(

Tak, oglądam tap madl...

A dziś nauczyłam sie, ze warto słuchać matczynej intuicji: Zuzia spi z nami (wiem, ze to złe etc., ale ona jest nieugięta) i jak nigdy, tak wczoraj wieczorem pomyslałam, ze moze z przodu łóżka postawić łóżeczko, gdyby chciała zejść, ale jakiś tego nie zrobiłam...dziś budzi mnie takie łup...zrywam sie, z ona stój na podłodze...mauz mówi, ze widział jak leżała na boku, wiec w glowe sie raczej nie uderzyła, zreszta, o dziwo, nawet nie pisnela, a to histeryk straszny;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka pewnie sama się zdziwiła co się stało, dlatego nie płakała.

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, to nie moje dziecko, ona nawet, jak sie mega zdziwi, to i tak wyje w niebogłosy;) sadze, ze zeszła (bo umie schodzić juz), a potem padła na tyłek i na bok (tak jej sie niestety zdarza), ale tak czy siak id dzisiaj koniec, nauczę ja spać w łóżeczku (która to juz próba???)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summerka powodzenia :) mój Janek też tak z nami spał, za cholerę sam nie chciał, później z babcią spał, aż w końcu nie wytrzymaliśmy, kupiliśmy piętrowe łóżko i taką miał zajawkę na nie, że na górze będzie spał, że się przeniósł :D ale miał wtedy już prawie 5 lat! już przy córce sobie powiedziałam, że wiecej tego nie zrobie i od początku spała u siebie :) taak się nie chciało mi odkładać jej co karmienie do łóżeczka, ale byłam konsekwentna i efekty zaprocentowały, śpi od początku sama i sama zasypia :)
    z Tymkiem będę próbować tak samo, a co wyjdzie to się okaże, bo tak na prawdę dużo też zależy od dziecka, córka od początku była indywidualistką :)

Summerka, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Viki mam to samo..przeszywanie aż myślisz że zaraz urodzisz. Mnie nic nie pomaga ale boje sie siegac po espumisan. Dosyc juz prochów biorę
    Espumisam jest bezpieczny całkowicie uwalnia sie z organizmu, kropelki espumisanowe daje sie noworodkom nawet, wiec spokojnie. Mój gin mowi ze same wzdęcia sa bardziej niebezpieczne niz łykanie espumisanu...

• mitzula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova, jak się dzisiaj czujesz ?

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitzula dzieki ze pytasz :)

Dzisiaj lepiej, w kibelku w nocy tylko trzy razy wiec jeet tendencja znizkowa :) czekam na wyniki badan krwi i obchod bo ma byc pozno bo maja operacje i zobaczymy co powiedza. Cudow nie zdzialaja bo mi daja wegiel i smecte a to mogw brac w hotelu z mezem.

Maja mi jeszczw usg dzis zrobic bo sie upomnialam ze chce wiedziec co z malym

• mitzula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to prawdopodobnie już dzisiaj Cie wypuszczą, ale znając życie będzie to po obiedzie. W ogóle z ciekawości, jak karmią ciężarne w szpitalu ? Smacznie i soczyście czy standardowo bardzo biednie ?

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka powodzenia w uczeniu Zuzi :)

Liskova dobrze, że już lepiej :)

a ja sie martwię o Zemerę. Jak poszła do szpitala tak się nie odzywa :/

• appee Ekspertka

Wysłany: 15 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do karmienia w szpitalu, to przynajmniej w Łodzi w Madurowiczu jest masakra:/ Ja nie jem mięsa, więc skomplikowałam im sytuację - ale przykładowo: na śniadanie norm 2 plastry wędliny, masełko, 1 rzodkiewka, parę kromek, wege - 25 g miodu i 25 g dżemu. Kolacja norm 2 plastry wędliny plus pomidor, wege - 2 plastry sera, ale bez warzywa. Na obiady nie dostawałam surówki?! Chyba warzywa są zbyt mięsne... Generalnie bez jedzenia w domu nie da rady wytrzymać.

Zosiuleńka:)
    https://www.maluchy.pl/li-72083.png

ex2bvcqgf0ivz93s.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj w Pucku chyba ok. Wczoraj na obiad byla jakas zupa i krokiety. Krokiety i tak mi nie przyslugiwaly bo mialam diete lekkostrawna a zupy nie jadlam bo wtedy jeszcze zle sie czulam. Na kolacje nie wiem co bylo bo mi ugotowali kisiel.

Na sniadanie trzy kromki chleba,w tym jedna ciemna. Maslo, wedlina i pasta jajeczna wiec niezle.

W porownaniu do Bochni gdzie na sniadanie dostalam 3 kromki chleba z maslem i 1/8 pomidora :D

• Liskova Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Zemry, to moze nie ma neta w telefonie zeby korzystac w szpitalu?

• bacha8709 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova jesteś z Bochnii?

Dziewczyny jakie kupujecie pościele? Grubsze czy takie standardowe?

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam cieplejszy kocyk minky, pościeli mieć nie bede i cieplejszy spiworek

• Liskova Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacha, nie z Krakowa,ale w Bochni bede rodzic jak sie uda sn.

Wychodzimy do domu :) chcieli do jutra jeszcze zatrzymac ale jak kroplowek nie daja to nie ma sensu, bk wegiel i smecte to moge brac sama.
    Teraz trzeba sie ratowac kleikami ryzowymi i czekac. Rota trwa 4-10 dni wiec jeszcze pewnie kilka dni pocierpie tak jak Fasula pisala.

Mama mi mowila ze ja mialam rota jak mialam 6 miesiecy i zaxnych lekow nie kazali dawac tylko duzo poic,dawac marchwianke a potem kleik ryzowy i czekac az przejdzie. Przeszlo po 7 dniach, u mnie jest dzisiaj 4.

• bacha8709 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova a dlaczego nie chcesz rodzić w Krakowie? Zdarzysz do Bochni?

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova super ze wychodzicie:) ja dzis tez mam jakas biegunkę i wymioty ale to pewnie dlatego ze dzidziuś szaleje w brzuchu i wtedy mam mdłości, chyba ma mniej miejsca niz wczesniej, sikanie tez częstsze sie zaczęło

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie od wczoraj powróciły poranne wymioty :( i znowu czuje się beznadziejnie całymi dniami..

a dziś o 17.00 podglądanie małej, nie mogę się doczekać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity to widzę ze mamy podobnie...
    Kupiłam dzis pare rzeczy w lumpeksie dla małego i dla siebie 2 bluzki z miejscem na brzuszek;) a wczoraj byłam w f&f, śliczne tam maja pajacyki i śpiworki. Czy wszystkie ubranka pierzecie w 60 stopni?

‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ