Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity bedzie dobrze. Musi byc :*
    Zmienic ci tez tp czy zostawoc 1.01?
    Jak wy liczycie tygodniebwedpug usg czy ostatniej miesiaczki?ja tylko wedlug Om bo z usg to za kazdym razem inaczej wychodzi 1,3,4 stycznia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam liczone z usg bardziej, po prenatalnych gin zmieniła mi w karcie termin na 11 stycznia, ale na prenatalnym i połówkowym wychodzi 10 stycznia hmm ale już zostaję i liczę tak jak mam w karcie :)

a według om to powinnam mieć na 19 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity trzymajcie sie dzielnie!
    Ja według om mam 4 stycznia, według usg 2 stycznia, ale ponieważ dzidziuś jest tydzień do tylu i miałam późno owu to moze byc i 9 stycznia. Z drugiej strony słyszałam, ze jak ktoś jest niski i drobny i brzuch mały to często moze byc cc wczesniej wiec moze i w grudniu urodzę... Zastanawiam sie w ogóle co z sylwestrem bedzie, bałabym sie wtedy rodzic;)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity, musisz sie oszczędzać - a wszystko bedzie dobrze;) wiarygodny termin porodu jest podobno tylko z usg 11-13 tyg, u mnie sie sprawdziło, bo potem mała była juz duża, szybko rosła i termin wychodził na czerwiec, a pierwszy na 14 lipca i tak urodziłam;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity odpoczywaj. trzymam za Was mocno kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze

AnaR gratuluję córci :)

o szczepieniach jeszcze nie myślałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny..

Beatrice zmień mi termin ale na 2.01.2016 bo tak mam wpisane w karcie ciazy

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poproszę o zmianę terminu jak już będę znała na 100% datę cc.

Matka fantastycznej 4 :)
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowo ;)
    Felicity musi być dobrze ;) na pocieszenie napisze ze w ciąży ze Stasiem miałam identycznie. Nisko łożysko - całkowicie przodujące, ciągle twardy brzuch. Skończyło się na kroplowkach i luteinie 2 ×100 i Leżenia ( w zasadzie to wstawalam tylko do toalety ). Lozysko poszło do góry a Staś ani myslal wychodzić wcześniej wiec głowa do góry ;)
    U nas w czwartek usg i juz się nie mogę doczekać ;)
    Byłam dzisiaj w zarze baby ależ oni maja piękne ciuszki tylko dlaczego takie ceny? ?...; (

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:27

ania.g lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova życzę szybkiego powrotu do formy :)

Felicity, trzymam kciuki by wszystko było dobrze :)

Beatrice, ja trzymam się terminu z OM, z usg wychodzi mi 2 dni później czyli różnica kosmetyczna.

Liskova lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora, zara baby ma rzeczywiście piękne ciuchy, takie nietuzinkowe, wlasnie ostatnio przerzuciłam sie z hm (chociaz body z hm dobrze sie noszą;)), kupiłam eladnie Zuzi piękna kurtkę, śle fakt, ceny jak w innym sklepie dla dorosłych...:(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też od poczatku trzymam sie terminu z OM i jak do tej pory z usg wychodzi nam dokladnie tak. samo :D zobaczymy w przyszłym tygodniu na wizycie...ehhh tez juz nie mogę się doczekać żeby podglądnąć małą.

Felicyty, będzie dobrze!

Córeczka Emilka ♡
    Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity Trzymam za Was kciuki!!! :)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Mama84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity będzie dobrze, leż jak najwięcej,dla pocieszenia jeżeli by było tragicznie juz bys była w szpitalu, głowa do góry :)
    AnaR gratuluję córeczki, Twoja też długo się nie ujawniała tak jak moja :)

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was :)
    Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec :)
    Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*

Liskova, mimi87, Beatrice lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie magdalenka_ka :) witamy i gratuluję chłopca :) u nas pełno chłopców będzie hehe

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny coś mnie bierze :( gardło ból głowy katar , co polecacie ? Właśnie wycisnęłam sobie cytrynę z wodą przegotowaną i miodem , biorę też tabletki na gardło PRENALEN . Dzięki Pozdrawiam ;)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was :)
    Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec :)
    Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*
    Czeeeeść Kumpelko! :* Chyba Cię wywołałam myślami, bo właśnie wczoraj wieczorem wpadłam na nasz wątek ovufriendowy i zastanawiałam się co u Ciebie :D

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png

Wysłany: 16 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze chciałabym się Was zapytać czy może mnie mąż na noc wysmarować maścią rozgrzewającą ? Czy w ciąży nie wolno ?

• Liskova Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka, raczej się nie powinno rozgrzewającą smarować. Ja się smarowałam dwa razy dicjoziają - przeciwbólowa/przeciwzapalna. Pisze żeby RACZEJ nie stosować, chyba że trzeba. A że w III trymestrze nie wolno. Mnie bardzo zawiało i bardzo bolało, więc korzyści jednak przewyższały.

karolinka1992 lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Karolinka, raczej się nie powinno rozgrzewającą smarować. Ja się smarowałam dwa razy dicjoziają - przeciwbólowa/przeciwzapalna. Pisze żeby RACZEJ nie stosować, chyba że trzeba. A że w III trymestrze nie wolno. Mnie bardzo zawiało i bardzo bolało, więc korzyści jednak przewyższały.
    Gdzie mogę kupić taką maść?

‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ