Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam liczone z usg bardziej, po prenatalnych gin zmieniła mi w karcie termin na 11 stycznia, ale na prenatalnym i połówkowym wychodzi 10 stycznia hmm ale już zostaję i liczę tak jak mam w karcie
a według om to powinnam mieć na 19Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:04
-
nick nieaktualnyFelicity trzymajcie sie dzielnie!
Ja według om mam 4 stycznia, według usg 2 stycznia, ale ponieważ dzidziuś jest tydzień do tylu i miałam późno owu to moze byc i 9 stycznia. Z drugiej strony słyszałam, ze jak ktoś jest niski i drobny i brzuch mały to często moze byc cc wczesniej wiec moze i w grudniu urodzę... Zastanawiam sie w ogóle co z sylwestrem bedzie, bałabym sie wtedy rodzic;) -
Felicity, musisz sie oszczędzać - a wszystko bedzie dobrze;) wiarygodny termin porodu jest podobno tylko z usg 11-13 tyg, u mnie sie sprawdziło, bo potem mała była juz duża, szybko rosła i termin wychodził na czerwiec, a pierwszy na 14 lipca i tak urodziłam;)
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorowo
Felicity musi być dobrzena pocieszenie napisze ze w ciąży ze Stasiem miałam identycznie. Nisko łożysko - całkowicie przodujące, ciągle twardy brzuch. Skończyło się na kroplowkach i luteinie 2 ×100 i Leżenia ( w zasadzie to wstawalam tylko do toalety ). Lozysko poszło do góry a Staś ani myslal wychodzić wcześniej wiec głowa do góry
U nas w czwartek usg i juz się nie mogę doczekać
Byłam dzisiaj w zarze baby ależ oni maja piękne ciuszki tylko dlaczego takie ceny? ?...; (Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:27
ania.g lubi tę wiadomość
-
Ja też od poczatku trzymam sie terminu z OM i jak do tej pory z usg wychodzi nam dokladnie tak. samo
zobaczymy w przyszłym tygodniu na wizycie...ehhh tez juz nie mogę się doczekać żeby podglądnąć małą.
Felicyty, będzie dobrze!Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was
Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec
Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*Liskova, mimi87, Beatrice lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was
Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec
Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Karolinka, raczej się nie powinno rozgrzewającą smarować. Ja się smarowałam dwa razy dicjoziają - przeciwbólowa/przeciwzapalna. Pisze żeby RACZEJ nie stosować, chyba że trzeba. A że w III trymestrze nie wolno. Mnie bardzo zawiało i bardzo bolało, więc korzyści jednak przewyższały.
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
Liskova wrote:Karolinka, raczej się nie powinno rozgrzewającą smarować. Ja się smarowałam dwa razy dicjoziają - przeciwbólowa/przeciwzapalna. Pisze żeby RACZEJ nie stosować, chyba że trzeba. A że w III trymestrze nie wolno. Mnie bardzo zawiało i bardzo bolało, więc korzyści jednak przewyższały.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]