Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do bólów pleców to u mnie są czasem, takie jeszcze do zniesienia. No i jest lepiej od kiedy śpię z poduchą-rogalem. Mam nadzieję, że gorzej nie będzie, bo ogólnie mam problemy z kręgosłupem i wiem jaki to ból
Dziś trochę postałam w kuchni i już czuję skutki
Później idę na gimnastykę do szkoły rodzenia to może się troszkę rozluźnię. A do dziewczyn pływających lub mających zamiar-najlepszy przy bólach pleców jest styl grzbietowy. W żadnym wypadku żabka! -
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was
Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec
Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*
Jasne , witamyHikaru, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o już czerwcowe mamy
super
czas szybko leci, jeszcze jakiś 3 mc i zaczniemy się powoli rozpakowywać
Aptekę polecam gemini, -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny oglądacie program "Moje 600 gram szczęścia"? Jejku strasznie wzruszający
współczuję rodzicom.
Doszliśmy do wniosku z mężem że wszystkie potrzebne rzeczy kupimy do końca listopada maksymalnie żeby w razie sytuacji nie myśleć o zakupach itp. A być przygotowanym. Nigdy nie wiadomo co się stanie. Na razie mamy ciuchy i wanienkęSzi lubi tę wiadomość
-
650g cudownego zdrowego szczęścia!! Oczywiście zapomniałam pendriva a taki śliczny profil udało się złapać! Ale jest śliczny! Ma takie pełne usteczka!! no i siusiak jak talala. Doktor powiedział że jak urodzi się bez tzn ze odpadł haha
Szyjki mi nie mierzył, tylko podczas badania gin. powiedział, że uformowana i zakmnięta, więc ok.Ania:D, Anuśka, anulka557, Mama84, Mama84, bacha8709, Felicity, lucy1983, Liskova, ania.g, Hikaru, mimi87 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
magdalenka_ka wrote:Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was
Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec
Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*
Justi2 -
Cześć dziewczyny
podczytuję Was już od jakiegoś czasu
) przygarniecie i mnie?
)) ja termin mam na 26.01 ..chociaż wiadomo co lekarz to inna teoria...Generalnie planuję już od grudnia mieć wszystko uszykowane i pokupowane dla Wiktorka
Nigdy nic nie wiadomo, chociaż oczywiście wolałabym doczekać terminu
vincaminor, Beatrice, lucy1983, Liskova lubią tę wiadomość
-
Kasia1986 wrote:Dziewczyny oglądacie program "Moje 600 gram szczęścia"? Jejku strasznie wzruszający
współczuję rodzicom.
Doszliśmy do wniosku z mężem że wszystkie potrzebne rzeczy kupimy do końca listopada maksymalnie żeby w razie sytuacji nie myśleć o zakupach itp. A być przygotowanym. Nigdy nie wiadomo co się stanie. Na razie mamy ciuchy i wanienkę
Ja oglądam i popłakuję sobie ... i już się mojego szkraba doczekać nie mogę.. Ale fakt biedni Ci rodziceObyśmy my doczekały terminów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Widzę ze coraz więcej lutowek na styczniowkach
Ja piore w 40 stopniach
Zakupy robie w melisie i gemini.
Lutke aplikuje palcem dwa razy dziennie, co do polegiwania to trzeba zmieniać pozycje często i tyle. Niby lewy bok zalecany ale ja miałam np. Ze Stasiem gorsze przepływy na lewym wiec nie ma reguły.
A ciuchy z c&a jak dla mnie nie są szałowe. Najlepiej mi się osobiście sprawdzają body z coccodrillo w składzie z elastanem super się odpieraja, ne tracą koloru i na dłużej rozmiar starcza bo super rozciągliwy materiał. Po kilkudziesięciu praniach wyglądają jak nowe.
FasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalena83 wrote:Cześć dziewczyny
podczytuję Was już od jakiegoś czasu
) przygarniecie i mnie?
)) ja termin mam na 26.01 ..chociaż wiadomo co lekarz to inna teoria...Generalnie planuję już od grudnia mieć wszystko uszykowane i pokupowane dla Wiktorka
Nigdy nic nie wiadomo, chociaż oczywiście wolałabym doczekać terminu
Witamy. Rozgosc sie u nas