Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Befff wrote:
    Część ;-)
    Czy któraś z Was może polecić fajna i tanią aptekę internetową? ;-)
    Polubiłam niechcący ;)
    Na pewno jednymi z najtańszych są apteki Melissa i Gemini, zamawiałam w obu po kilka razy (leki bez recepty).

Befff lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bólów pleców to u mnie są czasem, takie jeszcze do zniesienia. No i jest lepiej od kiedy śpię z poduchą-rogalem. Mam nadzieję, że gorzej nie będzie, bo ogólnie mam problemy z kręgosłupem i wiem jaki to ból :( Dziś trochę postałam w kuchni i już czuję skutki :/
    Później idę na gimnastykę do szkoły rodzenia to może się troszkę rozluźnię. A do dziewczyn pływających lub mających zamiar-najlepszy przy bólach pleców jest styl grzbietowy. W żadnym wypadku żabka!

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was :)
    Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec :)
    Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*

Jasne , witamy :)

Hikaru, Arizona_R lubią tę wiadomość

• Hikaru Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :)

Ja kupuję w aptece melissa

5d5226c818.png

<3 Leon <3 05.02.2016 4730g/62cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa już czerwcowe mamusie 2016 :) Jak ten czas szybko leci

Szi lubi tę wiadomość

• mitzula Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o już czerwcowe mamy :) super :) czas szybko leci, jeszcze jakiś 3 mc i zaczniemy się powoli rozpakowywać :)

Aptekę polecam gemini,

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • Hikaru Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czas leci, aż nie mogę uwierzyć :O

5d5226c818.png

<3 Leon <3 05.02.2016 4730g/62cm <3
  • Viki Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 3 miesiące to pewnie 70% z nas będzie rozpakowane. Pewnie pierwsze mogą się juz końcem października rozpakowywać- to około 31 tygodnia.

Tak naprawdę za jakieś 2 miesiące to już może być nerwowo:)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jednak mam nadzieje, że dotrzymam do stycznia :D
    a dziś na wizycie wszystko idealne, gdzie w poprzednich już na tym etapie miałam problemy.. boję się, że to cisza przed burzą :P

lucy1983, Hikaru lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy tak nie straszcie że za 3 miesiące się zacznie, u mnie dopiero 22 tc :P

bacha8709 lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki, szkoda że zlikwidowali 'nie lubię' bo bym Ci kliknęła :D

A tak serio, to człowiek ledwo się oswaja z tym, że jest w ciąży, a tu zaraz można rodzić :O

• Kasia1986 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oglądacie program "Moje 600 gram szczęścia"? Jejku strasznie wzruszający :( współczuję rodzicom.

Doszliśmy do wniosku z mężem że wszystkie potrzebne rzeczy kupimy do końca listopada maksymalnie żeby w razie sytuacji nie myśleć o zakupach itp. A być przygotowanym. Nigdy nie wiadomo co się stanie. Na razie mamy ciuchy i wanienkę ;)

Szi lubi tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    650g cudownego zdrowego szczęścia!! Oczywiście zapomniałam pendriva a taki śliczny profil udało się złapać! Ale jest śliczny! Ma takie pełne usteczka!! no i siusiak jak talala. Doktor powiedział że jak urodzi się bez tzn ze odpadł haha

Szyjki mi nie mierzył, tylko podczas badania gin. powiedział, że uformowana i zakmnięta, więc ok.

Ania:D, Anuśka, anulka557, Mama84, Mama84, bacha8709, Felicity, lucy1983, Liskova, ania.g, Hikaru, mimi87 lubią tę wiadomość

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Cześć Dziewczyny! Przyjmiecie kolejną styczniówkę? Termin mam na 29 stycznia - trochę udzielałam się w lutówkach a w chwilach niepewności podczytywałam Was :)
    Jesteśmy juž po połówkowych i okazało się, że w brzuszku ukrywał się chłopiec :)
    Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny w szpitalach - będzie dobrze :*
    to tak jak ja bardziej w lutówkach bo termin wg usg był na 7.02 ale teraz wszystko wskazuje na to że bardziej wg om czyli 26.01 wiec wróciłam do styczniówek:)

Justi2
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) podczytuję Was już od jakiegoś czasu :)) przygarniecie i mnie?:))) ja termin mam na 26.01 ..chociaż wiadomo co lekarz to inna teoria...Generalnie planuję już od grudnia mieć wszystko uszykowane i pokupowane dla Wiktorka :) Nigdy nic nie wiadomo, chociaż oczywiście wolałabym doczekać terminu :)

vincaminor, Beatrice, lucy1983, Liskova lubią tę wiadomość

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1986 wrote:
    Dziewczyny oglądacie program "Moje 600 gram szczęścia"? Jejku strasznie wzruszający :( współczuję rodzicom.

Doszliśmy do wniosku z mężem że wszystkie potrzebne rzeczy kupimy do końca listopada maksymalnie żeby w razie sytuacji nie myśleć o zakupach itp. A być przygotowanym. Nigdy nie wiadomo co się stanie. Na razie mamy ciuchy i wanienkę ;)

Ja oglądam i popłakuję sobie ... i już się mojego szkraba doczekać nie mogę.. Ale fakt biedni Ci rodzice :( Obyśmy my doczekały terminów :)

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Magdalena83 :)

ja widziałam jeden odcinek tego programu i wole więcej nie oglądać, to nie ma moje nerwy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 super ze wszystko dobrze :)

Magdalena83 witaj :)

dzis pierwszy raz oglądałam ten program o wcześniakach i też oczywiście był płacz, takie maleństwa...

• mandragora Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;)
    Widzę ze coraz więcej lutowek na styczniowkach ;)
    Ja piore w 40 stopniach
    Zakupy robie w melisie i gemini.
    Lutke aplikuje palcem dwa razy dziennie, co do polegiwania to trzeba zmieniać pozycje często i tyle. Niby lewy bok zalecany ale ja miałam np. Ze Stasiem gorsze przepływy na lewym wiec nie ma reguły.
    A ciuchy z c&a jak dla mnie nie są szałowe. Najlepiej mi się osobiście sprawdzają body z coccodrillo w składzie z elastanem super się odpieraja, ne tracą koloru i na dłużej rozmiar starcza bo super rozciągliwy materiał. Po kilkudziesięciu praniach wyglądają jak nowe.

FasUla lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena83 wrote:
    Cześć dziewczyny :) podczytuję Was już od jakiegoś czasu :)) przygarniecie i mnie?:))) ja termin mam na 26.01 ..chociaż wiadomo co lekarz to inna teoria...Generalnie planuję już od grudnia mieć wszystko uszykowane i pokupowane dla Wiktorka :) Nigdy nic nie wiadomo, chociaż oczywiście wolałabym doczekać terminu :)

Witamy. Rozgosc sie u nas :)

‹‹ 805 806 807 808 809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ