Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki wrote:Ja skarpetki będę ubierać na pajacyka.
Umyśliłam sobie taki sposób ubierania: body z długim, pajacyk, skarpetki i do rożka.
W domu jak jest 20 stopni w zimie powinno styknąć.
Nie kupuje tych całych kaftaników. Jakoś tak wole body.
Jestem z bb.
ja też mam taki zamiar bo u mnie też 20 stopni -
nick nieaktualnyja sie zastanawiam jak u mnie z wagą będzie.. w pierwszej przytyłam 12, w drugiej 15, a w tej nie dość, że nie tyje, to jeszcze mam najmniejszy brzuch ze wszystkich moich ciąż
ale liczę, że ta tendencja się utrzyma i mało przytyję i w miesiąc dojdę do stanu sprzed
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też mamy prysznic w łazience, i kupiliśmy taką wanienkę http://sprzedajemy.pl/wanienka-bebe-jou,4946532
Używana nam się trafiła za grosze. Ma odpływ i termometr no i dozowniki do mydła i szamponu ale nie wiem czy będziemy tych dozowników używać.FasUla lubi tę wiadomość
-
Ja przytyłam na tą chwilę 4 kg, ale widzę że nie poszło mi tylko w brzuch, ale biodra też. Wcześniej uda i biodra intensywnie ćwiczyłam, a teraz niestety pojawił się na nich tłuszczyk.
Chciałabym przytyć max 12 kg. Mam nadzieję, że mi się to uda. Mam nadzieje, że pomoże mi w tym mój obecny wstręt do słodyczy, fastfoodów, chipsów, napojów gazowanych i tłustego mięsa.
AnaR ja planuję używać oliwki HIPP i kosmetyków marki WELEDA.Ducha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy przez pierwsze miesiące będziemy małą kąpać w pokoju- wanienka na ławie a obok rogówka więc miejsce do pielęgnacji i przebierania jest
myślałam nawet o takiej wanience ze stelażem ale niepotrzebnie zagraciłabym pokój..w dodatku jedyny jaki mamy
jeśli chodzi o wagę to ja od 8tc do 21tc schudłam 10kg a teraz aktualnie jestem na minusie -8,4 kg (więc trochę ruszyło do przodu kiedy wymioty się zmniejszyły ) także sama nie wiem jak to będę liczyć ile przytyłam w ciążyFasUla lubi tę wiadomość
-
Mam pytanko co szefowa oprócz zwolnienia musi dostarczyć do zus-u żeby oni wypłacali pieniądze ? Szefowa uważa że księgowa wszystko wysłała a podczas wizyty w zusie dowiedziałam się że jeszcze mnie nie zgłosiła żeby zus wypłacał i powiem wam że już zwariowałam jeszcze mi przyjdzie wszystko załatwiać ...
-
nick nieaktualny
-
u mnie na plusie w granicach 3.5/4 kg. Niby ok, ale trochę za duzo przy nadwadze
Ducha ja l4 zanoszę do firmy, ta dostaracza to do księgowej i ona prosto do zusu, nic nie wiem o dodatkowych zaświadczeniach
My powoli kompletujemy wprawkę. Od szwagierki dostaliśmy łóżeczko, odnowione już stoi poskładane, trzeba dokupić materac. Wózek przyszedł w tym tygodniu, pierwsze kartony ubranek od szwagierki spłynęły, czekam na kolejne a oprócz tego ma mi dowieźć wanienkę ze stelażem i krzesełko do karmienia. Butelkę i smoczek mam z akcji chicco, drugi smoczek dostałam w rosmanie. Koleżanka ma mi podrzucić paczkę pampersów 1 po córeczce i ubranka. Kosmetyki kupię gdzieś na początku grudnia. Muszę jeszcze zacząć rozglądać się za laktatorem i aspiratorem no i w sumie chyba tyleDucha lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszym trymestrze nic nie przytyłam dopiero teraz w drugim zaczęłam 5 kg na plusie. Miałam nadwagę przed ciążą więc mam nadzieję że nie będę jeszcze większa po ciąży bo chciałabym zrzucić a wiadomo im więcej do zrzucenia tym gorzej.
A myślałyście nad pampersami jakiej firmy?
Ja jeszcze nie myślałam nad kosmetykami, w niedziele jedziemy z mężem łóżeczka oglądać.
Monika89 wiesz już jaki laktator kupisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:02
-
nick nieaktualny