Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasUla dobrze słyszałaś
chociaż są tacy, którym nie pasują.. u nas się idealnie sprawdziły i na pewno przy Tymku też będę je kupować
oryginalne pampersa WIECZNIE mi się w rękach rwały, tzn, jak zapinałam to mi się kawałek z tym rzepem odrywał i kaplica
FasUla lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Dawno Nas nie było- zalatane jesteśmy ostatnio.
Zaczęłam wczoraj szkołę rodzenia. Moja córka, nadal jest dziewczynką
W kwestii kosmetyków dla niemowlaków jestem zielona, ale jeśli moje dziecko będzie miało skłonności po matce do uczuleń, to już się boję.
Pozdrawiamy!Ducha, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Ducha wrote:Dobrze że są tu doświadczone mamusie bo można dowiedzieć się wielu ciekawostek hehe ..
Ja tylko słyszałam że oliwka johnsons baby uczula niektóre dzieciaczki jak byłam w odwiedzinach u kuzynki jak urodziła
Prawda, moja Zuzke tez uchyliła i to użyłam jej dwa razy...dermatolog odradzała tez nivea baby, ale ja miałam krem do pupy i Zuzi nic nie było. A w ogole wg mnie emolieny sa fajne, bo myją i nie musisz juz używać balsamu;)
Ducha lubi tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:Polecam poczytać http://www.srokao.pl/2015/02/zanim-siegniesz-po-emolienty.html[/i QUOTE]
Czytałam juz to duzo wcześniej, ale akurat my mieliśmy takie zalecenia ze szpitala, wiec sie ich trzymam;) ale oczywiscie kazdy robi jak chce;)
Poza tum na tej stronce ina porównuje wiele emolientem i inne sa lepsze, inne gorsze, nie wszystkie sa do niczego, a akurat emolium nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:47
-
Kasia1986 jeszcze sie nad tym nie zastanawiałam, na laktator mam czas
FasUla też słyszałam że dada jest świetna
ja jestem po wizycie, szyjka ładna, prawie 5,5 cm. Niestety przez moją "cukrzycę" i to, że babka dowaliła mi insuliną (symbolicznie, ale jednak( prawdopodobnie mam się szykowac na wcześniejszy poród. O jakieś 2 tygodnie. Będą wywoływać a jak nie ruszy to ccnikt mnie z cukrzycą ciażoową nie będzie trzymac do samego końca, bo mogę przenosić
Hikaru lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Cześć
Melduję, że po badaniu połówkowym mój Syn jest dalej Synem, w dodatku dalej upartym jak osioł.
Ma już 20 cm i waży prawie pół kilograma
Buzi pokazać nie chciał za bardzo, za to klejnoty rodowe wystawia na pokaz w trymiga - ledwo głowica od usg dotknęła brzucha to na ekranie pokazały się rozkraczone nogi i fajftuchKasia1986, monika_89, Summerka, Felicity, Hikaru, bacha8709, mimi87, ania.g, anulka557, Mama84, Pola_x, Beatrice, Liskova, lucy1983 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
JATA wrote:W szpitalach polecają, bo współpracują z producentami. Rozdaja probki roznych dziwnych rzeczy...Parafina jest parafina jedyne wskazanie żeby jej używać to AZS. Ale każdy niech tam robi po swojemu.
No wlasnie ja mam AZS i to wyszło po ciazy...a co do producentów to sie nie zgadzam, bo akurat w szpitalu śni nid dostałam próbek, ani wskazania konkretnej firmy, ale nieważne, nue ma sensu ciagnąć tej dyskusji, bo zadna z nas nue przekona drugiej.
Monika, z jednej strony to dobrze - szybciej będziesz z maluszkiem, zreszta cc zazwyczaj jest trochę wcześniej. Ja miałam tydzien przed terminem (choć i tak juz bym urodziła, gdyby nie ciecie), a podobno przy drugiej cesarce, jest jeszcze wcześniej...
-
Co do kosmetyków to ja chyba do kąpieli zakupie Oillan Baby 2 w 1 oraz krem nawilżający do ciałka. Plus Bephanten i sudocrem w razie odparzeń i pewnie jakąś oliwkę "dyżurną" też bede miała bo nigdy nie wiadomo na co nasze skarby mogą miec uczulenie...myśle że na początek powinno mi to wystarczyć, no wiadomo nie mowiac o octanisepcie do pępka czy soli fizjologicznej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:07
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Witam drogie Panie:)
Jest któraś zaintresowana ciuszkami dla dziewczynki?
Mam piękne modne ciuszki, zapraszam do mojej grupy na facebooku
https://www.facebook.com/groups/1658199421061552/ -
no ja też już od 6 tej na nogach, trzeba było męża na wyjazd wyszykować. Moja wieczorem chyba miała czkawkę, tak się trząsł mój brzuch że myślałam że zaraz wyjdzie.
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny