Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja też już zbieram wyprawkę, po dzieciach ostała mi się tylko wanienka, więc muszę od nowa prawie wszystko.. na rodziców też nie mam co liczyć, więc szukam okazji
i póki co 2 znalazłam
110 ciuszków za 15.5 zł i wczoraj kupiliśmy używany wózek Riko nano w na prawdę super stanie, 3w1 malachit za 750 zł
w tym miesiącu kupię albo kombinezon, albo kocyk z minky, inne pierdółki w październiku, a w listopadzie łóżeczko z pościelą i przewijakiem oraz kosmetyki i będzie wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 12:35
ania.g lubi tę wiadomość
-
Cześć
u mnie powoli w piątek miałam wizyte i wszystko ok. Pisalam kiedyś ze mam straszne bóle w okolicach pępka i pod nim. w czwartek piekł mnie cały brzuch i chciałam już na pogotowie jechać. Okazało się że pępek mi się rozwarstwia i mam przepuchline . Musze czekac do zakończenia ciąży żeby coś z tym zrobić także jeszcze się pomecze. Mały kopie wszędzie i we wszystko co się da. Termin pozostaje 3.01
Ja jeszcze nie mam nic praktycznie dla dziecka prócz smoczkow i kilku ciuszków ale łóżeczko i wózek mam obiecane a jeszcze czeka nas przeprowadzka . Ehh nie wiem jak dam rade bo kregoslup mi już wysiada.
Gratuluje Wam udanych wizytwszystkich chlopcow i dziewuszek
najważniejsze aby były zdrowe i mamy też oczywiście! :*
-
Anulka to ty podobnie jak ja zakupy masz rozłożone na raty:) ja też kombinezon w tym miesiącu zamierzam i posciel i przewijak no bo jeżeli łóżeczko:) już w drodze smoczki jeszcze mam skusiłam się na te mini od avent nie mam jeszcze praktycznie żadnych ciuszków ale zaopatrze się w lumpeksie a nowy zamierzam kupić tylko jakis komplecik na wyjscie przed grudniem muszę mieć jak najwięcej bo dzieciaki na gwiazdora będą czekać a gwiazdor sponsora nie ma:)Justi2
-
nick nieaktualnyjusti ja wózek chciałam nowy w listopadzie kupować,ale że trafiła się okazja to skorzystałam
a tak co chodzę do sklepu to pierdoły kupuję,a tu skarpetki,a tu smoczek, a tu jak wczoraj pampersy do szpitala małą paczkę
do końca listopada chce mieć wszystko na 100% przygotowane
liskova trzymam bardzo mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 08:31
Liskova, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
ja miałam weekend marketowy, obeszłam ich chyba z cztery, kupiłam tylko dwa ręczniczki z kapturkiem. Ceny są powalające i w sumie ja do końca nie wiem czego potrzebują. Muszę sobie zrobić listę i powoli odkreślać, bo się zagubię. W ogóle ciuszki też nie wiem na jaki rozmiar kupować, chodzi mi głównie o śpiworek, czy 62 czy mniejsze?
-
ja sie witam w 26 tyg co do pępka też mi się przepuklina zrobiła i boli strasznie ;/ do tego mam rozstępa właśnie w tym miejscu i nie dam rady go niczym smarować jakaś maskara . A co do wyprawki ja mam już większość ale wszystko stoi w kartonach i będziemy skręcać coś koło grudniasynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Mitzula ja właśnie zrobiłam sobie taką listę i powiem Ci że ogarniam wszystko oprócz ubranek, sama nie wiem ile kupić tych w rozmiarze 56, a ile 62. Wiem, że lepiej mieć więcej, bo dziecku często się ulewa, a nie chcę kupować więcej bo i tak potem połowy nie założy . Z zakupami czekam do środy, bo wieczorem mam połówkowe i mam nadzieje ze wtedy potwierdzi się płeć dziecka. W tym miesiącu mam zamiar kupić właśnie ręczniki kąpielowe, kocyk taki grubszy, zamówić pościel z poszewkami do łóżeczka i kupić smoczki i butelki. W październiku mam zamiar kupić ubranka, termometr, w listopadzie lub na początku grudnia kosmetyki, a wózek dopiero w styczniu.
-
Liskova gratuluję
Liskova lubi tę wiadomość
-
Liskova super! Jaki duży chłopak;)
Ja wczoraj też miałam maraton po sklepach, skończyło się na paru bodziakach:) Ciuszki super ale ceny powalające! Ale zafundowałam sobie w końcu spodnie ciążowe bo już nie mam w czym chodzićCeny też super.... za jeansy na pare miesięcy
-
Liskova - super! Duży chłopak, moja wazy 549 g;)
Ja przewróciłam sie w sobotę i musiałam jechać na IP, na szczescie wszystko okej, ale mała tym razem mniejsza o 6 dni;( - wcześniej większa o 2, potem mniejsza o 3, teraz o 6, ale mysle, ze to efekt późnej ovulacji (20-21 dc).
Gdneralnie lekarz nastraszył mnie, ze z powodu niedawnego ciecia i łożyska z przodu grozi mi wrastanie łożyska w bliznę;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 11:39
Liskova lubi tę wiadomość
-
Liskova super że wszystko okey
super że maluszki coraz większe i silniejsze
ja dzis odebrałam paczke z laktatorem z aventu - reczny seria natural z pojemniczkami do przechowywanoa pokarmu i wyglada na dosyć solidny, zobaczymy jak sie spisze za pare mscLiskova lubi tę wiadomość
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Summerka wrote:Liskova - super! Duży chłopak, moja wazy 549 g;)
Ja przewróciłam sie w sobotę i musiałam jechać na IP, na szczescie wszystko okej, ale mała tym razem mniejsza o 6 dni;( - wcześniej większa o 2, potem mniejsza o 3, teraz o 6, ale mysle, ze to efekt późnej ovulacji (20-21 dc).
Gdneralnie lekarz nastraszył mnie, ze z powodu niedawnego ciecia i łożyska z przodu grozi mi wrastanie łożyska w bliznę;(
Dobrze że po tym upadku wszystko jest ok. Z tym że mała jest o 6 dni młodsza to też zależy od tego na jakim sprzęcie usg jest wykonywane bo one mają różne parametry. Sama się o tym przekonałam.
Summerka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4