Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:ja tylko kilka bułek z białym serem, szczypiorkiem i rzodkiewką, a żeby poczuć się syto zapchałam jeszcze michą zupy pomidorowej
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Dziewczyny a w jakim jesteście wieku;)? Część juz kojarzę, ale ciekawa jestem czy jest jaki jest przekrój;) ja mam 27 lat i to moja pierwsza ciaza:)Mama84 wrote:najśmieszniejsze jest to ze nieznajomi czasem myslą ze jestesmy siostrami:)Gumisia wrote:Tak się zastanawiam... Też macie takie ciągnięcie w podbrzuszu jakby ból miesiączkowy i ciągnięcie jajników?agi88 wrote:Zazdroszczę tym mamuśkom co już miały pierwszą wizytę za sobą. Ja już nie mogę się doczekać a gdzie tam 29.05Viki wrote:No bez kitu! Tak chciałam mieć mdłości a teraz to mi się płakać chce. Jestem w 5 tygodniu a nie wyrabiam...Mama84 wrote:U mnie z objawów ciążowych to tylko ból piersi,najgorsze jest to że strasznie zatrzymuje mi sie woda w organizmie i na wadze 2 kg do przodu:(
agi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powtórzyłam wczoraj betę, dziś odebrałam wynik, przyrasta książkowo To mnie uspokoiło, bo do wizyty mam jeszcze 2 tygodnie.
Była dziś u mnie sąsiadka, również ciężarna, termin ma na połowę lipca, ale o mojej ciąży jeszcze nic nie wie... Podpytywała o HSG bo myślała, że miałam w poniedziałek, ale pomyliły jej się daty, bo miałam mieć 11 czerwca a nie 11 maja. Pewnie za miesiąc będzie znów wypytywać, nie wiem czy się nie zdradzę Z jednej strony chciałabym wytrzymać do końca I trymestru, a z drugiej chciałabym wykrzyczeć całemu światu radosną wiadomość Dyskretnie wyciągałam z niej różne informacje, które mi się przydadzą Ale najzabawniejsze było, jak byłam z nią na zakupach i kupowałam sobie majtki, takie zwykłe bawełniane wielkie majciochy, bo denerwuje mnie wszystko co dotyka brzucha, gumka od majtek, pasek od spodni i potrzebuję takich luźniejszych... Paliłam się ze wstydu, ale raczej się nie domyśliłaeneska, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Eneska - poleciałam do sklepu po majonez po tym pisaniu o tych hamburgerach Marzyła mi się kanapka z pomidorem i majonezem i co ...wróciłam do domu i mi się odechciało
Dziewczyny czy Wasz biust też tak urósł że dotychczasowe biustonosze robią się za małe ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 20:44
-
nick nieaktualnyjesli jest bez amoniaku to tak choc ja slyszalam ze przez pierwsze trzy miesiace nie mozna ale jesli to szampon to mysle ze mozna:P
ja tez nie zdazylam zrobic odrostow ;/ i bede musiala poczekac:}bo na moje wlosy szampon nie pomoze ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 20:47
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Eneska - poleciałam do sklepu po majonez po tym pisaniu o tych hamburgerach Marzyła mi się kanapka z pomidorem i majonezem i co ...wróciłam do domu i mi się odechciało
Dziewczyny czy Wasz biust też tak urósł że dotychczasowe biustonosze robią się za małe ?
Co do piersi, to ja czuję, że biustonosze robią się za małe, z resztą widzę, że po bokach, pod pachami się wylewa niedługo pójdę na zakupy stanikowe:) -
nick nieaktualny