Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj dziwczyny wy tu piszecie o takich pysznościach a ja dziś znowu tylko ziemniaki z marchewką i sucharki ale dostałam dziś jeszcze probiotyki na uspokojenie żołądka i mam nadzieję że niedługo będę mogła zjeść coś normalnego...
Eneska jak czytałam o tych hamburgerach to prawie płakałam z głodu poza tym u mnie mdłości na całego, jak wracaliśmy autem od teściów to myślałam że nie wyrobię...
Miłego wieczoru!!! -
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Oj dziwczyny wy tu piszecie o takich pysznościach a ja dziś znowu tylko ziemniaki z marchewką i sucharki ale dostałam dziś jeszcze probiotyki na uspokojenie żołądka i mam nadzieję że niedługo będę mogła zjeść coś normalnego...
Eneska jak czytałam o tych hamburgerach to prawie płakałam z głodu poza tym u mnie mdłości na całego, jak wracaliśmy autem od teściów to myślałam że nie wyrobię...
Miłego wieczoru!!!lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Giannaa wrote:Eneska - poleciałam do sklepu po majonez po tym pisaniu o tych hamburgerach Marzyła mi się kanapka z pomidorem i majonezem i co ...wróciłam do domu i mi się odechciało
Dziewczyny czy Wasz biust też tak urósł że dotychczasowe biustonosze robią się za małe ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić a jak u Was?
-
nick nieaktualnylucy1983 to na pewno z głodu
ja dziś do godziny 16 mało co zjadłam potem wcisnełam kilka klusek śląskich z sosem , a juz na kolacje zrobiłam kolorowe kanapki z jajecznicą i do tego kiełbaski +ketchup, miałam na to ochote ale juz ze zjedzeniem tego było ciężko
oj eneska mi tez narobiłaś smaka tym domowym hamburgerem
u mnie narazie nie zwiekszyła sie objętosc piersi a szkoda -
nick nieaktualnymargaretka87 wrote:A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić a jak u Was?
U mnie niestety zakaz seksu do odwołania
w czerwcu mielismy isc tez na wesele ale musze sie jeszcze zapytac gina bo tez sie boje
eneska wrote:Cholera, a ja zaczelam plamic - brązowy śluz chyba mnie czeka wizyta u lekarza jutro.. Albo dzis jechac do szpitala?
-
eneska wrote:Cholera, a ja zaczelam plamic - brązowy śluz chyba mnie czeka wizyta u lekarza jutro.. Albo dzis jechac do szpitala?
Jedz do szpitala będziesz spokojniejsza...chociaż mogę się założyć, że to nic groźnego Ale ja też chyba pojechałabym dla świętego spokoju. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska a przypomnij miałaś wczesniej np przed okresem plamienia czy nigdy Ci sie nie zdarzyło? nie bierzesz progesteronu?
Jeśli pierwszy raz Ci sie zdarzyły to ja też pojechałabym to sprawdzić w szpitalu, przynajmniej mogą Ci zrobić usg, bedziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny