X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziwczyny wy tu piszecie o takich pysznościach a ja dziś znowu tylko ziemniaki z marchewką i sucharki :( ale dostałam dziś jeszcze probiotyki na uspokojenie żołądka i mam nadzieję że niedługo będę mogła zjeść coś normalnego...
    Eneska jak czytałam o tych hamburgerach to prawie płakałam z głodu ;) poza tym u mnie mdłości na całego, jak wracaliśmy autem od teściów to myślałam że nie wyrobię...

Miłego wieczoru!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Oj dziwczyny wy tu piszecie o takich pysznościach a ja dziś znowu tylko ziemniaki z marchewką i sucharki :( ale dostałam dziś jeszcze probiotyki na uspokojenie żołądka i mam nadzieję że niedługo będę mogła zjeść coś normalnego...
    Eneska jak czytałam o tych hamburgerach to prawie płakałam z głodu ;) poza tym u mnie mdłości na całego, jak wracaliśmy autem od teściów to myślałam że nie wyrobię...

Miłego wieczoru!!!
    biedna :( tulę mocno:)

lucy1983 lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy te mdlosci to pew ie z glodu :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Eneska - poleciałam do sklepu po majonez po tym pisaniu o tych hamburgerach ;-) Marzyła mi się kanapka z pomidorem i majonezem i co ...wróciłam do domu i mi się odechciało :P

Dziewczyny czy Wasz biust też tak urósł że dotychczasowe biustonosze robią się za małe ?
    Mi dokładnie 3 cm :D przez ostatnie 2 tyg :D

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    Mi dokładnie 3 cm :D przez ostatnie 2 tyg :D
    hahaha :D ja nie mierzę :D wystarczy, że mnie ważą na wizytach u ginekologa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:03

• margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się cieszę z każdego milimetra więcej w cyckach :D ale tak właściwie to te 3 cm to chyba tylko lewy, bo prawy przy nim to jakiś liliput :P

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już tydzień temu kupiłam nowy biustonosz większy o 2 rozmiary bo wszystkie stare mnie uwierają niemiłosiernie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, a ja zaczelam plamic - brązowy śluz :\ chyba mnie czeka wizyta u lekarza jutro.. Albo dzis jechac do szpitala?:(

• margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić :/ a jak u Was?

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Cholera, a ja zaczelam plamic - brązowy śluz :\ chyba mnie czeka wizyta u lekarza jutro.. Albo dzis jechac do szpitala?:(
    a nie miałaś czasami robionej cytologii?

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 to na pewno z głodu :P

ja dziś do godziny 16 mało co zjadłam potem wcisnełam kilka klusek śląskich z sosem , a juz na kolacje zrobiłam kolorowe kanapki z jajecznicą i do tego kiełbaski +ketchup, miałam na to ochote ale juz ze zjedzeniem tego było ciężko :P

oj eneska mi tez narobiłaś smaka tym domowym hamburgerem :P

u mnie narazie nie zwiekszyła sie objętosc piersi a szkoda :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić :/ a jak u Was?
    -jeśli nic sie nie dzieje,nie masz plamień,krwawień itp to myślę że nie ma zagrożenia :)
    U mnie niestety zakaz seksu do odwołania :( :( :(
    w czerwcu mielismy isc tez na wesele ale musze sie jeszcze zapytac gina bo tez sie boje :/
    eneska wrote:
    -dużo? jasno czy ciemno brązowe ? boli Cie brzuch?

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:

Jedz do szpitala będziesz spokojniejsza...chociaż mogę się założyć, że to nic groźnego ;-) Ale ja też chyba pojechałabym dla świętego spokoju.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mnie nie boli, czuję się bardzo dobrze. Nie miałam cytologii, żadnej penetracji od wtorkowego USG. Nie dużo, tylko przy podcieraniu - bylam teraz w wc. Taki brunatny kolor.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska a przypomnij miałaś wczesniej np przed okresem plamienia czy nigdy Ci sie nie zdarzyło? nie bierzesz progesteronu?

Jeśli pierwszy raz Ci sie zdarzyły to ja też pojechałabym to sprawdzić w szpitalu, przynajmniej mogą Ci zrobić usg, bedziesz spokojniejsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:27

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska, ja tez mialam brazowe plamienie w sobote i to wylal sie niezly kleks. Ale nic mnie nie bolalo. Na pojechalam do szpitala i wszystko bylo ok,nic nieprawidlowego nie widzial. Ja plamilam tez na samym poczatku ciazy chyba 2tyg

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do sexu to ja do wtorkowego usg sie wstrzymuje z penetracja, wiec bawimy sie na inne sposoby :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam owulacyjne plamienia. Nie biorę progesteronu ani nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w pracy do 22 w ogóle :\ ale jak teraz sprawdziłam to bialy śluz znów mam. Jutro chyba pojadę do mojej ginekolog

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Jestem w pracy do 22 w ogóle :\ ale jak teraz sprawdziłam to bialy śluz znów mam. Jutro chyba pojadę do mojej ginekolog

A robiłaś badanie progesteronu ?

a.png
    a.png
‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ