X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziwczyny wy tu piszecie o takich pysznościach a ja dziś znowu tylko ziemniaki z marchewką i sucharki :( ale dostałam dziś jeszcze probiotyki na uspokojenie żołądka i mam nadzieję że niedługo będę mogła zjeść coś normalnego...
    Eneska jak czytałam o tych hamburgerach to prawie płakałam z głodu ;) poza tym u mnie mdłości na całego, jak wracaliśmy autem od teściów to myślałam że nie wyrobię...

Miłego wieczoru!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Oj dziwczyny wy tu piszecie o takich pysznościach a ja dziś znowu tylko ziemniaki z marchewką i sucharki :( ale dostałam dziś jeszcze probiotyki na uspokojenie żołądka i mam nadzieję że niedługo będę mogła zjeść coś normalnego...
    Eneska jak czytałam o tych hamburgerach to prawie płakałam z głodu ;) poza tym u mnie mdłości na całego, jak wracaliśmy autem od teściów to myślałam że nie wyrobię...

Miłego wieczoru!!!
    biedna :( tulę mocno:)

lucy1983 lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy te mdlosci to pew ie z glodu :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Eneska - poleciałam do sklepu po majonez po tym pisaniu o tych hamburgerach ;-) Marzyła mi się kanapka z pomidorem i majonezem i co ...wróciłam do domu i mi się odechciało :P

Dziewczyny czy Wasz biust też tak urósł że dotychczasowe biustonosze robią się za małe ?
    Mi dokładnie 3 cm :D przez ostatnie 2 tyg :D

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    Mi dokładnie 3 cm :D przez ostatnie 2 tyg :D
    hahaha :D ja nie mierzę :D wystarczy, że mnie ważą na wizytach u ginekologa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:03

• margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się cieszę z każdego milimetra więcej w cyckach :D ale tak właściwie to te 3 cm to chyba tylko lewy, bo prawy przy nim to jakiś liliput :P

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już tydzień temu kupiłam nowy biustonosz większy o 2 rozmiary bo wszystkie stare mnie uwierają niemiłosiernie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, a ja zaczelam plamic - brązowy śluz :\ chyba mnie czeka wizyta u lekarza jutro.. Albo dzis jechac do szpitala?:(

• margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić :/ a jak u Was?

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Cholera, a ja zaczelam plamic - brązowy śluz :\ chyba mnie czeka wizyta u lekarza jutro.. Albo dzis jechac do szpitala?:(
    a nie miałaś czasami robionej cytologii?

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 to na pewno z głodu :P

ja dziś do godziny 16 mało co zjadłam potem wcisnełam kilka klusek śląskich z sosem , a juz na kolacje zrobiłam kolorowe kanapki z jajecznicą i do tego kiełbaski +ketchup, miałam na to ochote ale juz ze zjedzeniem tego było ciężko :P

oj eneska mi tez narobiłaś smaka tym domowym hamburgerem :P

u mnie narazie nie zwiekszyła sie objętosc piersi a szkoda :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić :/ a jak u Was?
    -jeśli nic sie nie dzieje,nie masz plamień,krwawień itp to myślę że nie ma zagrożenia :)
    U mnie niestety zakaz seksu do odwołania :( :( :(
    w czerwcu mielismy isc tez na wesele ale musze sie jeszcze zapytac gina bo tez sie boje :/
    eneska wrote:
    -dużo? jasno czy ciemno brązowe ? boli Cie brzuch?

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:

Jedz do szpitala będziesz spokojniejsza...chociaż mogę się założyć, że to nic groźnego ;-) Ale ja też chyba pojechałabym dla świętego spokoju.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mnie nie boli, czuję się bardzo dobrze. Nie miałam cytologii, żadnej penetracji od wtorkowego USG. Nie dużo, tylko przy podcieraniu - bylam teraz w wc. Taki brunatny kolor.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska a przypomnij miałaś wczesniej np przed okresem plamienia czy nigdy Ci sie nie zdarzyło? nie bierzesz progesteronu?

Jeśli pierwszy raz Ci sie zdarzyły to ja też pojechałabym to sprawdzić w szpitalu, przynajmniej mogą Ci zrobić usg, bedziesz spokojniejsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:27

• Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska, ja tez mialam brazowe plamienie w sobote i to wylal sie niezly kleks. Ale nic mnie nie bolalo. Na pojechalam do szpitala i wszystko bylo ok,nic nieprawidlowego nie widzial. Ja plamilam tez na samym poczatku ciazy chyba 2tyg

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do sexu to ja do wtorkowego usg sie wstrzymuje z penetracja, wiec bawimy sie na inne sposoby :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam owulacyjne plamienia. Nie biorę progesteronu ani nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w pracy do 22 w ogóle :\ ale jak teraz sprawdziłam to bialy śluz znów mam. Jutro chyba pojadę do mojej ginekolog

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Jestem w pracy do 22 w ogóle :\ ale jak teraz sprawdziłam to bialy śluz znów mam. Jutro chyba pojadę do mojej ginekolog

A robiłaś badanie progesteronu ?

a.png
    a.png
‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ