Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Nic mnie nie boli, czuję się bardzo dobrze. Nie miałam cytologii, żadnej penetracji od wtorkowego USG. Nie dużo, tylko przy podcieraniu - bylam teraz w wc. Taki brunatny kolor.
-
nick nieaktualnyCzytałam, ze ponoc w okolo 6 tyg zarodek nie potrzebuje juz starej krwi i macica się oczyszcza... Ale nie wiem, ciezko mi w to uwierzyć
dalej czysto, biały śluz, nic nie boli. na razie odpoczywam i leżę, spokój i opanowanie męża mnie uspokoiły:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 22:18
-
margaretka87 wrote:A teraz chciałabym poruszyć bardzo ważny temat... seks na tym etapie, w którym teraz jesteśmy. Ja odkąd zaszłam, to niestety nic... bardzo się boję, mam psychiczną blokadę, a z drugiej str. chciałabym to zrobić dla NIEGO, bo jest dla mnie taki kochany, czuły i pomocny, ... i wiem, że mu tego mocno brakuje, ale nie mogę się zmusić a jak u Was?
-
eneska wrote:Czytałam, ze ponoc w okolo 6 tyg zarodek nie potrzebuje juz starej krwi i macica się oczyszcza... Ale nie wiem, ciezko mi w to uwierzyć
dalej czysto, biały śluz, nic nie boli. na razie odpoczywam i leżę, spokój i opanowanie męża mnie uspokoiły:) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie iii widziałam moje małe bijące serduszko jestem taka szczęśliwa Następna wizyta 26.05. Niestety nadal mam leżeć, brać zastrzyki i luteinę, ale czego się nie robi dla Maleństwa
Ależ mam mdłości rano i wieczorem masakra. A do tego jestem głodna, ale nic zjeść nie mogę bo mnie odrzucalucy1983, Kamila8k, Vuko, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas jesli chodzi o serduszka to nic sie nie zmieniło i nawet codziennie bylo przytulanie, ale tez nie mam żadnych krwawień, wiec dlatego jestem spokojna. Natomiast 2 razy w nocy przez sen miałam orgazm;) i po jednym takim razie trochę mnie bolał brzuch ale przez chwile tylko poczułam jakies skurcze... Sorry za szczegóły ale to myśle ze jsk lekarz nie zabrania to mozna sie przytulać, chyba ze złe sie czujecie, to lepiej uważać. U nas nic złego sie nie działo, tak samo jak podczas pracy i sprzątania ale każda jest inna i na pewno warto sie oszczędzać...
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Czytałam, ze ponoc w okolo 6 tyg zarodek nie potrzebuje juz starej krwi i macica się oczyszcza... Ale nie wiem, ciezko mi w to uwierzyć
dalej czysto, biały śluz, nic nie boli. na razie odpoczywam i leżę, spokój i opanowanie męża mnie uspokoiły:) -
Smużka wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie iii widziałam moje małe bijące serduszko jestem taka szczęśliwa Następna wizyta 26.05. Niestety nadal mam leżeć, brać zastrzyki i luteinę, ale czego się nie robi dla Maleństwa
Ależ mam mdłości rano i wieczorem masakra. A do tego jestem głodna, ale nic zjeść nie mogę bo mnie odrzuca -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:najpewniej tak zrobię
Ja idę dziś na pierwszą wizytę i przyznam troszkę się stresuje ! Odezwę się po , trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Mam 32 lata , to moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża i boję się że coś może pójść nie tak .
P.S Jak wstawić suwaczek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:08
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Dzień dobry
Czytałam, że u kobiet które występują mdłości lub wymioty bądź to i to jest mniejsze ryzyko poronienia to dla dla pocieszenia
Moje mdłości od 2 dni są mniejsze ale nie ustały.
Eneska - cieszę się, że plamienia ustały zrób sobie badanie progesteronu tak dla pewności, że wszytko jest ok.
Felicity - u Ciebie też nadal wszytko dobrze ? -
FasUla wrote:Dziewczyny a Was tez tak męczą mdłości? Boje sie ze któregoś dnia nie wytrzymam i zrobię niemiła niespodziankę pasażerom w tramwaju albo w pracy:(
-
zoe31 wrote:Jestem naprawdę zielona w tematach komputerowych
A gdzie można wybrać taki suwak żeby go skopiować? -
nick nieaktualnyAprilia wrote:Ja mam 'tylko' lekkie nudności, są do wytrzymania, oby się to nie zmieniło. Mam za to okropną zgagę, ale to było do przewidzenia bo wcześniej też często miewałam zgagę i to przewlekłą