Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dopiero niedawno się ogarnęłam, na śniadanie zjadłam monte, bo na nic innego nie mam ochoty dzisiaj jadę poszaleć na zakupy, bo w reserved z kuponem jest -40% na wszystko trzeba odświeżyć szafę na lato:-))))
czytam tak tutaj o tych waszych objawach, metalicznym posmaku w ustach itd.. a ja nie mam kompletnie nic, prócz bólu piersi no i czasem nie mam apetytu, ale to zdarzało się nawet, jak w ciąży nie byłam mam nadzieję, że większe rewolucje do mnie nie przyjdąKamila8k lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:Hej dziewczyny ja dopiero niedawno się ogarnęłam, na śniadanie zjadłam monte, bo na nic innego nie mam ochoty dzisiaj jadę poszaleć na zakupy, bo w reserved z kuponem jest -40% na wszystko trzeba odświeżyć szafę na lato:-))))
czytam tak tutaj o tych waszych objawach, metalicznym posmaku w ustach itd.. a ja nie mam kompletnie nic, prócz bólu piersi no i czasem nie mam apetytu, ale to zdarzało się nawet, jak w ciąży nie byłam mam nadzieję, że większe rewolucje do mnie nie przyjdą
Jak patrzę na stertę rzeczy do prasowania to mam dość- a ja tak uwielbiam prasować. Chyba się zdrzemną z tego wszystkiego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyorchideaa wrote:Dziewczynki,
Przywitałam się z Wami chyba z 2 dni temu, a tu kilka stron wątku do nadrabiania:)
Dziękuję za miłe przywitanie, dziś idę na pierwsze USG! Dalej miesza się nadzieja, radość i strach po wcześniejszym poronieniu... ale teraz wyniki mam lepsze (progesteronu przede wszystkim) więc wierzę, że będzie ok i zobaczę fasolkę!
W międzyczasie padło pytanie o dawkę kwasu foliowego, ja brałam przy staraniach FOLIK 0,4 mg, a tydzień temu przerzuciłam się na Pregna plus - zestaw witamin, w którym też jest tyle samo kwasu foliowego, ale do tego kilka innych suplementów. Od owulacji suplementuję też magnez (nie ma go w tej "Pregnie"), bo miałam cienkie endo...
Co do objawów, u mnie bez mdłosi i zmian w apetycie (to chyba rodzinne, po Mamie), ale mega bolą piersi, biodra/miednica i dopada mnie senność.
Trzymajcie się Stycznióweczki!
daj znać koniecznie co po wizycie ja też w 6+1 bede szła na wizyte, liczę na serduszko -
nick nieaktualnyYoacha wrote:eneska! widzę, że mamy wyznaczony prze OV ten sam termin porodu Ciekawe ile się zmieni po wizycie u lekarza
-
nick nieaktualny