Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam gotową, tylko cytrynę im musiałam dać.
Mała lady ja też wszystko oglądam po tysiąc razy. I zmieniam zdanie co chwile.
Ja kupuje ten z canpol baby. Kosztuje 150 i jest cichy. To są dwa dla mnie pozytywy. Strasznie nie chce, żeby mnie pół domu słyszało jak dojarkę załączam:)
Inne są super ale głośniejsze, bo pewnie wydajniejsze. A ja mam obsesje na punkcie karmienia piersią.
W sensie nie chce przy ludziach, jak najbardziej dyskretnie i jak najkrócej.
Mam uraz z dzieciństwa, jak grubawe ciotki karmiły publicznie na wsi. I te ich wielkie, obrzmiałe...łe. I wkładały tym bidoczkom do buzi.Takie dla mnie to było fuj wtedy. I nie chce taka być. Cycki na wierzchu i dziecko pod pachą. Zero estetyki, zero kobiecości. Taka baba do karmienia.ania.g lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie.
Na 100% będzie synek. Waży już 490 gram i wszystko w porządku. Tak się wiercił, że lekarz nie mógł go zbadać i ciągle chował jedną rękę i ciężko było ją zmierzyć. Serduszko pięknie bije, pozostałe organy również w porządku.anulka557, Hikaru, Kasia1986, Liskova, ania.g, monika_89, Summerka, Aprilia, Justi2, Mama84, mimi87, mitzula, Arga, Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza. I mój lekarz się zdziwił że zadzwonili do mnie z laboratorium że mam podwyższoną glukozę, jak dla niego jest prawidłowa. Tylko się zmartwił moją wagą przytyłam 3 kg w ciągu 3 tygodni, więc zdecydowanie muszę patrzeć co jem.
Mam pytanie. Wiecie może do którego tyg ciąży maluszek może się przemieszczać? Nasz Wojtuś jest położony miednicowo i lekarz nas wystraszył że jak tak będzie to będziemy planować cesarkę. -
nick nieaktualnydziewczyny dowiedzcie się najlepiej, mi położna mówiła na wizycie, krok po kroku jak krowie na rowie gdzie mam pójść, jaką mam kupić i jak badanie będzie wyglądało
gin dla pewności też to samo mi powiedziała..a też w diagnostyce miałabym robić
tylko ide prywatnie u siebie do innego lab
w poprzedniej przychodni też zawsze mi położna i gin mówiły, że mam kupić.
Kasia z tego co wiem mają do 37 tc czas, miałam tak przy córce, jeszcze w 35 tc była miednicowo i czas miała do właśnie 37 tc, na usg jak na ścięcie szłam bo nie czułam, żeby się przekręciła, a tam niespodzianka, głową do dołu
Tymek też miednicowo siedzi póki co
bacha super, gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:15
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Glukozę kupuje się samemu i zorientujcie się czy 50 czy 75g. Ja miałam jeszcze na karteczce żeby mieć własny kubek. No i jak bierzecie cytrynę to weźcie nóż żeby ja przekroić
bacha gratuluję synusia
wg mnie dzieciaki mają tyle miejsca że będą fikać koziołki. Dopiero w okolicach 32/34 muszą sie dobrze obrócić już tak ostateczniebacha8709 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.