Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mala_lady wrote:he he ja tam do stycznia raczej nie dotrwam
termin na 4 wiec ....
obstawiam święta ewentualnie sylwester
ja termin mam na 2więc hmm myślę że święta mogę dostać swój wymarzony prezent chociaż dla mnie to i mógłby siedzieć i do stycznia
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
mala_lady wrote:he he ja tam do stycznia raczej nie dotrwam
termin na 4 wiec ....
obstawiam święta ewentualnie sylwester
-
byłam dzisiaj w sklepie pati i maks, tak się rozejrzeć, stwierdziłam że zaczną coś kupować.. ale ... nie wiem co ! tyle tego jest, takie kosmiczne ceny, w ogóle nie ogarniam. Kupiłam 2 pary skarpetek i pomyślałam że jest jeszcze za wcześnie na wyprawkę, mam jeszcze trochę czasu.
Ten program moje 600 gram szczęścia mi przynajmniej daje dużo nadziei, będzie wszystko dobrze !Ducha lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Heh ja to sie modle zeby donosić ciążę czyli u mnie 11 grudnia
Tygrysku ja z Zuzią byłam na podtrzymaniu całą ciążę a na koniec musieli mnie do oksytocyny podłączyć bo skurczów nie było. Urodziłam dokładnie w terminie, więc może i u Ciebie nie będzie tak wcześnie -
A duzo przytylyscie? Ja mam juz 10kg na plusie... Startowalam z 63kg przy 173cm wzrostu. O tyle ze nie widac po mnie tych kilogramow bo rozlozyly sie rownomiernie. Taka waga to tez przez to ze praktycznie ciagle leze od poczatku i poruszam sie tylko po mieszkaniu. No i ta tarczyca moze tez zrobila swoje... Martwie sie ze juz nie bede miala super figury
-
nick nieaktualnyCo do warsztatów Swiadoma mama - nie polecam! !!! Mogłam po chustonoszeniu wyjść
ale z tego co patrzyłam to chyba a jest trochę inny program w każdym mieście w zależności od tego kto sponsoruje - w sosnowcu była lipa ... przynajmniej taka moja opinia.