Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam na allegro Świat Dziecka z Rzeszowa. Maja spory asortyment (aspiratorki też i wymienne filterki do niego, przewijaki, smoczki,butelki i mase innych rzeczy dla dziecka i mamy) pierwsza paczka doszła bardzo szybko, dziś robiłam kolejne zamówienie
Fajny asortyment ma też HubiWorld z allegro.
Co do promocji w Auchan są tam też husteczki nawilżone z johnsona 4opakowania i drugi czteropak za groszcena coś ok 26zl.
FasUla lubi tę wiadomość
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAŚ_KA wrote:Polecam na allegro Świat Dziecka z Rzeszowa. Maja spory asortyment (aspiratorki też i wymienne filterki do niego, przewijaki, smoczki,butelki i mase innych rzeczy dla dziecka i mamy) pierwsza paczka doszła bardzo szybko, dziś robiłam kolejne zamówienie
ile placilas za przesylkę jeśli mozna wiedzieć?
chcialabym zamowic przewijak sztywny +kilka innych rzeczy a w aukcji jest napisane ze w paczce kurierskiej moze byc tylko 1szt (przewijak) wiec juz sama nie wiem jak oni to liczą
-
Felicity wrote:ile placilas za przesylkę jeśli mozna wiedzieć?
chcialabym zamowic przewijak sztywny +kilka innych rzeczy a w aukcji jest napisane ze w paczce kurierskiej moze byc tylko 1szt (przewijak) wiec juz sama nie wiem jak oni to liczą
Za kuriera 20 zł, ale u nich jest jeden koszt za wszystko, tylko trzeba najpierw produkty do koszyka dodać, a potem zobaczysz zbiorczy koszt wysyłki i dopiero kupić, a nie id razu przez kup teraz;)Felicity lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny