Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymitzula wrote:Zadam Wam teraz mega głupie pytanie, jak używane są pampersy to po co duża ilość pieluch tetrowych ? wiadomo do przecierania buzi itd. ale czy do czegoś jeszcze się ich używa ?
ma szerokie zastosowanie
-
Felicity wrote:pamiętasz moze nazwę tej aplikacji?
alexparis34 witaj w styczniówkach
zrobili Ci kolejne pobrania po zwróceniu?u mnie pielegniarka na wstępie powiedziała że jak zwrócę choćby 5minut przed czasem to będzie nieważne
edit: doczytalam ze mieszkasz we Francji, może tam inaczej do tego podchodzą
Felicity .... W zasadzie lekarz powiedzial , ze moze wszystko pozlo na marne , ale zrobia jednak nastepne badania krwi . No i wyniki dostalam dobre , wiec cukier byl ... Tak czy inaczej jesli kaza mi powtarzac to od razu mowie , ze tam nie wroce ... Czulam sie naprawde okropnie i nie mam zamiaru na nowo tego przechodzic ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:My kupujemy Katarek (do odkurzacza), bo Frida mnie obrzydza
hehemnie kiedys tez obrzydzała ale jak zobaczylam jak to robi szwagierka to serio, tego nie da sie wciągnąc
zresztą ja sie śmieje do męża i mówię że to on będzie Julce odciągał bo będzie mieć takie słodkie glutki
Aprilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalexparis34 wrote:Felicity .... W zasadzie lekarz powiedzial , ze moze wszystko pozlo na marne , ale zrobia jednak nastepne badania krwi . No i wyniki dostalam dobre , wiec cukier byl ... Tak czy inaczej jesli kaza mi powtarzac to od razu mowie , ze tam nie wroce ... Czulam sie naprawde okropnie i nie mam zamiaru na nowo tego przechodzic ...
ojj wiem dokładnie co czujesz, ja glukoze zwróciłam po 5minutach ale lekarz powiedzial ze mam nie powtarzać (wie ze nadal czasem wymiotuję a do 23tc wymioty byly na porządku dziennym) -
Felicity, tzn. ja WIEM, że tego się nie da wciągnąc, to nie o to chodzi
Tylko sam fakt mnie obrzydza
A co do Ciebie, to lekarz nie kazał powtarzać i co teraz? Bo w sumie to obowiązkowe badanie w ciąży. Czyli Ty masz teraz dietę JAKBYŚ miała cukrzycę, czy jaki front przyjął? -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Felicity, tzn. ja WIEM, że tego się nie da wciągnąc, to nie o to chodzi
Tylko sam fakt mnie obrzydza
A co do Ciebie, to lekarz nie kazał powtarzać i co teraz? Bo w sumie to obowiązkowe badanie w ciąży. Czyli Ty masz teraz dietę JAKBYŚ miała cukrzycę, czy jaki front przyjął?
powiedział że mam poczytać o cukrzycy ciążowej i ze mi wpisze w karte ciąży że zwrocilam.. jeszcze nie stosuje zadnej diety i w sumie nie wiem jak mam sie do tego zabraćmam nadzieje ze na nastepnej wizycie za 9dni okresli dokladnie co mam robić
-
FasUla wrote:a jaki aspirator polecacie?
Nie obrzydza mnie to, wystarczy spojrzeć na konstrukcję, żeby wiedzieć, że nie ma opcji, żeby coś wciągnąć.
...z resztą dużo bardziej "obrzydliwe" rzeczy nas czekają niż jakieś tam glutki niemowlakaanulka557, Felicity lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż będę kupować Fridę - ale mam pytanie do dziewczyn, które stosowały:
-- > czy trzeba kupić od razu te filtry? po jakim czasie zmienia się taki filtr?
W Auchanie jest promocja na proszki i mleczka do prania Lovela (1,5 L.)
-> jakby któraś była zainteresowana = 26,95 + drugi za grosz
polecam też stronkę z aktualnymi promocjami:
http://www.promobaby.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:53
FasUla, Aprilia lubią tę wiadomość
-
Felicity wrote:Też będę kupować Fridę - ale mam pytanie do dziewczyn, które stosowały:
-- > czy trzeba kupić od razu te filtry? po jakim czasie zmienia się taki filtr?Felicity lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Ducha a czemu w szpistalu beda Ci to robili? na wszelki wypadek torbe z rzeczami mozesz wejsc, najwyzej ja sie uda t wypuszcza Cie wczesniej;)
kiedy robicie usg 3 trymestru?ja robie 20 pazdziernika, to juz tak blisko...