Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:Brzuch też mam nisko. A to gdzie czujemy kopniaki to tylko od małego zależy, jak mój był obrócony miednicowo to czułam bardzo nisko kopniaki, aż w szyjce. a że się obrocił jak do porodu to teraz czuje wysoko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:http://allegro.pl/wkladki-laktacyjne-64szt-krazki-50-14-szt-akuku-i5655483226.html
ja mysle o tych... co sadzicie?ogolnie juz teraz duzo mi wyplywa siary w roznych sytuacjach wiec chyba sie przydadza...
Ja mam jedno opakowanie 50 sztuk i chyba raczej drugiego kupowac nie będę.
Póki co nie muszę ich stosować.
A dużo większy rozmiar biustonosza kupujecie?
-
nick nieaktualny
-
Hej
FasUla ja kupiłam jedno opakowanie wkładek laktacyjnych, ale na razie nie mam problemu z wyciekającą siarą więc nie wiem ile Ci zejdzie do czasu porodu
Kupię więcej dopiero po porodzie o ile w ogóle będą potrzebne bo różnie to bywa z ta ilością pokarmu...
Co do płynu do mycia butelek myślę że się przyda i też kupię NUK.Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualnyPropo nocy to nikt mnie nie pobije...spie po 2-3h i to na siedząco...mam wysoko brzuch i zrobił mi sie refluks, wiec jak sie klade jest zgaga gigant i wszystko mi sie cofa ze zachłysnąć sie mozna... Dzis wizyta na 16 (3majcie kciuki;) wiec sie zapytam czy mam przestac jeść???
tez nam czasem taki spięty brzuch ale nie cały tylko w niektórych miejscach wiec moze mały sie rozpycha:)) wiecie...mi sie cos dzieje z miednica a dokładnie ze spojeniem łonowym...jak leze i chce sie przekręcić jakby mi sie tam cos przesowało, łamało taki bol...
Nianie tez potrzebuje z kamerka a i intensywnie mysle o tym monitoringu oddechu... -
nick nieaktualnyZamawiam ze swiat dziecka i mam taka liste...
BELLA MAMMA PODKŁAD PODKŁADY POPORODOWE 10szt PL
5,45 zł
WKŁADKI LAKTACYJNE 64szt KRĄŻKI 50+14 szt AKUKU
11,35 zł
BABYONO TERMOMETR ELEKTRONICZNY MIĘKKA KOŃC 118
16,85 zł
CANPOL SZCZOTKA DO BUTELEK I SMOCZKÓW KOMPLET 2szt
4,60 zł
FILTRY WYMIENNE DO ASPIRATORA 10 SZTUK NOSEFRIDA
2,97 zł
LINOMAG BOBO KREM OCHRONNY A+E 50ml od 1-go dnia
9,29 zł
NUK PŁYN DO MYCIA BUTELEK I SMOCZKÓW 380ml WYDAJNY
13,80 zł
RĘCZNIK FROTTE DO PIELĘGNACJI DZIECKA WACIKI 50X25
2,10 zł
SPRAY DO NOSKA DLA NIEMOWLĄT NOSEFRIDA 280 DAWEK
za sztukę12,10 zł
SÓL FIZJOLOGICZNA DLA NIEMOWLĄT NaCl 0,9% 5x5ml
2,39 zł
ASPIRATOR DO NOSA NOSEFRIDA GRUSZKA FRIDA 4 FILTRY
20,85 zł
MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATKA AKUKU 2szt M
5,20 zł
KOMPRESY NIEJAŁOWE Z GAZY 5x5 GAZIKI PĘPEK 100szt
4,35 zł
KOMPRESY JAŁOWE z GAZY 5x5 GAZIKI PĘPEK OCZY 5szt
1,48 zł
cos sie Wam wydaje zbedne? -
Dzień dobry
Wyprałam, uprasowałam i poukladalam w szafkach ubranka dla małej. Zostało mi kupienie kosmetyków i przewijaka :]
aspirator... ja chcialam katarek ale mąż marudzi że kto to widzial wyciągać odkurzać za każdym razem jak będę chciała małej nos wyczyścic. Frida odpada, nie dam rady więc pewnie kupimy elektryczny
e tam riko nano, expander mondo!choć one oprócz nazwy chyba właściwie niczym się nie różnią
Beatrice może dopiszesz coliberka na pierwszej stronie z maluchami?
mitzula przy cukrzycy na diecie ciężarówki nie tyją a czasem wręcz chudnąJedna wrześnióweczka na koniec ciąży miała aż 1kg na plusie
tygrys niby jak masz jeden wynik kiepski to już to się nazywa cukrzycą ciżową. ROzmawiałam z moim ginem i mówił, że teraz normy są dość niskie i jeszcze 2/3 lata temu nikt by mi nie mówił że mam cukrzycę ale że pozmieniały się normy... Tak jak ania.g pisze lekka dieta, glukometr i można żyć. Ja glukometr za darmo dostłam w poradni diabetologicznej. co do obiadów to przerzuć się na ciemne kasze, ryże, makarony i aldente a nie rozgotowane i problem z głowy
alex witaj
mamy z cukrzycą: http://slodkiemamy.edu.pl/13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
co o biustonoszy to chyba będzie jeden z ostatnich moich zakupów który planuje na listopad, bo nie mam pojęcia czy jeszcze rozmiar się nie zmieni :)puki co dwa rozmiary więcej się pojawiło - ani ja ani mąż nie narzekamy
ale to na samym początku ciąży a teraz wydaje mi się że bez zmian jest od kilku msc. Kupię dwa lub trzy w tym jeden "wyjściowy" a dwa jakieś zwykłe bawełniane za kilkanaście złotych na allegro widziałam.
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Ja już kupiłam sobie stanik który już noszę ale jest ciutke większy więc na pewno wystarczy mi najdłużej. Co do elektrycznej niani nie kupuję bo dzidziol będzie spał z nami w pokoju.
Ania trzymam kciuki za wizytę.
Monika też o tym myślałam żeby Beatrice wpisała Coliberka z MinionkamiGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs