Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena83 wrote:Kamila --- nie ma to jak złośliwość losu
ta szyjka to może przez nerwy..może jak odpoczniesz troszkę to się unormuje? ..oby
a luteina faktycznie nic przyjemnego...ja biorę 2x2 po język..fujjjj
tygrys73 wrote:Appee zalezy tez jak ustawisz aparat. Ja tez przytylam tylko 5kg a teraz schudłam na diecie cukrzycowej A sie dzis dowiedziałam ze nie mam cukrzycy. 150 po dwoch godzinach to ponizej normy i koniec. Moge sobie dalej mierzyc cukier ale refundacji na paski nie dostane. Czyli te moje 5 przekroczen normy w ciagu dwoch tygodni mierzenia ,,totak po prostu mogło sie zdarzyc a poza tym glukometr może falszowac wyniki" moge sobie ewentualnie powtorzyc krzywą jeslu na usg wyjdzie makrosomiA...rece cycki opadają
Ja dziś byłam na USG 3 trymestru- Nasza Zuzia mała kobietka jest. 1440g 35 cm. Wszystko z nią w porządku. Ale o mojej magicznej cukrzycy nie dowiedziałam się za dużo. Mam sobie wprowadzać do diety różne produkty i patrzeć jak na nie reaguję. Cóż, pozostaje mi czekać do 6 listopada.
Ja znalazłam na allegor taki kombinezon-śpiworek
http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5751034148.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:58
-
Felicity może faktycznie to jakieś nerwy Twoje...jakieś wewnętrzne o których nie wiedziałaś nawet
może za dwa tygodnie będzie wszystko dobrze?
nie czytaj w necie za dużo bo zwariujesz
czasami takie bzdury można wyczytać, że mała głowa
poza tym na pewno to wiesz
-
Kamila ja w 19 tygodniu miałam popochwowo
a teraz pod język..bo ciągle jakieś infekcje łapałam i grzybki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity ale moze Ty bylas spokojna, a córeczka sie zdenerwowała... Gin mierzył kilka razy bicie serca? U mojego synka pierwszy pomiar zawsze wiekszy... Zycze zeby następna kontrola wyszła ok, najważniejsze ze dzidzia jeszcze posiedzi w brzuchu i do tego czasu na pewno da sie jeszcze cos wymyślić! Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak,robił 2 pomiary, wcześniej faktycznie dużo jeździł ta głowica ale też widać było ze serduszko bije jak szalone. No nic, trzeba będzie czekać do następnej kontroli. Mam brać Aspargin 2x dziennie
Powtarzać na razie nie będę bo ostatnio krucho z kasą a jeszcze zostało nam sporo rzeczy do kupnaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 06:31
-
nick nieaktualnyWidzę ze nie tylko ja nie umiem spać w nocy
Do 2 byłam jeszcze na kompie a potem godzinę jeszcze w łóżku nie umiałam zasnąćmoja córcia jest nocnym markiem i robi imprezki ok 1-3 w nocy
Was też już nieco bolą kopniaczki ? Bo ja to czasem aż się mocno wzdrygamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 06:29
-
nick nieaktualnyfelicity dobrze, że z szyjką gorzej nie jest, a moze po prostu małej się udzieliły nerwy sprzed wizyty? na pewno się wszystko wyrówna, nie stresuj się
ja to się na wizytach chyba podświadomie denerwuje, bo zawsze ciśnienie na początku mam takie, że hej, a jak posłuchamy tętna małego to nagle normalne ciśnienie mam
a nie czuję żadnych nerwów heh..
Kamila super, że wszystko ok
ja dziś jadę zrobić wyniki do wizyty, bo mam za tydzień razem z usg! ostatnie miałam 18 sierpnia, taka ciekawa jestem co tam u niego
jeszcze do położnej chyba zajdę bo chyba infekcja mi się zaczyna to niech mi coś doradzi bo znając moje szczęście dostanę w piątek czy sobote i bede cierpieć do środy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity, moze nic zlego sie nie dzieje. Ja zawsze mam podwyzszone cisnienie przed wizyta i nawet jak polozna do mnie przychodzi to tez wyzsze niz jak sobie sama zmierze. Polozna bada tetno dziecka to ma tak 140-147. Ale mowi zs ma pacjetntke, ktora mowi ze nie denerwuje sie jej wizytami a dziecku zawsze szybciej serce bije. Wiec dziecko sie denerwuje, wyczuwa twoj stres nawet jak ci sie wydajd ze jest ok.
Ja mam dzis wizyte na 16.30. Jeszcze sie nie denedwuje ale pewnie od 15 bede zjadac paznokcie...
-
nick nieaktualny
-
Również trzymam kciuki za Wasze wizyty
mnie też kopniaki bolą, szczególnie jak dzidzia buszuje w podbrzuszu albo jak leże spokojnie i nagle tak z niczego mocny kopniak.
co do serduszka to moje ostatnio miało 128 FHR i nie powiedzieli mi ze za niskie czy coś więc pewnie ok.
a jutro o 7 też ide zanieść mocz i jeszcze mam jakies tam badania do wizyty ale usg dopiero 12.11 także musze wytrzymać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny