X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitzula wrote:
    wiem że ten temat co chwilę się przewija ale ja się dopiero zabieram

Czy któraś z Was kupiła lub kupuje wózek Adamex barletta ? bo nie wiem czy wybrać ten czy camarelo sevila.
    Ja kupilam adamexa barletta kolor 553g. Nam sie podobal, wydaje sie ze lekko sie prowadzi. Nic wiecej nie powiem bo nie moge nosic wiec nie wczepiam wyczepiam ale wyglada ladnie. Gondola duza, mozna ja fajnie zakryc zeby do srodka nie wialo. Na zime jak znmalazl

mitzula lubi tę wiadomość

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • mitzula Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6297

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6320

oto jest pytanie :D przejadę się wieczorem z mężem pomacać je trochę. Normalnie szybciej potrafiłam się zdecydować kupując mieszkanie :D

o camarelo słyszałam że spacerówka przodem do jazdy jest niestabilna co mi potwierdziła babka którą zaczepiłam z tym wózkiem a o adamex nie mam żadnej opinii oprócz tej że jest tani.

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitzula ten niebieski jest ładny :) chociaż tamten kolor też niczego sobie :)

mitzula lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • mitzula Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Mitzula ten niebieski jest ładny :) chociaż tamten kolor też niczego sobie :)

kolor jest najmniejszym problemem, ja wybiorę pewnie jakiś szary, będzie pasować i dla dziewczynki i dla chłopca. Pewnie zostawię ten wózek dla drugiego dziecka :)

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitzula wrote:
    kolor jest najmniejszym problemem, ja wybiorę pewnie jakiś szary, będzie pasować i dla dziewczynki i dla chłopca. Pewnie zostawię ten wózek dla drugiego dziecka :)
    Pewnie że tak wózek na pewno się nie zmarnuje :) Ale wózek fajny fajny :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Ja chodzę od 30 tc co 2 tyg.
    Właśnie się zastanawiam kiedy dostanę skierowanie na cc. Tak na wszelki wypadek żebym już miała przy sobie na wszelki wypadek. Chociaż w razie czego, to chyba i tak nie będzie problemu skoro w wywiadzie położniczy mam już 3 cc...
    Pchełka, mi lekarz mówił że już po dwóch nikt nie będzie ryzykować porodu naturalnego ale w zeszłym roku w szpitalu kilka razy usłyszałam pytanie "z jakiego powodu ta trzecia cc" teraz lekarz też zapewnia że jakby co to nawet bez skierowania zrobią cc bo blizna po poprzednich jest bardzo cienka i mogła by pięknąć podczas sn.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pchełka, mi lekarz mówił że już po dwóch nikt nie będzie ryzykować porodu naturalnego ale w zeszłym roku w szpitalu kilka razy usłyszałam pytanie "z jakiego powodu ta trzecia cc" teraz lekarz też zapewnia że jakby co to nawet bez skierowania zrobią cc bo blizna po poprzednich jest bardzo cienka i mogła by pięknąć podczas sn.

Podobno na porod SN po cc trzeba podpisać zgodę...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, tak. Nikt nie może Ci narzucić porodu SN po CC.

Ania ja trzecią cc miałam z marszu, jak przyjechałam na izbę-bez skierowania. Od razu kwalifikacja na porodówkę, przygotować do cc i tniemy, mimo , że nic takiego się nie działo, oprócz mocniejszych skurczy. To był 36 tc i lekarz powiedział, że w tym tygodniu nie ma sensu skurczy wyciszać.
    Wczoraj moja ginka powiedziala, że jeśli trafię na IP przed 37 tc to będą wszystko wyciszać (inny szpital), chyba, że się nie da.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znając mojego pecha to znowu szybciej urodzę ;-)
    Wszystkie dzieci (oprócz nr 1) wyskakiwały przed planowym cc :-)

• magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka patrze na Twoje wpisy i suwaczek i myślę, że już niedługo styczniówki zaczną się rozpakowywać! No jeszcze z miesiąc :)

Dziewczyny kupiła któraś z Was whizbear z otulaczem? Albo ma zamiar?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • bacha8709 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam, ale bez otulacza.
    Zamaist otulacza mam zamiar kupić woombie.

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • appee Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję Adamex Barletta :)

Zosiuleńka:)
    https://www.maluchy.pl/li-72083.png

ex2bvcqgf0ivz93s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Pchełka patrze na Twoje wpisy i suwaczek i myślę, że już niedługo styczniówki zaczną się rozpakowywać! No jeszcze z miesiąc :)

Nam wszystkim już niedużo zostało :-)

My mamy Riko Brano-kolor Magenta, bo taki dziewczynkowy jest :-)

Mama84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ważyłam 5100 i miałam 68cm!!!!! Wiec to chyba geny;))) byłam gigantem do 4-5klasy szkoły podst.juz wtedy miałam obecny wzrost...175!! Ginekolog mowi ze wątpi zeby zwolnił tempa wzrostu bo od poczatku był poza skala;)) tez sie ciesze ze mi sam powiedział ze nie bedzie nas męczyć i zrobi cc.

Pchełka, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:

Ja kupiłam w zestawie z otulaczem, ten ktory sam sie włączy jak dziecko zapłacze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania:D wrote:
    Ja ważyłam 5100 i miałam 68cm!!!!! Wiec to chyba geny;))) byłam gigantem do 4-5klasy szkoły podst.juz wtedy miałam obecny wzrost...175!! Ginekolog mowi ze wątpi zeby zwolnił tempa wzrostu bo od poczatku był poza skala;)) tez sie ciesze ze mi sam powiedział ze nie bedzie nas męczyć i zrobi cc.

No rzeczywiście nie byłaś mała :-D
    A ponoć dziewczynki małe się rodzą ;-)
    Ja też ważyłam 4600 i miałam 62 cm :-)

• Mama84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Weszłam akurat na forum a tu temat wózków, ja od wczoraj mam swój wymarzony w domu:)padło na EURO-CART DURANGO kolor latte (firma euro-cart jest właścicielem marki Expander i Riko więc mam nadzieję że się sprawdzi ) http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-euro-cart-durango-3w1-5xgratis-i5318895889.html

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • mitzula Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wózek cacy, ja nie chcę wydać więcej niż 1400zł na 3w1 więc ograniczone możliwości :D

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • Mama84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitzula wrote:
    no wózek cacy, ja nie chcę wydać więcej niż 1400zł na 3w1 więc ograniczone możliwości :D
    Dziadek sponsorowal wiec mogliśmy wybierać co nam się podoba:)

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam Riko Nano malachit :) chciałam szary, ale trafiła mi się okazja, to nie wybrzydzałam :) wózkiem troche już pojeździłam, nawet z obciążeniem po schodach z nim zjechałam, także przetestowany i bardzo zadowolona jestem :)

‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ