Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mitzula wrote:wiem że ten temat co chwilę się przewija ale ja się dopiero zabieram
Czy któraś z Was kupiła lub kupuje wózek Adamex barletta ? bo nie wiem czy wybrać ten czy camarelo sevila.mitzula lubi tę wiadomość
-
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6297
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6320
oto jest pytanieprzejadę się wieczorem z mężem pomacać je trochę. Normalnie szybciej potrafiłam się zdecydować kupując mieszkanie
o camarelo słyszałam że spacerówka przodem do jazdy jest niestabilna co mi potwierdziła babka którą zaczepiłam z tym wózkiem a o adamex nie mam żadnej opinii oprócz tej że jest tani. -
Mordeczka wrote:Mitzula ten niebieski jest ładny
chociaż tamten kolor też niczego sobie
kolor jest najmniejszym problemem, ja wybiorę pewnie jakiś szary, będzie pasować i dla dziewczynki i dla chłopca. Pewnie zostawię ten wózek dla drugiego dziecka -
mitzula wrote:kolor jest najmniejszym problemem, ja wybiorę pewnie jakiś szary, będzie pasować i dla dziewczynki i dla chłopca. Pewnie zostawię ten wózek dla drugiego dziecka
Ale wózek fajny fajny
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Pchełka wrote:Ja chodzę od 30 tc co 2 tyg.
Właśnie się zastanawiam kiedy dostanę skierowanie na cc. Tak na wszelki wypadek żebym już miała przy sobie na wszelki wypadek. Chociaż w razie czego, to chyba i tak nie będzie problemu skoro w wywiadzie położniczy mam już 3 cc...Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Pchełka, mi lekarz mówił że już po dwóch nikt nie będzie ryzykować porodu naturalnego ale w zeszłym roku w szpitalu kilka razy usłyszałam pytanie "z jakiego powodu ta trzecia cc" teraz lekarz też zapewnia że jakby co to nawet bez skierowania zrobią cc bo blizna po poprzednich jest bardzo cienka i mogła by pięknąć podczas sn.
Podobno na porod SN po cc trzeba podpisać zgodę...
-
nick nieaktualnySummerka, tak. Nikt nie może Ci narzucić porodu SN po CC.
Ania ja trzecią cc miałam z marszu, jak przyjechałam na izbę-bez skierowania. Od razu kwalifikacja na porodówkę, przygotować do cc i tniemy, mimo , że nic takiego się nie działo, oprócz mocniejszych skurczy. To był 36 tc i lekarz powiedział, że w tym tygodniu nie ma sensu skurczy wyciszać.
Wczoraj moja ginka powiedziala, że jeśli trafię na IP przed 37 tc to będą wszystko wyciszać (inny szpital), chyba, że się nie da. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Pchełka patrze na Twoje wpisy i suwaczek i myślę, że już niedługo styczniówki zaczną się rozpakowywać! No jeszcze z miesiąc
Dziewczyny kupiła któraś z Was whizbear z otulaczem? Albo ma zamiar?
Nam wszystkim już niedużo zostało
My mamy Riko Brano-kolor Magenta, bo taki dziewczynkowy jestMama84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ważyłam 5100 i miałam 68cm!!!!! Wiec to chyba geny;))) byłam gigantem do 4-5klasy szkoły podst.juz wtedy miałam obecny wzrost...175!! Ginekolog mowi ze wątpi zeby zwolnił tempa wzrostu bo od poczatku był poza skala;)) tez sie ciesze ze mi sam powiedział ze nie bedzie nas męczyć i zrobi cc.
Pchełka, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Pchełka patrze na Twoje wpisy i suwaczek i myślę, że już niedługo styczniówki zaczną się rozpakowywać! No jeszcze z miesiąc
Dziewczyny kupiła któraś z Was whizbear z otulaczem? Albo ma zamiar? -
nick nieaktualnyAnia:D wrote:Ja ważyłam 5100 i miałam 68cm!!!!! Wiec to chyba geny;))) byłam gigantem do 4-5klasy szkoły podst.juz wtedy miałam obecny wzrost...175!! Ginekolog mowi ze wątpi zeby zwolnił tempa wzrostu bo od poczatku był poza skala;)) tez sie ciesze ze mi sam powiedział ze nie bedzie nas męczyć i zrobi cc.
No rzeczywiście nie byłaś mała
A ponoć dziewczynki małe się rodzą
Ja też ważyłam 4600 i miałam 62 cm -
Hej
Weszłam akurat na forum a tu temat wózków, ja od wczoraj mam swój wymarzony w domu:)padło na EURO-CART DURANGO kolor latte (firma euro-cart jest właścicielem marki Expander i Riko więc mam nadzieję że się sprawdzi ) http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-euro-cart-durango-3w1-5xgratis-i5318895889.html -
no wózek cacy, ja nie chcę wydać więcej niż 1400zł na 3w1 więc ograniczone możliwości
-
nick nieaktualny