Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ktosik85 wrote:Pij wodę, jeśli boli nas głowa to mamy za mało wody w organizmie.
Apap albo paracetamol- to lekarz mi pozwolił brac na ból głowy.
-
nick nieaktualny
-
ktosik85 wrote:Dziewczyny, jestem w trakcie kompletowania torby do szpitala:
- jakie podpaski poporodowe kupujecie ?
-wkladki laktacyjne jednorazowe, jakiej firmy?
-czy laktator jest potrzebny od razu, czy można kupić pozniej?
Podpaski kupilam bella mama, dosc czesto byly polecane. Wlasnie dostalam paczke z apteki, rany, jakie wielkie
Wkladki kupilam z Canpol, czas pokaze, czy sie sprawdza.
Laktatora nie kupuje, najwyzej chlopa bede ganiac po sklepach.
-
No więc tak:
- Podkłady firmy canpol baby, bo chłonne i dobrze się trzymają- lepiej niż bella,
- podkłady na łóżko też z canpolu
- wkładki laktacyjne lansinoh- najcieńsze, chłonne, nie przesuwają się- ideał
- laktator- ja biorę, gdybym miała nawał wcześniej niż to jest spodziewane, żeby trochę sobie ulżyć :)Ale nie jest konieczny. Bo przeważnie nie ma się aż tyle pokarmu w szpitalu.
-
nick nieaktualnyliskova mi zawsze mówili, że do 37 tc dziecko ma czas, córka właśnie do tego miała i po 35 tc dopiero fiknęła głową do dołu
a tak na prawdę to i w dniu porodu jeszcze może się przekręcić
ja bym się na Twoim miejscu nie martwiła, na pewno nie na tym etapie
super, że wszystko ok jest
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:- laktator- ja biorę, gdybym miała nawał wcześniej niż to jest spodziewane, żeby trochę sobie ulżyć :)Ale nie jest konieczny. Bo przeważnie nie ma się aż tyle pokarmu w szpitalu.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam podkłady z bella oraz canopolu, na łóżko semi, dla małej panda, wkladki tomme Tippe, Laktatora nie biore - brałam pierwszym razem, a sie nie przydał. Miałam duzo pokarmu, ale jakos nawał mnie ominął. Najwyżej mauz dowiezie, mam zamiar spakować sie na minimum, bo ostatnio zataszczylam wielka walizę i torbę...masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:22
-
nick nieaktualnyMy po wizycie i po usg:) Antoś to duuuuzy facet 1680...zapowiada sie ze bedzie blisko 5kg wiec pewnie bedzie cesarka... Wszystko dobrze, szyjka prawie 4 zamknięta. Tylko oczywiście mam mniej jeść bo za szybko tyje...jak przed zajściem sie darł ze za chuda i dlatego mi trudno zajść w ciąże to teraz sie drze ze tyje;))
Felicity, ania.g, anulka557, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny