Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:My po wizycie i po usg:) Antoś to duuuuzy facet 1680...zapowiada sie ze bedzie blisko 5kg wiec pewnie bedzie cesarka... Wszystko dobrze, szyjka prawie 4 zamknięta. Tylko oczywiście mam mniej jeść bo za szybko tyje...jak przed zajściem sie darł ze za chuda i dlatego mi trudno zajść w ciąże to teraz sie drze ze tyje;))
Fajnie, ze uwzględniają wagę dziecka do cc, bo u mnie w szpitalu każą rodzic SN nawet 4800, ale moze nie bedzie taki duży, moja Zuza tez tak przybierała i wszyscy lekarze mówili, ze bedzie bardzo duża, a tu 3400...
A ja w pn usg i juz dopada mnid stres czy znow nie bedzie za mała...
-
Ania duzy dzieciaczek
ja za tydzien ide na usg...już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się właśnie ile waży i mierzy i czy wszystko dobrze przede wszystkim
))
Pchełka ja nie brałam antybiotyku odkąd jestem w ciąży...
Ja wczoraj wyczytałam, że w szpitalu w Łodzi kobitka sn urodziła bliźniakigratulacje dla tej kobitki
ja się z jednym chcę wywinąć od porodu sn a tu proszę bliźniaki
Hmm za tydzień będzie 29 tc...nie za wcześnie na to usg III trymestru? hmm nie pamiętam chyba od 27 do 32 się robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:23
-
Viki wrote:Ania, ale to nie tak dużo. Ja byłam na usg w 30 +0 i było 1560 czyli niewiele mniej niż u Ciebie. Więc może nie być taki duży.
A też teraz pewnie przystopuje.
Zobaczysz w okolicach 34-35 tygodnia.Matka fantastycznej 4 -
No wlasnie, o to mi chodziło, bo dzieci pózniej juz tak szybko nie rosna.
EDIT - sprawdziłam, Zuza w 30 tc miała 1801, 1945 (zależy czy pomiar hadlock czy shepard) i urodziła sie 3400...
Wydaje mi sie, ze to usg to miedzy 28 a 32 tc, ale moze sie myleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:38
-
Hej dziewczyny.
Byliśmy wczoraj na usg no i wszystko w porządku. Wojtuś waży 1955 gram i lekarz nam powiedział że będzie duży i prawdopodobnie dostanę skierowanie na cesarkę. Nasz synek wrodził się do taty. Mąż jak się urodził ważył 5200
i u męża w rodzinie takie duże chłopaki się rodzą.
Ja się trochę przeziębiłam i teraz muszę się oszczędzać. Pojadę dzisiaj coś na mieście pozałatwiać a tak to planuję odpoczywać.
Miłego dnia:)Felicity, anulka557, Aprilia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzę od 30 tc co 2 tyg.
Właśnie się zastanawiam kiedy dostanę skierowanie na cc. Tak na wszelki wypadek żebym już miała przy sobie na wszelki wypadek. Chociaż w razie czego, to chyba i tak nie będzie problemu skoro w wywiadzie położniczy mam już 3 cc... -
nick nieaktualny
-
wiem że ten temat co chwilę się przewija ale ja się dopiero zabieram
Czy któraś z Was kupiła lub kupuje wózek Adamex barletta ? bo nie wiem czy wybrać ten czy camarelo sevila.
-
mitzula wrote:wiem że ten temat co chwilę się przewija ale ja się dopiero zabieram
Czy któraś z Was kupiła lub kupuje wózek Adamex barletta ? bo nie wiem czy wybrać ten czy camarelo sevila.
My wybraliśmy camarelo sirionmitzula lubi tę wiadomość
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny