trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
celine89 wrote:a to jednak nie jest tak źle słyszałyście może o dr Mazurkiewicz z Klinicznej?
Niestety nie słyszałam, ale moja szwagierka bardzo sobie chwali z Klinicznej dr Adamskiego, odbierał jej poród a teraz prowadzi u niego drugą ciążę. -
Hmm ja tez nic nie wiem ....ja niestety 200 zł muszę zapłacić bo jeszcze nie mam meldunku...on ale cóż
Jakaś super słodka nie była okaże się na żywo.
Nic nie wiem....
Mojego raczej nie będzie bo wypłynie wiec nawet nie pytałam,zajęcia chyba w poniedziałki i środy po południu.
A wybrałaś tam szkole bo na klinicznej chcesz rodzic czy masz jakieś opinie?
-
Cześć dziewczyny.
Utworzyłam stronkę na Facebooku" Ustąp miejsca kobiecie w ciąży".
Po ostatnich moich doświadczeniach i opowieści innych kobiet postanowiłam coś zrobić w tym kierunku,zwrócić na to uwagę,żeby ludzie byli bardziej wyrozumiali...Nigdzie o tym nie mówią,nie piszą ludzie udają,że problemu nie ma. A jak pojawi się ciężarna w sklepie to patrzą na nią jak na intruza który chce się wepchać w kolejkę...
Nie chcę tu spamować i zaśmiecać forum ale byłabym wdzięczna,gdybyście polubiły strone
Chciałabym żeby to się rozeszło,może ktoś " z góry" w końcu zwróci na to uwagę,pojawią się nowe akcje,plakaty w autobusach,tramwajach,sklepach...
Wbijajcie na fejsa,wpiszcie : Ustąp miejsca kobiecie w ciąży i klikajcie lubie to
Zróbmy to dla nasZetka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Jeśli któraś z Was zastanawia się nad porodówką w Gdyni Redłowie to gorąco polecam.
Urodziłam tam drugie dziecko i jestem bardzo, bardzo zadowolona.
Opieka położnych na porodówce - super. Panie miłe, pomocne, konkretne. Po porodzie z własnej inicjatywy przyniosły mi swoją herbatę - posłodzoną
Po porodzie opieka też b. dobra - może trochę panie od laktacji średnie ale dla mnie to nie było ważne bo już wiedziałam co i jak z kamieniem.
neonatolodzy-super - młoda lekarka z pasją i zaangażowaniem badała maluchy i odpowiadała cierpliwie na wszystkie - nawet błahe pytania.
Jednym słowem POLECAM REDŁOWO.