trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziks_power wrote:Dziewczyny czy któraś już po porodzie? Chciałbym wiedzieć jak wygląda cesarka w Wojewódzkim i na Zaspie. Kiedy dostaje się malucha i kiedy malucha widzi tata.
Ja miałam cesarkę na Zaspie - mimo, że mój mały byl wczesniakiem tata mógl Go zobaczyc tuz po cieciu, i mógl pojśc od razu na oddział neantologiczny. Mi ( ze wzgledu na moj stan zdrowia) malucha pokazano dopiero na drugi dzień ale mąż mogł być przy nim w zasadzie ile chciał na oddziale. Ze mna na sali leżała Pani bez komplikacji i ona po cesarce dostała młodego od razudziks_power lubi tę wiadomość
-
Trochę przeraża mnie remont który właśnie na Zaspie trwa. Chciałabym dostać maluszka od razu, no ale chyba pojadę do Wojewódzkiego, może jak będę się dobrze czuła to od razu mi ją przyniosą. Jeśli przykładają bardzo dużą wagę do naturalnego karmienia to powinni mi ją od razu przystawić. Może ktoś coś na ten temat wie?
-
No własnie jakąś część porodówki. Teraz to już nie zdążę pojechać żeby zobaczyć co i jak.
Ale jak chodzą tam gdziekolwiek pracownicy remontowi i jest tak jak na tym oddziale to ja dziękuję.
http://kontakt24.tvn24.pl/remont-szpital-gdansk-zaspa-sw-wojciecha,2262778,ugc