trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:cześć dziewczyny, jestem po porodzie w clinice medice w Gdyni, cc. Polecam, szczerze warte każdych pieniędzy! Na sali leżałam sama, drugie łóżko do dyspozycji męża, wszyscy podchodzili do nas z uśmiechem i pomocą. Jeżeli zdecydujemy się na drugie dziecko to tylko tam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnympc wrote:Dziewczyny ! Powiedzcie jak to jest z tą położną środowiskową ? W szkole rodzenia mówili, że należy wybrać już teraz (32 tc) a w przychodni Polmed mówią, że dopiero po porodzie. Jak z tym jest ??? Może macie już doświadczenie i kogoś polecicie ?
-
Ja po porodzie wysłałam męża do przychodni żeby zgłosił, że jesteśmy już w domu. Położna przyszła do mnie raz i jak dla mnie o jeden raz za dużo Ale może dla pierworódki będzie to jakaś pomoc, moja jakoś nie była zbyt przejęta a i ja nie liczyłam zbytnio na nią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 20:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzotka, tak Twoją relację czytałam pisałaś, że masz zdjęcie z porodówki, pokażesz?
Niedawno polecałam sklep Mama i Ja, teraz już nie polecam sama na zamówienie nigdy więcej tam nic nie kupię. Wózek dostałam po wielkich problemach dopiero po ponad 2,5 miesiącu! -
Cześć to dopiero moje początki ciążowe i nie śledzę wątku od początku jeśli to pytanie się już pojawiło to przepraszam czy któraś z was może poleci lekarza który wykonuje badania prenatalne w Gdyni oczywiście prywatnie i jaka jest cena.
Pozdrawiam -
Ja chodze do Malgorzaty Tomczyk-Matyjasiak. Prowadzi moja juz druga ciaze i robi wszystkie badania prenatalne, ma certyfikat i dobry sprzet. Poza tym kobieta przemila, zawsze pod telefonem, na maile odpowiada co wieczor. Ja place 150zl za kazda wizyte i w zwiazku z tym, ze jestem jej pacjentka to i genetyczne badania wszystkie mam w cenie ale duzo drozej nie bierze chyba jak ktos przyjdzie do niej tylko na usg Ja ja polecam z calego serca. Przyjmuje na Dabrowie ul. Szafranowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 16:39