X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne trójmiasto łączy się:)
Odpowiedz

trójmiasto łączy się:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    cześć dziewczyny, jestem po porodzie w clinice medice w Gdyni, cc. Polecam, szczerze warte każdych pieniędzy! Na sali leżałam sama, drugie łóżko do dyspozycji męża, wszyscy podchodzili do nas z uśmiechem i pomocą. Jeżeli zdecydujemy się na drugie dziecko to tylko tam.
    Zazdroszczę, też chciałam tam rodzić.. ale los spłatał nam figla i nie ma takiej opcji..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcecie zrobić tanio i miło badania na NFZ lub prywatnie, to fajna przychodnia jest teraz w Gdyni :)

• Piegus Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, jaka i gdzie? :)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus wrote:
    pirelka, jaka i gdzie? :)
    Jeśli ktoś robi prywatnie to polecam na witominie w witawie :) ceny najlepsze jakie do tej pory spotkałam, a Pani strasznie miła i przyjazna. Ludzi mało ;)

Piegus lubi tę wiadomość

• mpc Znajoma

Wysłany: 9 lipca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ! Powiedzcie jak to jest z tą położną środowiskową ? W szkole rodzenia mówili, że należy wybrać już teraz (32 tc) a w przychodni Polmed mówią, że dopiero po porodzie. Jak z tym jest ??? Może macie już doświadczenie i kogoś polecicie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mpc wrote:
    Dziewczyny ! Powiedzcie jak to jest z tą położną środowiskową ? W szkole rodzenia mówili, że należy wybrać już teraz (32 tc) a w przychodni Polmed mówią, że dopiero po porodzie. Jak z tym jest ??? Może macie już doświadczenie i kogoś polecicie ?
    Zależy od przychodni, ja do mojej dzwoniłam i też mówili, że po porodzie zgłosić, że jesteśmy w domu i kogoś przyślą.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po porodzie wysłałam męża do przychodni żeby zgłosił, że jesteśmy już w domu. Położna przyszła do mnie raz i jak dla mnie o jeden raz za dużo ;-) Ale może dla pierworódki będzie to jakaś pomoc, moja jakoś nie była zbyt przejęta a i ja nie liczyłam zbytnio na nią ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 20:49

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia to mi mówili tak samo, koleżanki mąż też tak robił jak Twój.
    Mi tam na położonej nie zależy więc nie wiem czy w ogóle będę to sama zgłaszać :P

• Kasha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybierałam położną przed porodem. Po porodzie wysłałam jej smsa że już w domu i kiedy przyjdzie. Będę teraz musiała zmienić, bo ta Pani była nie zbyt ogarnięta. Nie wiedziała nic o co pytałam. Przyszła zmierzyła, zważyła i poszła :/

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze zważyła bo moja tylko spojrzała na dziecko, na kikut pępowinowy, powiedziała, że zadbany i widać, że wszystko w porządku :P Teraz chyba też nie będę zgłaszać bo to tylko szkoda czasu na to.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Cocolino Koleżanka

Wysłany: 10 lipca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy chodziłyscie do szkoły rodzenia w Gdańsku? Jeżeli tak to jaką polecacie?

0d1ygzu3v6j43ixx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zdecydowałam się na szkołę rodzenia, ale wybierałabym Zaufaj Położnej w Gdyni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:39

• Cocolino Koleżanka

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, dzięki :-) właśnie moi znajomi tez tam chodzili. Byli bardzo zadowoleni i sporo gratisów na każdej lekcji dostawali. Szotka, w którym szpitalu rodzilas?

0d1ygzu3v6j43ixx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś ostatnio rodził na Klinicznej ? Jakieś wrażenia? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka, tak Twoją relację czytałam :) pisałaś, że masz zdjęcie z porodówki, pokażesz?

Niedawno polecałam sklep Mama i Ja, teraz już nie polecam :) sama na zamówienie nigdy więcej tam nic nie kupię. Wózek dostałam po wielkich problemach dopiero po ponad 2,5 miesiącu!

• Athia Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć to dopiero moje początki ciążowe i nie śledzę wątku od początku jeśli to pytanie się już pojawiło to przepraszam czy któraś z was może poleci lekarza który wykonuje badania prenatalne w Gdyni oczywiście prywatnie i jaka jest cena.
    Pozdrawiam

8p3ougpj7oxrly5z.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodze do Malgorzaty Tomczyk-Matyjasiak. Prowadzi moja juz druga ciaze i robi wszystkie badania prenatalne, ma certyfikat i dobry sprzet. Poza tym kobieta przemila, zawsze pod telefonem, na maile odpowiada co wieczor. Ja place 150zl za kazda wizyte i w zwiazku z tym, ze jestem jej pacjentka to i genetyczne badania wszystkie mam w cenie ale duzo drozej nie bierze chyba jak ktos przyjdzie do niej tylko na usg ;-) Ja ja polecam z calego serca. Przyjmuje na Dabrowie ul. Szafranowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 16:39

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ