trójmiasto łączy się:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Już mi pisałaś w innym wątku o polecanym lekarzu pracującym w Wojewódzkim albo na Klinicznej, nie pamiętam. Gdzieś jeszcze wyczytałam, że jeśli Kliniczna, to lepiej być pacjentką ordynatora, lub jednego z tam pracujących, bo jak nie, to nie ma pewności, że nie odeślą.
Czy ktoś może to potwierdza?
Słyszałam jeszcze od znajomej która rodziła dwa lata temu na Klinicznej, że babsztyle na izbie przyjęć koszmarnie niemiłe, a dalej już bardzo miła obsługa. -
nick nieaktualnyMatka Rocku wrote:Już mi pisałaś w innym wątku o polecanym lekarzu pracującym w Wojewódzkim albo na Klinicznej, nie pamiętam. Gdzieś jeszcze wyczytałam, że jeśli Kliniczna, to lepiej być pacjentką ordynatora, lub jednego z tam pracujących, bo jak nie, to nie ma pewności, że nie odeślą.
Czy ktoś może to potwierdza?
Słyszałam jeszcze od znajomej która rodziła dwa lata temu na Klinicznej, że babsztyle na izbie przyjęć koszmarnie niemiłe, a dalej już bardzo miła obsługa.
Co do obsługi dalej to też różnie bywa, zależy jaka zmiana.. ja rodziłam 20godz. i szału z obsługą nie ma.. niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 09:36
-
Cześć!
Chodzę prywatnie do doktora Boćkowskiego w Gdyni.
W 2014 rodziłam w Swissmedzie (naturalnie ale skończyło się CC). Boćkowski pracuje na Klinicznej i pewnie tam będę rodzić. Po przejściach podczas pierwszego porodu mam nadzieję, że tym razem od razu wyśle mnie na CC (o ile z ciąża będzie wszystko ok, termin mam dopiero na początek listopada).alka89 lubi tę wiadomość
-
A ja już jestem po:) polecam szpital wojewódzki. Z Zaspy mnie odesłali z powodu braku miejsc ale koniec końców cieszę się że rodziłam w wojewódzkim. Na zaspie był tłok i ruch jak w fabryce. W wojewódzkim wszystko na spokojnie. Położne uprzejme i empatyczne. Na oddziale poporodowym opieka też w porządku, ale jak wszędzie trzeba się upominać o swoje. Powodzenia dla rodzących.
-
Okilaa wrote:Ja też się zgłaszam z Trójmiasta Do porodu zostało mi jeszcze trochę ale myślę, że zdecyduję się na Wejherowo. Chyba, że coś się niedobrego zacznie dziać wcześniej.
To chętnie poczytam opinie Ja właśnie zastanawiałam się nad Wejherowem albo Gdynią. -
Hej. Dołączę się do Was. Nie było mnie ponad dwa lata chyba.
Jestem z okolic Trójmiasta. Wszystkie ciążę prowadzilam u dr Gniadka z Invicty. Cc miałam na Zaspie , polećam tam dr Maliszewska4, teraz Szamryk ma na nazwisko.Kobieta z powolania...aaa obecnie jestem w 24 tyg ciazyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Hej. Dołączę się do Was. Nie było mnie ponad dwa lata chyba.
Jestem z okolic Trójmiasta. Wszystkie ciążę prowadzilam u dr Gniadka z Invicty. Cc miałam na Zaspie , polećam tam dr Maliszewska4, teraz Szamryk ma na nazwisko.Kobieta z powolania...aaa obecnie jestem w 24 tyg ciazy
i jakie masz odczucia i opinię jeżeli chodzi o dr Gniadka? Ja bylam ostatnio u niego na usg prenatalnym i mam takie neutralne odczucia. Niby wszystko pomierzył ale sam z siebie niewiele mówił. A muszę powoli zapisac sie na połowkowe, i nie wiem czy znowu do niego czy jednak szukać kogoś innego... -
nick nieaktualny