Trójmiejskie ciężarówki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jym sztućce weź na pewno, proponuję wziąć jakiś kubek i dodatkowa szklankę. Przy obiadach czy sniadaniach Panie chodzą tylko z dzbankiem i nalewaja Ci herbatkę do kubka i to jest tak na biegu wszystko że jak masz tam jakąś wodę to nie zdążysz wstać i jej wylać. Ja byłam tam na patologii i jedzenie i opiekę wspominam bardzo dobrze. A także możliwość wyboru sobie obiadu. Podkłady mieli na miejscu ale ja miałam i tak swoje. Mam gdzieś jeszcze listę od koleżanki co zabrać jak pisała mi przed moim pójściem to sprawdzę co jeszcze.
Ciasteczko777, Jvm lubią tę wiadomość
-
Kasionek wrote:Inesja daj znać jak dzisiejszych badaniach. Trzymam kciuki.
Dawno mnie tu nie było :o wszystko super, plamka na sercu jest, ale póki puls jest dobry, to będziemy dalej obserwować mały jest bardzo ruchliwy, te 10 ruchów zawsze naliczam w minutę albo czasami nawet i mniej, dlatego nie ma powodów do niepokoju -
nick nieaktualny
-
Nacha wrote:Są tu jakieś nowe przyszłe mamy z Gdyni?Albo może mamy które rodzily w Gdyni? Cały czas rozważam czy szpital w redłowie to dobra decyzja...
Ja jestem z Gdyni i też niedługo będę się zastanawiać. Ale biorę pod uwagę tylko Redlowo albo Kliniczna. Narazie jestem nastawiona na ten drugi. Ale zobaczymy Muszę to przemyśleć -
Nacha wrote:Są tu jakieś nowe przyszłe mamy z Gdyni?Albo może mamy które rodzily w Gdyni? Cały czas rozważam czy szpital w redłowie to dobra decyzja...
Nacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za odpowiedzi odnośnie Redłowa. Ostatnio znajomi podzielili się straszną historią która tam ich spotkała. Jednak staram sie na chłodno o tym myslec bo w każdym szpitalu pewnie zdarzały sie niemiłe akcje.
Co do szkoły rodzenia to ja już wybrałam Super Mamę (w gdyni) -
Z tymi szpitalami jest właśnie różnie. Wiadomo, każda kobieta jest inna, każda ma inne wyobrażenia co do przebiegu porodu i dlatego często potem są różne opinie. Zawsze znajdzie się też zmiana z niemiła położna itp. O Redłowie też słyszałam różne opinie, ale bardziej skupialabym się na sprzęcie jaki mają i na tym jak traktują noworodki za dużo się nasluchalam o tych szpitalach już
-
Hej. Co prawda nie jestem w ciąży ,ale 3 CC miałam na zaspie. Opieka dla noworodków ok ,s pomoc po CC...żadna . Po drugim cięciu ledwo żyłam. Nie miałam siły zająć się sama sobą,a co dopiero dzieckiem,żadneh pomocy. Nawet w pionizacji...ale jakbym była w kolejnej ciąży to wybiorę zaspę że względu na opiekę nad dzieckiem w razie gdy coś się dzieje
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 20:17
-
Co do szkoły rodzenia, to nie polecam Mama i Ja na Hynka. Wiecznie jakieś zamieszanie z położnymi, poza tym merytorycznie dość słabo. Zajęcia często trwają pół godziny zamiast 45 min, niepotrzebnie są rozwleczone na tyle spotkań. Wszystkie ćwiczenia praktyczne są na samym końcu, trzeba się na nie dodatkowo umawiać, więc jeśli ktoś urodzi wcześniej, może się na niektóre nie załapać.
Któraś słyszała już opinie na temat nowej Klinicznej? Wiecie czy zamierzają tam wprowadzić opcję wykupienia indywidualnej opieki położnej?
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Co do szkoły rodzenia, to nie polecam Mama i Ja na Hynka. Wiecznie jakieś zamieszanie z położnymi, poza tym merytorycznie dość słabo. Zajęcia często trwają pół godziny zamiast 45 min, niepotrzebnie są rozwleczone na tyle spotkań. Wszystkie ćwiczenia praktyczne są na samym końcu, trzeba się na nie dodatkowo umawiać, więc jeśli ktoś urodzi wcześniej, może się na niektóre nie załapać.
Któraś słyszała już opinie na temat nowej Klinicznej? Wiecie czy zamierzają tam wprowadzić opcję wykupienia indywidualnej opieki położnej? -
nick nieaktualny
-
Lubieswieczki wrote:Kliniczna aż tak zawalona? Będzie trzeba coś kombinować
Ciasteczko daj znać czego się dowiesz