Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
tomania2806 wrote:O nie miałam dzis pierwszy ciążowy sen, Śniło mi się ze urodziłam syna. Jak myślicie nie muszę się juz ppytać gin o płeć?? Hahaha
Nie musisz, juz wiesz
Jak Cie to pocieszy, to ja mam do wizyty cale 20 dni... Ale przynajmniej mam badania juz zrobione;)tomania2806, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wynik dzisiejszej bety
Dzisiaj wynik 4174 a przedwczorajszy to 2876
HCG podwaja się co 3 dni 17 godzin (89 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 4174 mlU/ml (45.1%) (poniżej normy).
Jestem załamana a w horoskopie pisali, że to będzie pechowy dzień. W piątek mam dopiero ginekolog państwową
W kalkulatorze pisze, że ciąża może rozwijać się nieprawidłowo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 23:03
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłego dnia, my dziś zaczynamy 7 tydzień możecie mi wytłumaczyć bo niby 7tydzień a czemu jest w suwaczku 6 nie ogarniam...
A idziemy dziś z mężem i ze znajomymi na festiwal pizzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 08:01
małaMyszka, Fatim, Natka88, gosiunia lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Miłego dnia, my dziś zaczynamy 7 tydzień możecie mi wytłumaczyć bo niby 7tydzień a czemu jest w suwaczku 6 nie ogarniam...
A idziemy dziś z mężem i ze znajomymi na festiwal pizzy.tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pisałam już na różowej stronie, u mnie i dzidzi wszystko w porzadku dla mnie to tez jest dziwn, ze 6 tydzien to 7 tydzien. 6 tydzien w suwaku oznacza, ze skonczylas 6tygodni i zaczelas 7 tydzien, ale ja sie sugeruje tym ile skonczylam a nie zaczelam
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Fatim co do przyrostu hcg to ono wraz z wiekiem ciąży przyrasta inaczej. Dlatego w późniejszym czasie się go nie zaleca Ale dobrze, że u Was wszystko Ok
hej Kochane życzę Wam słodkiego tłustego czwartku
Pochwalę się otóż w końcu spaliśmy na Naszym nowym łóżku cudnie, wygodnie, rewelacja
ogólnie czujemy się Ok dziś nawet sporo energii mam
Ciekawa jestem ile Nasz Maluch będzie ważył na następnej wizycie:) to będzie jakoś 25tc - mam nadzieję, że po ostatnim USG ładnie nadrobi Bąbel i że w końcu uda Nam się wpaść na jakieś imię dla Niego póki co jest bezimienny :x
Dziś się troszkę wystraszyłam bo rano jak wstałam to poczułam, że coś mi cieknie aż po nodze oczywiście od razu myśl - "odeszły wody" i przerażenie ale poszłam siusiu i nie zauważyłam nic niepokojącego tzn. żadnego odchodzącego czopa (czopu), żadnych plamień czy krwawień, brzuszek też jest bez zmian tzn. nie twardnieje, nie spina się, nie mam bóli @ więc staram się być spokojna Może to ten śluz tak poleciał albo nie trzymam moczu ?? Póki co jest dobrze brak skurczy itp. więc luz :x - albo wydaje mi się, że luz
No i dziś zaszalałam i wydałam na Młodego ponad 100zł - chyba już wystarczy ciuszków tak jakoś wyszło, że poszłam do biblioteki a po drodze weszłam do "lumpa a tam dostawa nowego towaru no i się zaopatrzyłam w różności dla Bąbla i najlepsze, że same firmowe rzeczy więc się opłacało
No i mam nadzieję, że Młody już pozostanie Młodym Chyba dwa USG nie mogły się mylić
A to dzisiejsze łupy:
pół śpiochy i portki:
body na krótki rękaw:
body na długi:
i bluzeczki:
troszkę się tego nazbierało Mąż stwierdził, że teraz to już nie ma wyjścia i musi skręcić komodę dla Młodego
Kochane życzę Wam pięknego popołudnia
Ja jeszcze dziś muszę wyciągnąć męża na zakupy bo na weekend ponoć teściowa wpadnie więc trzeba jakieś ciacho zrobić i sałatkę Dobrze, że lubię gotować to nie ma problemu
BuziakimałaMyszka, Fatim, tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy razem na usg, mąż był przeszczęśliwy, żałował tylko, że dziecka nie widzi tylkopęcherzyk i ciałko żółte, ale śmiał się z ginekolog, że przynajmniej domek widać i mnie ginekolog instruowała jak się kłaść i podkładać ręce by mąż lepiej widział hahaha właściwie to sami beze mnie oglądali a ona jeszcze mu tłumaczyła po kolei to co widzi, co to jest ciałko żółte, do czego służy itd...
Warto było zobaczyć jego szczęściebosa, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Fatim już niedługo mąż ujrzy na ekranie fikającego dzidziusia a jak usłyszy płacz dziecka na porodówce i zobaczy tłuściutkiego bobaska 10/10 to dopiero będzie w siódmym niebie i pozna znaczenie słowa SZCZĘŚCIE
Fatim, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Czesc kochane. Zapomnialam wam powiedziec, ze drugi ginekolog wyznaczyl mi porod na 10.10.2015r na BBF mam wlaśnie 2 daty 10 i 11 alez mialam dziwny sen snilo mi sie, ze urodzilam bliznieta jednojajowe 2 dziewczynki i jedna byla taka spokojna jakos bardziej ja kochalam a druga taka szalona, nadpobudliwa i w ciagu jakis 5min od porodu okazalo sie, ze ta nadpobudliwa to szczeniak (suczka), dlatego ta spokojna bardziej kochalam czy ktos mi wytlumaczy dlaczego w snie urodzilam corke i psa ? Coreczka to moje marzenie, ale skad pies ze mnie wyszedl ? Oczywiscie przed porodem uciekalam, bo odkrylam z jakas ekipa mroczne tajemnice domu i rodziny ktora tam mieszkala a pozniej chcieli nas sprzatnac i jak nas zlapali to zwiazali i wrzucili na tasme z pudlami gdzie jechalismy do jakiejs niszczarki, ale na szczescie pojawila sie policja uratowali nas i moglam isc rodzic w domu
-
Cześć kobietki
Nie pisałam Wam jak moja beta. W środę było 252,1 a w piątek 671,1 Chyba dobrze, co? Nie wiem czy jeszcze powtarzać, bo bardzo mnie te stresuje a wizyta u gina dopiero 03.03.
Też chciałabym być na pierwszej stornie
mała.mi / Martyna / 29 lat / dp wg @ 24.10.2015r
mój pierwszy test http://naforum.zapodaj.net/43468e146ed3.jpg.htmlmałaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Cześć kobietki
Nie pisałam Wam jak moja beta. W środę było 252,1 a w piątek 671,1 Chyba dobrze, co? Nie wiem czy jeszcze powtarzać, bo bardzo mnie te stresuje a wizyta u gina dopiero 03.03.
Też chciałabym być na pierwszej stornie
mała.mi / Martyna / 29 lat / dp wg @ 24.10.2015r
mój pierwszy test http://naforum.zapodaj.net/43468e146ed3.jpg.htmlbosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tutaj też zostawię wam przepis na koktajl.
Koktajl z ananasem i truskawkami
Mleko roślinne lub jogurt naturalny 1,5szklanki
Ananas z puszki 4 plastry
Truskawki, mrożone 1,5szklanki
Otręby owsiane 3g
Otręby zalać mlekiem i odstawić na chwilę. Ananasa pokroić na kawałki. Do blendera wlać mleko z otrębami, dodać owoce i zmiksować na gładką masę.