Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki tu spokój nananana, nic się nie dzieje nanana
Fatim trafiłaś w mój gust. Truskawki i ananasa mogę jeść kilogramami więc dzięki za przepis
Dziś ostatki więc może nasze grudniowe koleżanki wezmą się do roboty i zmajstrują jarzębinkę hehe
Ja poproszę kolor fioletowy i zaraz wrzucam teścikmałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
A oto moje dwie piękne tłuściutkie krechy
http://zapodaj.net/483528eb17558.jpg.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze
julita, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
jestem po drugim cudownym spotkaniu z fasolkiem wszystko jest w porządku!
maluszek mierzy 3,52cm a serduszko uderza 164/min
są dwie nóżki, dwie rączki, udało się policzyć paluszki u rąk - jest komplet malec podczas badania ćwiczył karate, uroczy widok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/993fbfa955f3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/225bb24b805f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8525cc43a6e0.jpgNatka88, tomania2806, małaMyszka, Fatim, Biedroneczka83, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej juz po wizycie lekarz ucieszył się z spadku tsh, i teraz najważniejsze dzidziuś ma 1.33 mm jest tydzień mlodsze niz według ovu czyli 5w3d i termin porodu przesunął sie na 17.10 serduszka jeszcze nie widziałam, nasza dzidziuś to taka czarna plamka ha śmiałam się ze murzynka urodzę
Natepna wizyta 10.03.julita, bosa, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane,
Cieszę się bardzo,że Wasze wizyty były udane, nie było innej opcji Julita śliczny maluch
U mnie leżenia ciąg dalszy, ehh już mnie tyłek boli ale czego się nie robi,żeby dzidziuś był zdrowymałaMyszka, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka zgadłaś Córkę wysłałam do moich rodziców, niestety innej opcji nie było ale już w sobotę do niej dołączę Jak dzwonię do mamy to tylko słyszę jak się wścieka, oczywiście nawet nie ma czasu powiedzieć mi" cieść" bo ma swoje ważne sprawy- kredki, balony,misie...
Tomania super,że się dobrze czujesz. Fajnie by było gdyby efektem ubocznym każdej ciąży były tylko większe cycki, zachcianki i humory Ja potwierdzam,że odkąd zaczęłam magiczny 12 tydzień mdłości nagle zniknęły, na szczęściemałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:A mnie tu dawno nie było:) W poniedziałek byłam na prenatalnych, wszystko jest ok i najprawdopodobniej będzie synuś Jest już taaaaki duży, całe 6,14 cm do kochania:)
Nie mogę się doczekać. Na początku kwietnia będę miała pewnie połówkowe.
Odliczam do wizyty...Natka88, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co jestem trochę nie zadowolona z wizyty, bd zmieniała lekarza no ja sama nie wiem już się dowiedziałam dlaczego jedni lekarza prywatnie dają skierowania na bezpłatne badania -> bo maja podpisane umowy z NFZ
dzwoniłam do laboratorium żeby dowiedzieć się ile zapłace i powiedzieli ze :
gr krwi -> nie robią
HIV -> muszę mieć skierowanie od lekarza na krzywy ryj z kartki samoprzylepnej nie robią...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:skąd wiesz, że może być synuś? Już coś było widać? O rany ja mam za dwa tygodnie wizytę i będziemy wiedzieli już jaka jest odpowiedź na zagadkę: powiedz kotku co masz w środku?
Nie mogę się doczekać. Na początku kwietnia będę miała pewnie połówkowe.
Odliczam do wizyty...
Coś tam mu stało i gienkolog powiedziała, że to prawdopodobnie chłopiec:) Nawet wyglądał jak chłopiec hehe. Ale ja tak czuję od początku. Bardzo bym chciała dziewczynkę no ale niestety heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:11
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Super wieści dziewczyny ja czekam do piątku by zobaczyć serduszko i trochę się stresuję
Mi jakoś niedoskwierają szczególnie przypadłości ciążowe, mdłości mi się może z 3 razy trafiły i szybko przeszły, brzuch lub podbrzusze pobolewa raz na jakiś cza, cycki duże, wrażliwe co chwilę kłują, humorki oj tak to mam np jestem wściekła bezpodstawnie lub wiele rzeczy mnie drażni no i apetyt większy a to niedobrze, bo dziecko jeszcze nie potrzebuje więcej
Macie jakiś sposób na poskromienie apetytu ?małaMyszka lubi tę wiadomość